Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Formule 1

Supercup: Club Brugge met 16-jarige Mbamba in de basis

Supercup: Club Brugge met 16-jarige Mbamba in de basis

Fase per fase 19:55vooraf, 19 uur 55. Drie Genkse aanwinsten meteen aan de aftrap. Ook Van den Brom mist nog een aantal pionnen en dus is het ook bij Genk wat puzzelen voor de eerste officiële wedstrijd van het nieuwe seizoen. Nieuwkomers Sadick, Juklerod en Trésor krijgen meteen hun eerste basisplaats. Uronen, die wellicht naar Stade Brest verhuist, start op de bank. .Drie Genkse aanwinsten meteen aan de aftrapOok Van den Brom mist nog een aantal pionnen en dus is het ook bij Genk wat puzzelen voor de eerste officiële wedstrijd van het nieuwe seizoen. Nieuwkomers Sadick, Juklerod en Trésor krijgen meteen hun eerste basisplaats. Uronen, die wellicht naar Stade Brest verhuist, start op de bank. 19:53vooraf, 19 uur 53. 19:44vooraf, 19 uur 44. Noah Mbamba, een ex-jeugdspeler van Genk, mocht eind mei uitgerekend tegen Racing Genk zijn debuut maken in de hoofdmacht van Club Brugge, in de allerlaatste wedstrijd van het seizoen. .Noah Mbamba, een ex-jeugdspeler van Genk, mocht eind mei uitgerekend tegen Racing Genk zijn debuut maken in de hoofdmacht van Club Brugge, in de allerlaatste wedstrijd van het seizoen. 19:41vooraf, 19 uur 41. Mbamba (16) in de basis bij Club. Door de afwezigheid van enkele vaste waarden start Club Brugge met een onuitgegeven middenveld: Kossounou, Rits en de amper 16-jarige Mbamba vormen de driehoek op het middenveld. Zoals verwacht start Lammens in doel, voorin kiest Clement voor Lang, De Ketelaere en Dost. .Mbamba (16) in de basis bij ClubDoor de afwezigheid van enkele vaste waarden start Club Brugge met een onuitgegeven middenveld: Kossounou, Rits en de amper 16-jarige Mbamba vormen de driehoek op het middenveld. Zoals verwacht start Lammens in doel, voorin kiest Clement voor Lang, De Ketelaere en Dost. 19:36vooraf, 19 uur 36. 19:15vooraf, 19 uur 15. Er zijn heel veel clubs ambitieus om kampioen te spelen. Het gaat een hele harde strijd worden voor de titel. Philippe Clement, trainer Club Brugge.Er zijn heel veel clubs ambitieus om kampioen te spelen. Het gaat een hele harde strijd worden voor de titel.Philippe Clement, trainer Club Brugge 19:09vooraf, 19 uur 09. Veel afwezigen. Hoewel er met de wedstrijd van vandaag toch ook een prijs te pakken valt, zijn er bij beide ploegen nog steeds veel belangrijke afwezigen. Bij Club Brugge ontbreken onder meer Vormer, Vanaken en Mignolet. Die laatste wordt vervangen door de 19-jarige Senne Lammens.  Genk moet het dan weer doen zonder Arteaga, Thorstvedt, Muñoz, Lucumi, Cuesta en Kouassi. Nieuwkomers Sadick, Juklerød, Eiting en Ndayishimiye zitten wel in de selectie. .Veel afwezigenHoewel er met de wedstrijd van vandaag toch ook een prijs te pakken valt, zijn er bij beide ploegen nog steeds veel belangrijke afwezigen.Bij Club Brugge ontbreken onder meer Vormer, Vanaken en Mignolet. Die laatste wordt vervangen door de 19-jarige Senne Lammens. Genk moet het dan weer doen zonder Arteaga, Thorstvedt, Muñoz, Lucumi, Cuesta en Kouassi. Nieuwkomers Sadick, Juklerød, Eiting en Ndayishimiye zitten wel in de selectie. 19:08vooraf, 19 uur 08. We we willen de Supercup heel graag winnen voor de supporters. John van den Brom, trainer KRC Genk.We we willen de Supercup heel graag winnen voor de supporters.John van den Brom, trainer KRC Genk 19:07vooraf, 19 uur 07. 19:07vooraf, 19 uur 07. 18:50vooraf, 18 uur 50.Jupiler Pro League Club Brugge mist Ruud Vormer zaterdag in Supercup na hoogrisicocontact 18:50vooraf, 18 uur 50.Jupiler Pro League Philippe Clement looft 19-jarige doelman die debuteert in Supercup: “Senne is opengebloeid” 18:50vooraf, 18 uur 50.Supercup Frank Raes blikt vooruit op Supercup: “Generale repetitie, maar extra boeiend”18:50 – VoorafVooraf, 18 uur 50 Opstelling Club Brugge. Senne Lammens, Clinton Mata, Matej Mitrovic, Brandon Mechele, Federico Ricca, Mats Rits, Odilon Kossounou, Noa Lang, Noah Mbamba, Charles De Ketelaere, Bas DostOpstelling Club BruggeSenne Lammens, Clinton Mata, Matej Mitrovic, Brandon Mechele, Federico Ricca, Mats Rits, Odilon Kossounou, Noa Lang, Noah Mbamba, Charles De Ketelaere, Bas Dost Opstelling KRC Genk. Maarten Vandevoordt, Ángelo Preciado, Mujaid Sadick, Mark McKenzie, Simen Juklerød, Mike Trésor, Bryan Heynen, Bastien Toma, Junya Ito, Paul Onuachu, Theo BongondaOpstelling KRC GenkMaarten Vandevoordt, Ángelo Preciado, Mujaid Sadick, Mark McKenzie, Simen Juklerød, Mike Trésor, Bryan Heynen, Bastien Toma, Junya Ito, Paul Onuachu, Theo Bongonda – ploegopstellingen

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Atletiek

Elise Vanderelst (archieffoto)

Advertisement