Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Basketbal

Oefenmatchen: Experimenteel Anderlecht met 0-2 onderuit tegen veel te sterk Ajax

Oefenmatchen: Experimenteel Anderlecht met 0-2 onderuit tegen veel te sterk Ajax

vr 16 juli 2021 19:24 Het EK zit erop, de voorbereiding van onze eersteklassers loopt ondertussen op volle toeren. Ontdek hier de resultaten van de oefenmatchen. , Oefenwedstrijden 21:2521 uur 25. Anderlecht verliest met 0-2 van te sterk Ajax. Toch een héél kleine wake-upcall. Eén week voor de start van de competitie is Anderlecht kansloos onderuit gegaan tegen Ajax. De Nederlandse kampioen won met 0-2 na treffers van Sébastien Haller. Met 8.000 fans in de tribune onderging paars-wit, met nieuwskomers Hoedt en Gomez aan de aftrap, al snel de wet van de sterkste. Haller kopte na 7 minuten de openingstreffer van dichtbij tegen de netten. Voorin kon het experimentele spitsenduo Verschaeren – Amuzu zich niet doorzetten. Die laatste kreeg na rust de beste kans in oog-in-oog met Pasveer, maar hij lobte de bal naast – en ook de lijnrechter had al gevlagd. Even later toonde Haller zich wel opnieuw efficiënt. De spits mikte een voorzet perfect in de hoek voorbij een kansloze Van Crombrugge. Ook de ingevallen Refaelov kon het tij niet keren. .Anderlecht verliest met 0-2 van te sterk AjaxToch een héél kleine wake-upcall. Eén week voor de start van de competitie is Anderlecht kansloos onderuit gegaan tegen Ajax. De Nederlandse kampioen won met 0-2 na treffers van Sébastien Haller.Met 8.000 fans in de tribune onderging paars-wit, met nieuwskomers Hoedt en Gomez aan de aftrap, al snel de wet van de sterkste. Haller kopte na 7 minuten de openingstreffer van dichtbij tegen de netten.Voorin kon het experimentele spitsenduo Verschaeren – Amuzu zich niet doorzetten. Die laatste kreeg na rust de beste kans in oog-in-oog met Pasveer, maar hij lobte de bal naast – en ook de lijnrechter had al gevlagd.Even later toonde Haller zich wel opnieuw efficiënt. De spits mikte een voorzet perfect in de hoek voorbij een kansloze Van Crombrugge. Ook de ingevallen Refaelov kon het tij niet keren. 20:4820 uur 48. Haller schiet voor tweede keer raak. Anderlecht blijft ook na rust de wet van de sterkste ondergaan. Na een prima combinatie schiet Haller zijn tweede van de avond tegen de netten: 0-2. .Haller schiet voor tweede keer raakAnderlecht blijft ook na rust de wet van de sterkste ondergaan. Na een prima combinatie schiet Haller zijn tweede van de avond tegen de netten: 0-2. 19:4019 uur 40. Ajax komt na 7 minuten op voorsprong. Anderlecht schiet traag uit de startblokken. Het wordt overspeeld door Ajax in de openingsfase. Na 7 minuten zet Haller de Amsterdammers op voorsprong.  .Ajax komt na 7 minuten op voorsprongAnderlecht schiet traag uit de startblokken. Het wordt overspeeld door Ajax in de openingsfase. Na 7 minuten zet Haller de Amsterdammers op voorsprong.  19:25De basiself van Anderlecht is bekend. Van de nieuwkomers staan alleen Hoedt en Gomez aan de aftrap. Het onuitgegeven spitsenduo is Amuzu – Verschaeren. 19 uur 25.De basiself van Anderlecht is bekend. Van de nieuwkomers staan alleen Hoedt en Gomez aan de aftrap. Het onuitgegeven spitsenduo is Amuzu – Verschaeren. 18:59Ajax begint met sterkhouder Dusas Tadic en toptalent Mohammed Kudus aan de partij. 18 uur 59.Ajax begint met sterkhouder Dusas Tadic en toptalent Mohammed Kudus aan de partij. 18:58De laatste grote test van Anderlecht voor de competitiestart is een fraaie affiche: het speelt tegen de Nederlandse kampioen Ajax. Mét supporters in het Lotto Park. 18 uur 58.De laatste grote test van Anderlecht voor de competitiestart is een fraaie affiche: het speelt tegen de Nederlandse kampioen Ajax. Mét supporters in het Lotto Park. 17:3117 uur 31. Kortrijk veel te sterk voor Oudenaarde. Zaterdag speelt Kortrijk zijn galamatch tegen de Franse kampioen Lille, vandaag stond nog een oefenpartij tegen Oudenaarde op het programma. De Kerels wonnen uiteindelijk 1-6. Bendianishvili, nieuwkomer Herrmann, Selemani, Gueye (2 keer) en Desot scoorden. .Kortrijk veel te sterk voor OudenaardeZaterdag speelt Kortrijk zijn galamatch tegen de Franse kampioen Lille, vandaag stond nog een oefenpartij tegen Oudenaarde op het programma.De Kerels wonnen uiteindelijk 1-6. Bendianishvili, nieuwkomer Herrmann, Selemani, Gueye (2 keer) en Desot scoorden. 17:3017 uur 30. 14:3014 uur 30. 13:0313 uur 03. Standard bekampt Rennes op eigen trainingscentrum door overstromingen. Door de hevige overstromingen in het zuiden van ons land, verzet Standard zijn oefenmatch van morgen tegen Rennes naar het eigen trainingscentrum.  Ook wordt de wedstrijd hierdoor zonder publiek gespeeld. De supporters die al een ticket hadden bemachtigd, krijgen hun geld terug. Er zal wel een livestream voorzien worden. .Standard bekampt Rennes op eigen trainingscentrum door overstromingenDoor de hevige overstromingen in het zuiden van ons land, verzet Standard zijn oefenmatch van morgen tegen Rennes naar het eigen trainingscentrum. Ook wordt de wedstrijd hierdoor zonder publiek gespeeld. De supporters die al een ticket hadden bemachtigd, krijgen hun geld terug. Er zal wel een livestream voorzien worden. 13:0313 uur 03.16-07-2021 16-07-2021. 20:5520 uur 55. 20:4920 uur 49. Beerschot verliest Memorial Marc Steenackers. Utrecht is tijdens deze voorbereiding al een taaie klant gebleken voor heel wat Belgische eersteklassers. Zo verloren eerder KV Mechelen, AA Gent en Club Brugge al tegen de Nederlandse club. Anderlecht speelde gelijk. En vandaag legde Utrecht ook Beerschot over de knie. Vanhamel werd na het halfuur een eerste keer geklopt door Boussaid en de bezoekers namen zo de partij in handen. De gelijkmaker werd net voor de rust afgekeurd voor buitenspel en na de rust was het weer Utrecht dat eerst kon scoren. Van de Streek maakte er 0-2 van. Invaller Blessing Eleke gaf de aanwezige Beerschot-fans toch nog een reden tot juichen met een aansluitingstreffer, maar meer zat er niet meer in. .Beerschot verliest Memorial Marc SteenackersUtrecht is tijdens deze voorbereiding al een taaie klant gebleken voor heel wat Belgische eersteklassers. Zo verloren eerder KV Mechelen, AA Gent en Club Brugge al tegen de Nederlandse club. Anderlecht speelde gelijk.En vandaag legde Utrecht ook Beerschot over de knie. Vanhamel werd na het halfuur een eerste keer geklopt door Boussaid en de bezoekers namen zo de partij in handen. De gelijkmaker werd net voor de rust afgekeurd voor buitenspel en na de rust was het weer Utrecht dat eerst kon scoren. Van de Streek maakte er 0-2 van.Invaller Blessing Eleke gaf de aanwezige Beerschot-fans toch nog een reden tot juichen met een aansluitingstreffer, maar meer zat er niet meer in. 20:3020 uur 30. 20:2620 uur 26. Promovendus Union heeft gelijkgespeeld tegen Valenciennes, een ploeg uit de Franse tweede klasse. Het werd 1-1. In het stadion van Overijse opende Union al snel de score via Loïc Lapoussin, maar na negen wissels kregen de Brusselaars in het slot alsnog een gelijkmaker tegen. .Promovendus Union heeft gelijkgespeeld tegen Valenciennes, een ploeg uit de Franse tweede klasse. Het werd 1-1.In het stadion van Overijse opende Union al snel de score via Loïc Lapoussin, maar na negen wissels kregen de Brusselaars in het slot alsnog een gelijkmaker tegen. 20:2520 uur 25. 19:1219 uur 12. Gent klopt Rijsel (0-1). AA Gent liet er tegen Rijsel geen gras over groeien. Gianni Bruno scoorde na amper een minuut tegen de club waar hij zijn opleiding kreeg. De Franse landskampioen kwam na een helft met 10 te staan na de uitsluiting van Saad Agouzoul, vorig jaar nog uitgeleend aan Moeskroen.  .Gent klopt Rijsel (0-1)AA Gent liet er tegen Rijsel geen gras over groeien. Gianni Bruno scoorde na amper een minuut tegen de club waar hij zijn opleiding kreeg.De Franse landskampioen kwam na een helft met 10 te staan na de uitsluiting van Saad Agouzoul, vorig jaar nog uitgeleend aan Moeskroen.  19:05Gent sluit de partij winnend af. 19 uur 05.Gent sluit de partij winnend af 18:2918 uur 29. 14:5414 uur 54. Genk speelt gelijk tegen AZ (1-1). Racing Genk opent dit weekend zijn seizoen met de Supercup tegen Club Brugge. De ploeg van trainer John van den Brom oefende vandaag nog eens tegen AZ. Het bleef erg lang 0-0 tot Cyriel Dessers de openingsgoal in het lege doel kon leggen. De diepe bal van Uronen verraste de AZ-doelman en Dessers werkte koel af: 1-0. Maar een zege zat er niet in voor Genk. In de laatste minuut van de partij dwarrelde een bal dwars door de Genkse verdediging. Oosting kegelde het leer via Vandevoordt en de lat in doel: 1-1. .Genk speelt gelijk tegen AZ (1-1)Racing Genk opent dit weekend zijn seizoen met de Supercup tegen Club Brugge. De ploeg van trainer John van den Brom oefende vandaag nog eens tegen AZ. Het bleef erg lang 0-0 tot Cyriel Dessers de openingsgoal in het lege doel kon leggen. De diepe bal van Uronen verraste de AZ-doelman en Dessers werkte koel af: 1-0.Maar een zege zat er niet in voor Genk. In de laatste minuut van de partij dwarrelde een bal dwars door de Genkse verdediging. Oosting kegelde het leer via Vandevoordt en de lat in doel: 1-1.alles weergevenalles weergeven Jupiler Pro League voetbal Anderlecht Antwerp Beerschot Cercle Brugge Charleroi Club Brugge KAA Gent KAS Eupen KRC Genk KV Kortrijk KV Mechelen KV Oostende OH Leuven Seraing United Standard STVV Union Zulte Waregem taal- of schrijffout opgemerkt?

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Formule 1

hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Advertisement