Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Golf

Thomas Detry grijpt nipt naast zijn eerste zege op de European Tour

Thomas Detry grijpt nipt naast zijn eerste zege op de European Tour

20:1720 uur 17. Net niet voor Detry. Thomas Detry is er niet in geslaagd om zijn eerste toernooi op de European Tour te winnen. De overwinning op de Scottish Open was voor de Australiër Min Woo Lee. Detry begon zondag samen met de Engelsman Matt Fitzpatrick als leider aan de slotdag. De Belg sloeg 6 birdies, maar moest ook twee bogey's noteren. Vooral die tweede, op hole 14, bleek Detry zuur op te breken. Hij eindigde net als Fitzpatrick en Lee met -18 na vier dagen en dus werd er een play-off gespeeld op de 18e hole (par 4). Daarin trok Lee het laken naar zich toe. Detry en Fitzpatrick hadden allebei 4 slagen nodig, maar de Australiër lukte een birdie. Geen eerste European Tour-triomf voor Detry dus, al kan hij zich wel troosten met een ticket voor de British Open – een van de vier Majors – volgend weekend. .Net niet voor DetryThomas Detry is er niet in geslaagd om zijn eerste toernooi op de European Tour te winnen. De overwinning op de Scottish Open was voor de Australiër Min Woo Lee.Detry begon zondag samen met de Engelsman Matt Fitzpatrick als leider aan de slotdag. De Belg sloeg 6 birdies, maar moest ook twee bogey’s noteren. Vooral die tweede, op hole 14, bleek Detry zuur op te breken. Hij eindigde net als Fitzpatrick en Lee met -18 na vier dagen en dus werd er een play-off gespeeld op de 18e hole (par 4).Daarin trok Lee het laken naar zich toe. Detry en Fitzpatrick hadden allebei 4 slagen nodig, maar de Australiër lukte een birdie. Geen eerste European Tour-triomf voor Detry dus, al kan hij zich wel troosten met een ticket voor de British Open – een van de vier Majors – volgend weekend. 20:1120 uur 11. 20:1120 uur 11.11-07-2021 11-07-2021. 19:1119 uur 11. Detry blijft op kop. Thomas Detry staat ook na drie dagen nog steeds aan de leiding op de Scottish Open. De Belg sloeg zaterdag een eagle en twee birdies, maar moest ook een bogey op zijn scorekaart schrijven. Na een rondje van 68, drie slagen onder de par van de baan, blijft Detry zo aan de leiding. Jon Rahm, de nummer 1 van de wereld, had zaterdag één slag meer nodig en prijkt nu op de 3e plaats. Detry heeft op de 1e plaats het gezelschap van de Brit Matt Fitzpatrick, die zijn rondje afwerkte in 67 slagen. Thomas Pieters deed het zaterdag ook prima met een ronde van 67 slagen. Pieters kon zo wat terrein goedmaken na zijn mindere dag gisteren. .Detry blijft op kopThomas Detry staat ook na drie dagen nog steeds aan de leiding op de Scottish Open. De Belg sloeg zaterdag een eagle en twee birdies, maar moest ook een bogey op zijn scorekaart schrijven.Na een rondje van 68, drie slagen onder de par van de baan, blijft Detry zo aan de leiding. Jon Rahm, de nummer 1 van de wereld, had zaterdag één slag meer nodig en prijkt nu op de 3e plaats. Detry heeft op de 1e plaats het gezelschap van de Brit Matt Fitzpatrick, die zijn rondje afwerkte in 67 slagen.Thomas Pieters deed het zaterdag ook prima met een ronde van 67 slagen. Pieters kon zo wat terrein goedmaken na zijn mindere dag gisteren. 19:0719 uur 07. 19:0619 uur 06. 19:0519 uur 05. 12:3512 uur 35. Detry: “Ik hou van deze baan”. Thomas Detry glunderde na zijn sterke start in Schotland. “Ik heb twee heel goede dagen achter de rug”, zei hij. “Goede afslagen, kalm gebleven en gedaan wat ik moest doen. Ik hou van deze baan. Vorig jaar heb ik hier een ronde van 64 slagen neergezet.” “Ik heb de voorbije maanden twee keer van een major mogen proeven en de Rolex toernooien leunen er tegen aan. Je speelt hier tegen de beste spelers van de wereld en dat is gewoon fantastisch. Als ik de twee volgende dagen zo verder doe, kan ik volgende week deelnemen aan het Open Championship.” .Detry: “Ik hou van deze baan”Thomas Detry glunderde na zijn sterke start in Schotland. “Ik heb twee heel goede dagen achter de rug”, zei hij. “Goede afslagen, kalm gebleven en gedaan wat ik moest doen. Ik hou van deze baan. Vorig jaar heb ik hier een ronde van 64 slagen neergezet.””Ik heb de voorbije maanden twee keer van een major mogen proeven en de Rolex toernooien leunen er tegen aan. Je speelt hier tegen de beste spelers van de wereld en dat is gewoon fantastisch. Als ik de twee volgende dagen zo verder doe, kan ik volgende week deelnemen aan het Open Championship.” 12:3312 uur 33. Detry blijft indruk maken. Thomas Detry is ijzersterk bezig in Schotland. Na de 2e ronde deelt hij de leiding met nummer 1 van de wereld Jon Rahm. Hij bleef 6 slagen onder par in North Berwick en staat op kop met 131 slagen. Thomas Pieters staat 62e met 140 slagen. Hij kende een mindere 2e ronde, maar haalde wel net de cut. Nicolas Colsaerts had een slag meer nodig dan Pieters en is uitgeschakeld. .Detry blijft indruk makenThomas Detry is ijzersterk bezig in Schotland. Na de 2e ronde deelt hij de leiding met nummer 1 van de wereld Jon Rahm. Hij bleef 6 slagen onder par in North Berwick en staat op kop met 131 slagen.Thomas Pieters staat 62e met 140 slagen. Hij kende een mindere 2e ronde, maar haalde wel net de cut. Nicolas Colsaerts had een slag meer nodig dan Pieters en is uitgeschakeld. 12:3112 uur 31.10-07-2021 10-07-2021. 22:1022 uur 10. Detry schittert tussen wereldtop. Met een gedeelde vierde plaats, na een openingsronde van 66 slagen, heeft Thomas Detry zich tussen de wereldtop genesteld op het Schots Open golftoernooi in North Berwick. De Brusselaar putte op zijn eerste tien holes twee birdies weg en moest één bogey op zijn scorekaart zetten. Maar vooral zijn 4 birdies op de laatste 5 holes vielen op. Met zijn gedeelde vierde plaats doet hij even goed als de Spanjaard Jon Rahm, de US Open-kampioen en nummer 1 van de wereld.  Ook Thomas Pieters liet een goede indruk na. Met een foutloze eerste ronde van 68 slagen opende de Antwerpenaar op de 27e plaats. Nicolas Colsaerts liep een ronde van twee onder par en dit na vijf birdies en drie bogeys, wat hem een gedeelde 45e plaats opleverde.  .Detry schittert tussen wereldtopMet een gedeelde vierde plaats, na een openingsronde van 66 slagen, heeft Thomas Detry zich tussen de wereldtop genesteld op het Schots Open golftoernooi in North Berwick.De Brusselaar putte op zijn eerste tien holes twee birdies weg en moest één bogey op zijn scorekaart zetten. Maar vooral zijn 4 birdies op de laatste 5 holes vielen op. Met zijn gedeelde vierde plaats doet hij even goed als de Spanjaard Jon Rahm, de US Open-kampioen en nummer 1 van de wereld. Ook Thomas Pieters liet een goede indruk na. Met een foutloze eerste ronde van 68 slagen opende de Antwerpenaar op de 27e plaats. Nicolas Colsaerts liep een ronde van twee onder par en dit na vijf birdies en drie bogeys, wat hem een gedeelde 45e plaats opleverde.  22:0622 uur 06.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Atletiek

Elise Vanderelst (archieffoto)

Advertisement