Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

D-day op Wembley: Lange wachtrijen aan Londense pubs

D-day op Wembley: Lange wachtrijen aan Londense pubs

zo 11 juli 2021 12:30 Italië Engeland 21u00Europees Kampioenschapfinale11-07-2021 21:00 Vanavond strijden Italië en Engeland op een kolkend Wembley voor de Europese titel. Pakken de Three Lions hun 1e grote trofee in 55 jaar of zadelen de Azzurri hen toch nog op met een helse kater. Aftrap om 21 uur. Fase per fase 13:47vooraf, 13 uur 47.ek voetbal 2020 opvallend Italiaans bijgeloof: Spelersbus vertrekt zonder teammanager Vialli 13:43vooraf, 13 uur 43. De steun is al ongelooflijk geweest en daar kan ik de fans niet genoeg voor bedanken. Ik hoop dat we ze vandaag de EK-titel kunnen schenken. Jack Grealish.De steun is al ongelooflijk geweest en daar kan ik de fans niet genoeg voor bedanken. Ik hoop dat we ze vandaag de EK-titel kunnen schenken.Jack Grealish 12:28En of de Engelsen er zin in hebben. vooraf, 12 uur 28.En of de Engelsen er zin in hebben. 12:01Prins William wenst de nationale ploeg succes. vooraf, 12 uur 01.Prins William wenst de nationale ploeg succes. 11:56vooraf, 11 uur 56. Engeland heeft de statistieken tegen. Volgens de statistieken heeft Engeland vanavond een mirakel nodig om Europees kampioen te worden. De Three Lions konden namelijk nog nooit winnen van Italië op een groot toernooi.  Dat de Azzurri ook nog eens 33 wedstrijden ongeslagen zijn, maakt de klus alleen maar zwaarder. .Engeland heeft de statistieken tegenVolgens de statistieken heeft Engeland vanavond een mirakel nodig om Europees kampioen te worden. De Three Lions konden namelijk nog nooit winnen van Italië op een groot toernooi. Dat de Azzurri ook nog eens 33 wedstrijden ongeslagen zijn, maakt de klus alleen maar zwaarder. 11:52vooraf, 11 uur 52.poll POLL: U denkt dat Italië vanavond Europees kampioen wordt 11:50Ondanks een ticket voor de halve finale tegen Denemarken ging de 24-jarige Sam Astley stamcellen doneren. Hij kreeg ondertussen een finaleticket cadeau voor zijn heldendaad. vooraf, 11 uur 50.Ondanks een ticket voor de halve finale tegen Denemarken ging de 24-jarige Sam Astley stamcellen doneren. Hij kreeg ondertussen een finaleticket cadeau voor zijn heldendaad. 11:13vooraf, 11 uur 13. Gareth Southgate blijft erg rustig. Dat straalt af op het team. John Stones.Gareth Southgate blijft erg rustig. Dat straalt af op het team.John Stones 11:10Materazzi na de befaamde kopstoot van Zidane op het WK van 2006. vooraf, 11 uur 10.Materazzi na de befaamde kopstoot van Zidane op het WK van 2006 11:00vooraf, 11 uur . Wembley kan iedereen bang maken, behalve ons Italianen. Voormalig Italië-verdediger Marco Materazzi.Wembley kan iedereen bang maken, behalve ons Italianen.Voormalig Italië-verdediger Marco Materazzi 10:53vooraf, 10 uur 53. Southgate van zero to hero? Op het EK van 1996 in eigen land miste Gareth Southgate in de halve finale tegen Duitsland in de strafschoppenreeks.  Een misser waardoor Engeland het toernooi moest verlaten en Southgate als antiheld werd gezien. Neemt de Engelse bondscoach vandaag revanche? .Southgate van zero to hero?Op het EK van 1996 in eigen land miste Gareth Southgate in de halve finale tegen Duitsland in de strafschoppenreeks. Een misser waardoor Engeland het toernooi moest verlaten en Southgate als antiheld werd gezien. Neemt de Engelse bondscoach vandaag revanche?  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Formule 1

hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Advertisement