Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Formule 1

LIVE: Pakt kersvers nummer 1 van de wereld Elise Mertens de dubbeltitel?

LIVE: Pakt kersvers nummer 1 van de wereld Elise Mertens de dubbeltitel?

Fase per fase 18:0018 uur . Foutje rechtgezet! Vesnina en Kudermetova hebben niet lang kunnen genieten van hun voorsprong. Met een snelle rebreak zetten Mertens en Hsieh orde op zaken. Het is de Taiwanese die het afmaakt. .Foutje rechtgezet!Vesnina en Kudermetova hebben niet lang kunnen genieten van hun voorsprong. Met een snelle rebreak zetten Mertens en Hsieh orde op zaken. Het is de Taiwanese die het afmaakt. 17:5817 uur 58. Russen breaken. Het opslagspel van Hsieh gaat verloren. De Russische dames hadden genoeg aan één breakpunt om de 3-1-voorsprong op het bord te zetten. .Russen breakenHet opslagspel van Hsieh gaat verloren. De Russische dames hadden genoeg aan één breakpunt om de 3-1-voorsprong op het bord te zetten. 17:4817 uur 48. Elise Mertens gaat het met haar Taiwanese partner niet cadeau krijgen van de Russische dames. Dirk Gerlo op Radio 1.Elise Mertens gaat het met haar Taiwanese partner niet cadeau krijgen van de Russische dames.Dirk Gerlo op Radio 1 17:3617 uur 36. De speelsters betreden Centre Court en beginnen aan hun opwarming. .De speelsters betreden Centre Court en beginnen aan hun opwarming. 17:0817 uur 08. Barty pakt titel, Mertens maakt opwachting. Ashleigh Barty zegeviert voor het eerst op Wimbledon. Ze verloeg Pliskova in drie sets. Na de ceremonie zijn Elise Mertens en Hsieh Su-Wei aan zet. .Barty pakt titel, Mertens maakt opwachtingAshleigh Barty zegeviert voor het eerst op Wimbledon. Ze verloeg Pliskova in drie sets. Na de ceremonie zijn Elise Mertens en Hsieh Su-Wei aan zet. 17:0817 uur 08.Wimbledon Barty triomfeert op Wimbledon na spannende finale tegen Pliskova 16:2516 uur 25. Mertens straks aan de beurt. Elise Mertens komt met Hsieh Su-Wei aan de beurt na de enkelfinale bij de dames. Daarin dwingt Pliskova een derde set af. Onze landgenote zal, net als wij, nog even geduld moeten oefenen. .Mertens straks aan de beurtElise Mertens komt met Hsieh Su-Wei aan de beurt na de enkelfinale bij de dames. Daarin dwingt Pliskova een derde set af. Onze landgenote zal, net als wij, nog even geduld moeten oefenen. 16:1716 uur 17. 15:3715 uur 37. Elise Mertens blijft het enkel- en dubbelspel combineren. Een aanslag op haar lichaam, maar het werpt z'n vruchten af. Het beste resultaat van Mertens op Wimbledon dateert van 2019. Toen haalde ze de kwartfinales met Sabalenka. Vandaag staat ze voor het eerst in de finale en doet ze een gooi naar de titel. .Elise Mertens blijft het enkel- en dubbelspel combineren. Een aanslag op haar lichaam, maar het werpt z’n vruchten af. Het beste resultaat van Mertens op Wimbledon dateert van 2019. Toen haalde ze de kwartfinales met Sabalenka. Vandaag staat ze voor het eerst in de finale en doet ze een gooi naar de titel. 15:2315 uur 23. Dat is toch wel iets speciaal en ik ben er erg trots op. Ik was al eens de nummer 1, maar slechts één week. Elise Mertens.Dat is toch wel iets speciaal en ik ben er erg trots op. Ik was al eens de nummer 1, maar slechts één week.Elise Mertens 15:1915 uur 19. Na de nummer 1 ook een titel op Wimbledon? In de halve finale versloegen Elise Mertens en haar dubbelpartner Hsieh Su-Wei een Japans duo in twee sets. Daarmee wordt de Belgische opnieuw de nummer 1 van de wereld. Naast die erkenning, kan Mertens ook haar tweede grandslamzege in het dubbelspel op zak steken. In 2019 won ze de Australian Open, dit jaar de US Open met haar vorige dubbelpartner Sabalenka. Volgt titel drie? .Na de nummer 1 ook een titel op Wimbledon?In de halve finale versloegen Elise Mertens en haar dubbelpartner Hsieh Su-Wei een Japans duo in twee sets. Daarmee wordt de Belgische opnieuw de nummer 1 van de wereld.Naast die erkenning, kan Mertens ook haar tweede grandslamzege in het dubbelspel op zak steken. In 2019 won ze de Australian Open, dit jaar de US Open met haar vorige dubbelpartner Sabalenka. Volgt titel drie? 15:1915 uur 19.Wimbledon Elise Mertens wordt straks weer nummer 1 in de wereld in het dubbelspel

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement