Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Formule 1

LIVE: Klopt Djokovic de Canadees Shapovalov op weg naar zijn 7e finale?

LIVE: Klopt Djokovic de Canadees Shapovalov op weg naar zijn 7e finale?

Fase per fase 19:0619 uur 06. Ctrl + c, ctrl + v. De tekst van het vorige bericht kan gekopieerd worden. Opnieuw komt Djokovic in de problemen met zijn service. Opnieuw zet hij de penibele situatie recht. Sterk weerwerk van de nummer 1. .Ctrl + c, ctrl + vDe tekst van het vorige bericht kan gekopieerd worden. Opnieuw komt Djokovic in de problemen met zijn service. Opnieuw zet hij de penibele situatie recht. Sterk weerwerk van de nummer 1. 18:5518 uur 55. Djokovic zet scheve situatie recht. Shapovalov krijgt drie breakkansen op de opslag van Djokovic. De Serviër schakelt een tandje hoger en werkt die één na één weg. Shapovalov schreeuwt de teleurstelling van zich af. .Djokovic zet scheve situatie rechtShapovalov krijgt drie breakkansen op de opslag van Djokovic. De Serviër schakelt een tandje hoger en werkt die één na één weg. Shapovalov schreeuwt de teleurstelling van zich af. 18:4118 uur 41. Een leuk statistiekje: Djokovic won 15 van de laatste 16 halve finales op grandslamtoernooien die hij speelde. Kan Shapovalov die mooie statistiek verpesten? .Een leuk statistiekje: Djokovic won 15 van de laatste 16 halve finales op grandslamtoernooien die hij speelde. Kan Shapovalov die mooie statistiek verpesten? 18:3718 uur 37. Shapovalov heeft zichzelf onder druk gezet om de set uit te serveren, dan komt het ware gelaat van Djokovic tevoorschijn. Dirk Gerlo op Radio 1.Shapovalov heeft zichzelf onder druk gezet om de set uit te serveren, dan komt het ware gelaat van Djokovic tevoorschijn.Dirk Gerlo op Radio 1 18:3718 uur 37. 18:3518 uur 35. Dan toch Djokovic. In de tiebreak trekt Novak Djokovic aan het langste eind. Hij bouwt meteen een voorsprong uit en wint set 1 na 7-3 in de tiebreak. Shapovalov hield het hoofd niet koel in “money time” en stapelde de foutjes op, tot de Canadees zijn ergernis. .Dan toch DjokovicIn de tiebreak trekt Novak Djokovic aan het langste eind. Hij bouwt meteen een voorsprong uit en wint set 1 na 7-3 in de tiebreak. Shapovalov hield het hoofd niet koel in “money time” en stapelde de foutjes op, tot de Canadees zijn ergernis. 18:2718 uur 27. Tiebreak! De eerste set eindigt op een tiebreak. Wie trekt aan het langste eind? .Tiebreak!De eerste set eindigt op een tiebreak. Wie trekt aan het langste eind? 18:2018 uur 20. Set is nog niet gedaan. Shapovalov houdt het hoofd niet koel en maakt een paar unforced errors. Hij moet zijn opslagspel afgeven aan Djokovic. 5-5 in set 1, een tiebreak in de maak? .Set is nog niet gedaanShapovalov houdt het hoofd niet koel en maakt een paar unforced errors. Hij moet zijn opslagspel afgeven aan Djokovic. 5-5 in set 1, een tiebreak in de maak? 18:1418 uur 14. 18:1318 uur 13. De 22-jarige Canadees speelt erg agressief en zonder schrik. Met een paar knappe shots speelt hij met Djokovic. Die weet maar net vast te houden aan zijn opslagspel. Shapovalov mag gaan serveren voor de set.  .De 22-jarige Canadees speelt erg agressief en zonder schrik. Met een paar knappe shots speelt hij met Djokovic. Die weet maar net vast te houden aan zijn opslagspel. Shapovalov mag gaan serveren voor de set.  17:5317 uur 53. Shapovalov breakt! Djokovic is op achtervolgen aangewezen. Denis Shapovalov heeft geen last van stress en tennist dartel. De nummer 1 moet zijn tweede opslagspel afgeven.  .Shapovalov breakt!Djokovic is op achtervolgen aangewezen. Denis Shapovalov heeft geen last van stress en tennist dartel. De nummer 1 moet zijn tweede opslagspel afgeven.  17:4817 uur 48. Zowel Djokovic als Shapovalov winnen hun eerste opslagspel. De toon is meteen gezet: beide spelers lopen achter elke bal. Het wordt een harde strijd op Centre Court. .Zowel Djokovic als Shapovalov winnen hun eerste opslagspel. De toon is meteen gezet: beide spelers lopen achter elke bal. Het wordt een harde strijd op Centre Court. 17:4717 uur 47. 17:4217 uur 42. Vermoeide benen? Denis Shapovalov had in zijn kwartfinale vijf sets nodig om de Rus Chatsjanov te kloppen. Djokovic plaatste zich wat makkelijker en had slechts drie sets nodig. Heeft de Canadees last van vermoeide benen tegen een frisse Djokovic? .Vermoeide benen?Denis Shapovalov had in zijn kwartfinale vijf sets nodig om de Rus Chatsjanov te kloppen. Djokovic plaatste zich wat makkelijker en had slechts drie sets nodig. Heeft de Canadees last van vermoeide benen tegen een frisse Djokovic? 17:3917 uur 39.Wimbledon Djokovic heeft geen kind aan Fucsovics en raast naar halve finales

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Formule 1

hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Advertisement