Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Basketbal

Southgate: “Halve finale wordt een match van nationaal belang”

Southgate: “Halve finale wordt een match van nationaal belang”

wo 07 juli 2021 09:45 Engeland Denemarken 21u00Europees KampioenschapHalve finale07-07-2021 21:00 Italië plaatste zich dinsdag als eerste voor de EK-finale. Vanavond strijden Engeland en Denemarken voor de andere plek. Engeland kan in eigen huis het volk naar een delirium leiden, Denemarken kan zijn stunttoernooi bekronen met een finaleplaats. Volg hier de actie. Fase per fase 10:30vooraf, 10 uur 30. Engeland heeft de fans achter zich, maar heeft ook veel druk. Het zal voor hen niet makkelijk worden. Kasper Hjulmand.Engeland heeft de fans achter zich, maar heeft ook veel druk. Het zal voor hen niet makkelijk worden.Kasper Hjulmand 10:29vooraf, 10 uur 29. Hjulmand over weinige Deense fans: “Een psychologische component”. Er zullen straks bijna geen Deense supporters aanwezig zijn op Wembley. Vanwege coronabeperkingen moeten buitenlanders die het Verenigd Koninkrijk binnenkomen vijf tot tien dagen in quarantaine. Enkel Denen die in Groot-Brittannië wonen, zullen aanwezig kunnen zijn. “Dat is een psychologische component”, erkende de Deense bondscoach Kasper Hjulmand. “Engeland heeft de fans achter zich staan, maar speelt ook met veel druk en hoge verwachtingen. Het zal niet makkelijk worden voor hen. Wij weten dat we van deze situatie kunnen gebruikmaken.” .Hjulmand over weinige Deense fans: “Een psychologische component”Er zullen straks bijna geen Deense supporters aanwezig zijn op Wembley. Vanwege coronabeperkingen moeten buitenlanders die het Verenigd Koninkrijk binnenkomen vijf tot tien dagen in quarantaine. Enkel Denen die in Groot-Brittannië wonen, zullen aanwezig kunnen zijn.”Dat is een psychologische component”, erkende de Deense bondscoach Kasper Hjulmand. “Engeland heeft de fans achter zich staan, maar speelt ook met veel druk en hoge verwachtingen. Het zal niet makkelijk worden voor hen. Wij weten dat we van deze situatie kunnen gebruikmaken.” 10:13Ook de Engelsen denken vanavond aan pechvogel Christian Eriksen. vooraf, 10 uur 13. 10:05vooraf, 10 uur 05. Wij hebben niet zo'n goede voetbalgeschiedenis als we soms zelf geloven. Gareth Southgate.Wij hebben niet zo’n goede voetbalgeschiedenis als we soms zelf geloven.Gareth Southgate 10:04vooraf, 10 uur 04. Southgate: “Een match van nationaal belang”. Engels bondscoach Gareth Southgate sprak gisteren met de pers. Hij noemde het duel dinsdag “een match van nationaal belang”. “We hebben niet zo'n goede voetbalgeschiedenis als we soms zelf geloven”, zei hij. “We hebben op dit EK grenzen overschreden en we hebben morgen de gelegenheid dat nog eens te doen. Engeland haalde nooit eerder een EK-finale. Wij kunnen de eerste groep zijn die dat behaalt. Dat is heel spannend.” .Southgate: “Een match van nationaal belang”Engels bondscoach Gareth Southgate sprak gisteren met de pers. Hij noemde het duel dinsdag “een match van nationaal belang”. “We hebben niet zo’n goede voetbalgeschiedenis als we soms zelf geloven”, zei hij.”We hebben op dit EK grenzen overschreden en we hebben morgen de gelegenheid dat nog eens te doen. Engeland haalde nooit eerder een EK-finale. Wij kunnen de eerste groep zijn die dat behaalt. Dat is heel spannend.” 09:56vooraf, 09 uur 56.EK voetbal 2020 Thuisvoordeel op het EK voetbal: bestaat het, of is het overroepen? 09:53vooraf, 09 uur 53. Favoriet Engeland tegen uitdager Denemarken. Met Engeland-Denemarken staat vanavond om 21 uur de tweede halve finale op het programma. Thuisploeg Engeland is op Wembley op papier de favoriet, maar revelatie Denemarken is klaar om opnieuw de rol van spelbreker op zich te nemen. Engeland is voorlopig aan een foutloos toernooi bezig. De Three Lions kregen nog geen enkel doelpunt tegen en walsten in de kwartfinale in Rome – hun enige 'uitduel' op dit toernooi – voorbij Oekraïne (4-0). Denemarken moest tijdens dit toernooi het trauma van Eriksen verwerken. De Deense aanvoerder viel in de eerste partij uit na een hartstilstand, maar werd gepast geëerd met enkele Deense topprestaties. Voegt Denemarken daar straks nog een EK-finale aan toe? .Favoriet Engeland tegen uitdager DenemarkenMet Engeland-Denemarken staat vanavond om 21 uur de tweede halve finale op het programma. Thuisploeg Engeland is op Wembley op papier de favoriet, maar revelatie Denemarken is klaar om opnieuw de rol van spelbreker op zich te nemen.Engeland is voorlopig aan een foutloos toernooi bezig. De Three Lions kregen nog geen enkel doelpunt tegen en walsten in de kwartfinale in Rome – hun enige ‘uitduel’ op dit toernooi – voorbij Oekraïne (4-0).Denemarken moest tijdens dit toernooi het trauma van Eriksen verwerken. De Deense aanvoerder viel in de eerste partij uit na een hartstilstand, maar werd gepast geëerd met enkele Deense topprestaties. Voegt Denemarken daar straks nog een EK-finale aan toe? 09:33vooraf, 09 uur 33. 09:31vooraf, 09 uur 31.09:31 – VoorafVooraf, 09 uur 31 Opstelling Engeland. Jordan Pickford, Kyle Walker, John Stones, Harry Maguire, Luke Shaw, Bukayo Saka, Kalvin Phillips, Mason Mount, Declan Rice, Raheem Sterling, Harry KaneOpstelling EngelandJordan Pickford, Kyle Walker, John Stones, Harry Maguire, Luke Shaw, Bukayo Saka, Kalvin Phillips, Mason Mount, Declan Rice, Raheem Sterling, Harry Kane Opstelling Denemarken. Kasper Schmeichel, Andreas Christensen, Simon Kjær, Jannik Vestergaard, Jens Stryger Larsen, Pierre-Emile Højbjerg, Thomas Delaney, Joakim Mæhle, Martin Braithwaite, Kasper Dolberg, Mikkel DamsgaardOpstelling DenemarkenKasper Schmeichel, Andreas Christensen, Simon Kjær, Jannik Vestergaard, Jens Stryger Larsen, Pierre-Emile Højbjerg, Thomas Delaney, Joakim Mæhle, Martin Braithwaite, Kasper Dolberg, Mikkel Damsgaard – ploegopstellingen , EK voetbal 2020 Engeland Denemarken taal- of schrijffout opgemerkt?

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Formule 1

hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Advertisement