Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Basketbal

LIVESTREAM: Italië of Spanje, wie plaatst zich als eerste voor de EK-finale?

LIVESTREAM: Italië of Spanje, wie plaatst zich als eerste voor de EK-finale?

di 06 juli 2021 20:58 Italië Spanje 8'00Europees KampioenschapHalve finale06-07-2021 21:00 Niet België, maar wel Italië moet op Wembley Spanje over de knie leggen om de finale te bereiken op Euro 2020. De eerste halve finale op dit EK oogt op papier alvast als een kraker van jewelste. Wie trekt straks aan het langste eind? Volg het live vanaf 21.00 u. Fase per fase 4'Barella op de paal, maar ook buitenspel. Barella zorgt voor de eerste opwinding in deze wedstrijd. Hij wordt gelanceerd op links en krult de bal tegen de verste paal, maar er wordt terecht gevlagd voor buitenspel. . eerste helft, minuut 4. Barella op de paal, maar ook buitenspelBarella zorgt voor de eerste opwinding in deze wedstrijd. Hij wordt gelanceerd op links en krult de bal tegen de verste paal, maar er wordt terecht gevlagd voor buitenspel. 3'eerste helft, minuut 3. De Spanjaarden zetten meteen druk op de Italianen bij het uitverdedigen. Olmo gaat daar iets te ver in en begaat een overtreding op Bonucci. .De Spanjaarden zetten meteen druk op de Italianen bij het uitverdedigen. Olmo gaat daar iets te ver in en begaat een overtreding op Bonucci. 3'eerste helft, minuut 3. 1'eerste helft, minuut 1. Aftrap. Scheidsrechter Felix Brych fluit de eerste halve finale op gang. Wie triomfeert in deze Zuid-Europese kraker: Italië of Spanje? .AftrapScheidsrechter Felix Brych fluit de eerste halve finale op gang. Wie triomfeert in deze Zuid-Europese kraker: Italië of Spanje? 1' eerste helfteerste helft, minuut 1 match begonnen 20:56vooraf, 20 uur 56. Volle overgave bij de Azzurri. De Italiaanse supporters zijn sterk vertegenwoordigd in de tribunes. Uit volle borst zingen ze mee met Chiellini en co. Zoals gewoonlijk geen gebrek aan passie. Tonen de Italianen diezelfde passie straks ook op het veld? .Volle overgave bij de AzzurriDe Italiaanse supporters zijn sterk vertegenwoordigd in de tribunes. Uit volle borst zingen ze mee met Chiellini en co. Zoals gewoonlijk geen gebrek aan passie. Tonen de Italianen diezelfde passie straks ook op het veld? 20:55vooraf, 20 uur 55. Tijd voor de volksliederen! Het Spaanse volkslied weerklinkt op Wembley. Voor de laatste keer op dit EK of komt er zondag nog een herhaling? .Tijd voor de volksliederen!Het Spaanse volkslied weerklinkt op Wembley. Voor de laatste keer op dit EK of komt er zondag nog een herhaling? 20:54vooraf, 20 uur 54. 20:50vooraf, 20 uur 50. Spanje verloor nog nooit een halve finale op een EK. Met 4 wereldtitels tegenover 1 doet Italië het beduidend beter dan Spanje, maar op EK's kan La Roja straffere cijfers voorleggen. Spanje werd al 3 keer Europees kampioen (in 1964, 2008 en 2012), de Italianen moeten het stellen met 1 EK-triomf (in 1968) en 2 verloren finales, waarvan 1 tegen Spanje 9 jaar geleden. Beide landen stonden al 4 keer in de halve finales op een EK. Spanje stootte evenveel keer door naar de finale. Enkel in 1984 kon La Roja dat niet bekronen met eindwinst, Frankrijk bleek toen te sterk. Italië won 3 van zijn 4 halve finales, enkel in 1988 lukte het niet om de finale te bereiken. .Spanje verloor nog nooit een halve finale op een EKMet 4 wereldtitels tegenover 1 doet Italië het beduidend beter dan Spanje, maar op EK’s kan La Roja straffere cijfers voorleggen. Spanje werd al 3 keer Europees kampioen (in 1964, 2008 en 2012), de Italianen moeten het stellen met 1 EK-triomf (in 1968) en 2 verloren finales, waarvan 1 tegen Spanje 9 jaar geleden.Beide landen stonden al 4 keer in de halve finales op een EK. Spanje stootte evenveel keer door naar de finale. Enkel in 1984 kon La Roja dat niet bekronen met eindwinst, Frankrijk bleek toen te sterk. Italië won 3 van zijn 4 halve finales, enkel in 1988 lukte het niet om de finale te bereiken. 20:50vooraf, 20 uur 50. 20:43vooraf, 20 uur 43. Slechts 1 veldgoal tegen voor Italië. Engeland is de enige ploeg die nog geen tegendoelpunt incasseerde op dit EK, maar ook de cijfers van Italië ogen fraai. Enkel Oostenrijk en de Rode Duivels slaagden erin om Donnarumma te passeren. Romelu Lukaku deed dat bovendien vanaf de penaltystip, Sasa Kalajdzic is de enige speler die op dit EK een veldgoal kon maken tegen Italië. In 5 wedstrijden troffen de Azzurri zelf 11 keer raak, waarbij 1 owngoal van Demiral in de openingswedstrijd tegen Turkije. Immobile, Locatelli, Insigne en Pessina zitten elk aan 2 doelpunten, ook Barella en Chiesa vonden al de weg naar doel. .Slechts 1 veldgoal tegen voor ItaliëEngeland is de enige ploeg die nog geen tegendoelpunt incasseerde op dit EK, maar ook de cijfers van Italië ogen fraai. Enkel Oostenrijk en de Rode Duivels slaagden erin om Donnarumma te passeren. Romelu Lukaku deed dat bovendien vanaf de penaltystip, Sasa Kalajdzic is de enige speler die op dit EK een veldgoal kon maken tegen Italië.In 5 wedstrijden troffen de Azzurri zelf 11 keer raak, waarbij 1 owngoal van Demiral in de openingswedstrijd tegen Turkije. Immobile, Locatelli, Insigne en Pessina zitten elk aan 2 doelpunten, ook Barella en Chiesa vonden al de weg naar doel. 20:40vooraf, 20 uur 40. 20:38vooraf, 20 uur 38. 3 owngoals voor Spanje. 10 stuks, nooit eerder vielen er zoveel owngoals op een EK. Spanje kreeg zo maar liefst 3 goals cadeau. In de laatste groepsmatch tegen Slovakije staken Dubravka en Kucka de Spanjaarden ongewild een handje toe, in de kwartfinale tegen Zwitserland bracht Zakaria Spanje dan weer ongelukkig op voorsprong. Spanje wist gelukkig ook zelf 9 keer te scoren op dit EK. Morata, Ferran Torres en Sarabia zitten elk aan 2 goals. Laporte, Azpilicueta en Oyarzabal hebben elk 1 keer gescoord .3 owngoals voor Spanje10 stuks, nooit eerder vielen er zoveel owngoals op een EK. Spanje kreeg zo maar liefst 3 goals cadeau. In de laatste groepsmatch tegen Slovakije staken Dubravka en Kucka de Spanjaarden ongewild een handje toe, in de kwartfinale tegen Zwitserland bracht Zakaria Spanje dan weer ongelukkig op voorsprong.Spanje wist gelukkig ook zelf 9 keer te scoren op dit EK. Morata, Ferran Torres en Sarabia zitten elk aan 2 goals. Laporte, Azpilicueta en Oyarzabal hebben elk 1 keer gescoord 20:34vooraf, 20 uur 34. 20:29vooraf, 20 uur 29. Hobbelig parcours voor Spanje. Voor Spanje gaat het wat met horten en stoten op dit EK. Na een flauwe start met puntendelingen tegen Zweden en Polen haalde La Roja plots stevig uit tegen Slovakije met een 5-0-overwinning. Ook in de 1/8e finale tegen Kroatië trof Spanje 5 keer raak, al had het wel verlengingen nodig om Modric en co uit te schakelen. In de kwartfinales raakte het pas na penalty's voorbij Zwitserland. .Hobbelig parcours voor SpanjeVoor Spanje gaat het wat met horten en stoten op dit EK. Na een flauwe start met puntendelingen tegen Zweden en Polen haalde La Roja plots stevig uit tegen Slovakije met een 5-0-overwinning. Ook in de 1/8e finale tegen Kroatië trof Spanje 5 keer raak, al had het wel verlengingen nodig om Modric en co uit te schakelen. In de kwartfinales raakte het pas na penalty’s voorbij Zwitserland. 20:28vooraf, 20 uur 28. 20:28vooraf, 20 uur 28. 20:21vooraf, 20 uur 21. Zet Italië ongeslagen reeks voort? Italië is aan een indrukwekkende reeks bezig. Tegen België boekte het zijn 15e overwinning op rij in een EK-campagne, kwalificatiewedstrijden inbegrepen. Geen enkel team deed dat de Squadra Azzurra voor. Bovendien is de ploeg van Roberto Mancini al ruim 32 wedstrijden ongeslagen. De Squadra Azzurra is ook de enige van de 4 halve finalisten die op dit EK alle wedstrijden won. Zowel Turkije, Zwitserland, Wales, Oostenrijk als België moest eraan geloven. .Zet Italië ongeslagen reeks voort?Italië is aan een indrukwekkende reeks bezig. Tegen België boekte het zijn 15e overwinning op rij in een EK-campagne, kwalificatiewedstrijden inbegrepen. Geen enkel team deed dat de Squadra Azzurra voor. Bovendien is de ploeg van Roberto Mancini al ruim 32 wedstrijden ongeslagen.De Squadra Azzurra is ook de enige van de 4 halve finalisten die op dit EK alle wedstrijden won. Zowel Turkije, Zwitserland, Wales, Oostenrijk als België moest eraan geloven. 20:20vooraf, 20 uur 20. 20:17vooraf, 20 uur 17. Zuid-Europese clash. Ook op de vorige 2 EK's kregen we een Zuid-Europese clash tussen Spanje en Italië. La Roja versloeg de Azzurri met 4-0 in de EK-finale van 2012, maar 4 jaar later kegelde Italië de regerende kampioen wel uit de 1/8e finales met een 2-0-overwinning. Beide teams komen elkaar dit najaar trouwens nog eens tegen in de halve finales van de Nations League. .Zuid-Europese clashOok op de vorige 2 EK’s kregen we een Zuid-Europese clash tussen Spanje en Italië. La Roja versloeg de Azzurri met 4-0 in de EK-finale van 2012, maar 4 jaar later kegelde Italië de regerende kampioen wel uit de 1/8e finales met een 2-0-overwinning. Beide teams komen elkaar dit najaar trouwens nog eens tegen in de halve finales van de Nations League.alles weergevenalles weergeven , EK voetbal 2020 Italië Spanje taal- of schrijffout opgemerkt?

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Formule 1

hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Advertisement