Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Kan Engeland voor het eerst “buitenshuis” winnen tegen Oekraïne?

Kan Engeland voor het eerst “buitenshuis” winnen tegen Oekraïne?

za 03 juli 2021 13:54 Oekraïne Engeland 21u00Europees KampioenschapKwartfinale03-07-2021 21:00 Engeland is door de uitschakeling van heel wat toplanden gebombardeerd tot grote kanshebber op de eindzege. Daarvoor moet de ploeg van Gareth Southgate wel Jaremtsjoek en co. kloppen. Volg de laatste kwartfinale vanaf 20.15 uur op Eén en via de livestream. Fase per fase 13:51vooraf, 13 uur 51. Ons collectief in verdedigend opzicht maakt het verschil. We hebben de wil om een clean sheet te houden in elke wedstrijd. Zo win je de topmatchen. John Stones, verdediger Engeland.Ons collectief in verdedigend opzicht maakt het verschil. We hebben de wil om een clean sheet te houden in elke wedstrijd. Zo win je de topmatchen.John Stones, verdediger Engeland 13:51vooraf, 13 uur 51. 13:42vooraf, 13 uur 42. Voor het eerst niet in Wembley spelen, wordt een uitdaging. Ik maak me sterk dat de spelers het gewoon zijn om zonder fans te spelen. . Gareth Southgate, bondscoach Engeland.Voor het eerst niet in Wembley spelen, wordt een uitdaging. Ik maak me sterk dat de spelers het gewoon zijn om zonder fans te spelen. Gareth Southgate, bondscoach Engeland 13:39vooraf, 13 uur 39.EK voetbal 2020 From zeros to heroes: “Oekraïne heeft niets te verliezen tegen Engeland” 13:38vooraf, 13 uur 38. We hebben ons belangrijkste doel al bereikt, alles wat er nu bijkomt is bonus. De druk ligt bij Engeland, die favoriet zijn en moeten winnen. Andrij Sjevtsjenko, bondscoach Oekraïne.We hebben ons belangrijkste doel al bereikt, alles wat er nu bijkomt is bonus. De druk ligt bij Engeland, die favoriet zijn en moeten winnen.Andrij Sjevtsjenko, bondscoach Oekraïne 13:35vooraf, 13 uur 35. Moeilijk gaat ook. Oekraïne heeft een hobbelig parcours achter de rug op dit EK. Met 3 punten en een negatief doelsaldo werd het alsnog opgevist bij de beste derdes. In de achtste finale tegen Zweden moest de ploeg van Jaremtsjoek en Bezoes zwoegen voor de overwinning. Die kwam er pas in de verlengingen en na rood voor Danielson. Weet Oekraïne zich vandaag naar de halve finales te knokken? .Moeilijk gaat ookOekraïne heeft een hobbelig parcours achter de rug op dit EK. Met 3 punten en een negatief doelsaldo werd het alsnog opgevist bij de beste derdes. In de achtste finale tegen Zweden moest de ploeg van Jaremtsjoek en Bezoes zwoegen voor de overwinning. Die kwam er pas in de verlengingen en na rood voor Danielson. Weet Oekraïne zich vandaag naar de halve finales te knokken? 13:35vooraf, 13 uur 35.EK voetbal 2020 Invaller Artem Dovbyk kopt Oekraïne in de 121e minuut naar de kwartfinales 13:30vooraf, 13 uur 30. Historische overwinning. Engeland boekte een historische overwinning tegen Duitsland in een enthousiast Wembley. Opnieuw was Raheem Sterling de grote held van de natie. Engeland overtuigde dit EK nog niet met sprankelend voetbal, maar de defensie staat als een huis. Resultaat: 4 goals gescoord en 0 tegendoelpunten. .Historische overwinningEngeland boekte een historische overwinning tegen Duitsland in een enthousiast Wembley. Opnieuw was Raheem Sterling de grote held van de natie. Engeland overtuigde dit EK nog niet met sprankelend voetbal, maar de defensie staat als een huis.  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Formule 1

hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Advertisement