Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Basketbal

Wie verschijnt aan de aftrap? “Hazard niet, De Bruyne eventueel met inspuiting”

Wie verschijnt aan de aftrap? “Hazard niet, De Bruyne eventueel met inspuiting”

vr 02 juli 2021 13:35 België Italië 21u00Europees KampioenschapKwartfinale02-07-2021 21:00 De dag van de waarheid voor de Rode Duivels. Vanavond staat ploeg in vorm Italië op het menu in de kwartfinale. Mis in dit artikel geen enkele update over de Duivels en tel met ons mee af naar de aftrap! Fase per fase 13:26vooraf, 13 uur 26. Ook bij Italië is er één twijfelgeval: Chiellini. De ervaren rot deed het vaak erg goed achterin, maar Mancini zou mogelijk voor Acerbi kiezen. Ruben Van Gucht.Ook bij Italië is er één twijfelgeval: Chiellini. De ervaren rot deed het vaak erg goed achterin, maar Mancini zou mogelijk voor Acerbi kiezen.Ruben Van Gucht 13:23vooraf, 13 uur 23. Hazard zal waarschijnlijk niet aan de aftrap verschijnen, bij Kevin De Bruyne is de vraag of hij al dan niet met een inspuiting zal spelen. Ruben Van Gucht.Hazard zal waarschijnlijk niet aan de aftrap verschijnen, bij Kevin De Bruyne is de vraag of hij al dan niet met een inspuiting zal spelen.Ruben Van Gucht 13:21vooraf, 13 uur 21. We gaan ervan uit dat de nodige tests al gebeurd zijn. We kregen wel te horen dat wanneer de match gisteren zou gespeeld worden, het onmogelijk was dat De Bruyne en Hazard speelden. Ruben Van Gucht.We gaan ervan uit dat de nodige tests al gebeurd zijn. We kregen wel te horen dat wanneer de match gisteren zou gespeeld worden, het onmogelijk was dat De Bruyne en Hazard speelden.Ruben Van Gucht 12:50vooraf, 12 uur 50.EK voetbal 2020 2 juli 2018, 3 jaar geleden was er België-Japan: straks weer historische avond? 12:11België kon Italië nog nooit kloppen op een groot toernooi. De Rode Duivels konden nog nooit winnen tegen Italië op een EK of WK. In 4 wedstrijden gingen de Italianen 3 keer met de overwinning aan de haal, 1 keer speelden de ploegen gelijk. De laatste confrontatie dateert van het EK 2016. Toen verloren de Duivels hun openingswedstrijd met 2-0 van Conte zijn Squadra Azzurra. . vooraf, 12 uur 11. België kon Italië nog nooit kloppen op een groot toernooiDe Rode Duivels konden nog nooit winnen tegen Italië op een EK of WK. In 4 wedstrijden gingen de Italianen 3 keer met de overwinning aan de haal, 1 keer speelden de ploegen gelijk. De laatste confrontatie dateert van het EK 2016. Toen verloren de Duivels hun openingswedstrijd met 2-0 van Conte zijn Squadra Azzurra. 12:04vooraf, 12 uur 04. De Bruyne en Hazard hebben, op basis van wat wij weten, nog niet getraind sinds de wedstrijd tegen Portugal. Tom Boudeweel.De Bruyne en Hazard hebben, op basis van wat wij weten, nog niet getraind sinds de wedstrijd tegen Portugal.Tom Boudeweel 11:52vooraf, 11 uur 52.Tour Leeft België-Italië ook in de Tour? “Wie is KDB?”, “Pffffff” en “Hoe laat?” 11:51vooraf, 11 uur 51. Als De Bruyne wegvalt, heb je voorin iemand nodig die een creatieve pas kan geven. . Youri Mulder.Als De Bruyne wegvalt, heb je voorin iemand nodig die een creatieve pas kan geven. Youri Mulder 11:50vooraf, 11 uur 50.EK voetbal 2020 De 11 van Joos zonder De Bruyne? “Als ruimte er ligt, zet je Doku of Mertens” 11:33vooraf, 11 uur 33. 10:39vooraf, 10 uur 39. “Gladiatoren in de Arena” en “Sloop die muur, Lukaku”. Ook in de Belgische kranten leeft de kwartfinale van vanavond. Lukaku is de man die de Italiaanse muur moet slopen. De vraag of De Bruyne (en Hazard) fit zijn, blijft ook voor de pers “een staatsgeheim”. Wie neemt het vanavond op tegen Italië? We zullen nog even geduld moeten oefenen. .”Gladiatoren in de Arena” en “Sloop die muur, Lukaku”Ook in de Belgische kranten leeft de kwartfinale van vanavond. Lukaku is de man die de Italiaanse muur moet slopen. De vraag of De Bruyne (en Hazard) fit zijn, blijft ook voor de pers “een staatsgeheim”. Wie neemt het vanavond op tegen Italië? We zullen nog even geduld moeten oefenen. 10:38vooraf, 10 uur 38.De Belgische kranten 08:30vooraf, 08 uur 30. We hebben elkaar niet gezien sinds het begin van het toernooi. Voor hem zal het gemis groter zijn, want hij is weg van alles en iedereen. Shani Van Mieghem, mevrouw Alderweireld.We hebben elkaar niet gezien sinds het begin van het toernooi. Voor hem zal het gemis groter zijn, want hij is weg van alles en iedereen.Shani Van Mieghem, mevrouw Alderweireld 08:28vooraf, 08 uur 28. 08:26vooraf, 08 uur 26. Voor de wedstrijd tegen Portugal was ik zenuwachtiger dan Toby. De familie leeft enorm mee met de spelers. Shani Van Mieghem, mevrouw Alderweireld.Voor de wedstrijd tegen Portugal was ik zenuwachtiger dan Toby. De familie leeft enorm mee met de spelers.Shani Van Mieghem, mevrouw Alderweireld 07:27vooraf, 07 uur 27. 07:07vooraf, 07 uur 07. Afspraak om 20.10 uur op Eén. Zit u ook vol ongeduld te wachten op de aftrap? Goed nieuws: om 20.10 uur begint Karl Vannieuwkerke aan de voorbeschouwing op Eén en via onze livestream. Heleen Jaques, Gert Verheyen, Imke Courtois en Franky Van der Elst schuiven mee aan tafel. Peter Vandenbempt zal de wedstrijd van commentaar voorzien op tv, Tom Boudeweel is de herkenbare stem op Radio 1. .Afspraak om 20.10 uur op EénZit u ook vol ongeduld te wachten op de aftrap? Goed nieuws: om 20.10 uur begint Karl Vannieuwkerke aan de voorbeschouwing op Eén en via onze livestream. Heleen Jaques, Gert Verheyen, Imke Courtois en Franky Van der Elst schuiven mee aan tafel.Peter Vandenbempt zal de wedstrijd van commentaar voorzien op tv, Tom Boudeweel is de herkenbare stem op Radio 1. 07:04vooraf, 07 uur 04. De Italianen lopen niet over van vertrouwen, zeker na de lastige wedstrijd tegen Oostenrijk. Belg in Italië.De Italianen lopen niet over van vertrouwen, zeker na de lastige wedstrijd tegen Oostenrijk.Belg in Italië 07:03vooraf, 07 uur 03.EK voetbal 2020 Villa Sporza: “Winnaar vrijdag is EK-favoriet”, “Geen problemen met bezoekjes” 07:02vooraf, 07 uur 02. In Italië heerst het idee dat wie deze match wint, een goede kans maakt om het EK te winnen. Belg in Italië.In Italië heerst het idee dat wie deze match wint, een goede kans maakt om het EK te winnen.Belg in Italiëalles weergevenalles weergeven , EK voetbal 2020 België Italië voetbal taal- of schrijffout opgemerkt?

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement