Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Basketbal

Duivelsblog 1 juli: Om 11 uur trainen, in de late namiddag naar München

Duivelsblog 1 juli: Om 11 uur trainen, in de late namiddag naar München

do 01 juli 2021 06:28 De Belgen hebben nog één dag om zich optimaal te lanceren voor hun kwartfinale van vrijdagavond tegen Italië. Volg in dit artikel hoe de Rode Duivels zich prepareren, in Tubeke en later op de dag in speelstad München. , Fase per fase 07:1007 uur 10. Ik wil zo lang mogelijk voor de Rode Duivels spelen. In de basis of in de selectie zitten, dat maakt niet uit. Ik wil de nieuwe Vermaelen of Vertonghen worden. Ik hoop nog zeker tot en met het EK van 2024 voor België te kunnen uitkomen. Thomas Meunier.Ik wil zo lang mogelijk voor de Rode Duivels spelen. In de basis of in de selectie zitten, dat maakt niet uit. Ik wil de nieuwe Vermaelen of Vertonghen worden. Ik hoop nog zeker tot en met het EK van 2024 voor België te kunnen uitkomen.Thomas Meunier 07:0507 uur 05. 06:5206 uur 52.EK voetbal 2020 Italië begroet verloren zoon Florenzi weer in de aanloop naar België 06:2806 uur 28. Het programa. – 11 uur: training in Tubeke – 16.30 uur: vlucht naar München – 19.30 uur: individuele interviews – 19.45 uur: persconferentie Martinez en Witsel – 20.15 uur: verkenning van de Allianz Arena .Het programa- 11 uur: training in Tubeke- 16.30 uur: vlucht naar München- 19.30 uur: individuele interviews- 19.45 uur: persconferentie Martinez en Witsel- 20.15 uur: verkenning van de Allianz Arena 06:2706 uur 27.EK voetbal 2020 Villa Sporza: “Winnaar vrijdag is EK-favoriet”, “Geen problemen met bezoekjes” 06:2606 uur 26. 06:2506 uur 25.EK voetbal 2020 Blog: Duivels trainen in “open kwartier” nog zonder De Bruyne en Hazard 06:2406 uur 24. Matchdag -1. De Belgen hebben nog één dag om zich optimaal te lanceren voor hun kwartfinale van vrijdagavond tegen Italië. Volg in dit artikel hoe de Rode Duivels zich prepareren, in Tubeke en later op de dag in speelstad München. .Matchdag -1De Belgen hebben nog één dag om zich optimaal te lanceren voor hun kwartfinale van vrijdagavond tegen Italië. Volg in dit artikel hoe de Rode Duivels zich prepareren, in Tubeke en later op de dag in speelstad München. Rode Duivels EK voetbal 2020 België voetbal taal- of schrijffout opgemerkt?

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement