Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Basketbal

BLOG: Spelers blijven in hotel, Martinez gaat de Allianz Arena alleen verkennen

BLOG: Spelers blijven in hotel, Martinez gaat de Allianz Arena alleen verkennen

do 01 juli 2021 21:45 De Belgen hebben nog één dag om zich optimaal te lanceren voor hun kwartfinale van vrijdagavond tegen Italië. Volg in dit artikel hoe de Rode Duivels zich prepareren, in Tubeke en later op de dag in speelstad München. , Fase per fase 22:1822 uur 18. Herbeleef de dag van de Duivels.Herbeleef de dag van de Duivels 22:1622 uur 16. Vandenbempt en Van Gucht blikken vooruit:.Vandenbempt en Van Gucht blikken vooruit: 22:0522 uur 05.Rode Duivels Afwachten voor Hazard en De Bruyne: “Het zal moeilijk worden, maar we zien verbetering” 21:25Donnarumma met de laatste voorbereidingen. 21 uur 25. 21:0021 uur .Rode Duivels Witsel is klaar voor kraker: “We hebben meer individueel talent dan Italië” 20:5220 uur 52. Door fileproblemen in München verkennen enkel Witsel en Martinez de Allianz Arena.Door fileproblemen in München verkennen enkel Witsel en Martinez de Allianz Arena 20:5020 uur 50. Bekijk de persconferentie met Roberto Martinez.Bekijk de persconferentie met Roberto Martinez 20:47Witsel en Martinez verkennen op hun eentje het veld. 20 uur 47.Witsel en Martinez verkennen op hun eentje het veldDoor de fileproblemen moesten Roberto Martinez en Axel Witsel, die de Allianz Arena nochtans al kent, op hun eentje het veld verkennen. 20:4720 uur 47. 20:2220 uur 22. Axel Witsel bij Ruben Van Gucht.Axel Witsel bij Ruben Van Gucht 20:1320 uur 13. Het gaat beter met De Bruyne en Hazard heb ik het gevoel. Ze voelen zich elke dag beter. Of ze kunnen spelen, weten we morgen pas. Axel Witsel op de persconferentie .Het gaat beter met De Bruyne en Hazard heb ik het gevoel. Ze voelen zich elke dag beter. Of ze kunnen spelen, weten we morgen pas.Axel Witsel op de persconferentie 20:1320 uur 13. Bekijk de persconferentie met Axel Witsel.Bekijk de persconferentie met Axel Witsel 20:1220 uur 12. Het zal een strijd worden op het middenveld tegen de Italianen, we zijn er klaar voor om die strijd te winnen. Axel Witsel op de persconferentie .Het zal een strijd worden op het middenveld tegen de Italianen, we zijn er klaar voor om die strijd te winnen.Axel Witsel op de persconferentie 20:0820 uur 08. De vragen van Van Gucht aan Martinez.De vragen van Van Gucht aan Martinez 20:0320 uur 03. Het zal kort dag zijn voor Eden om klaar te raken. Het gevoel bij Kevin is goed, maar we zullen zien hoe het is met zijn balgevoel. Het zal moeilijk zijn om ze volledig fit te krijgen. Bondscoach Roberto Martinez.Het zal kort dag zijn voor Eden om klaar te raken. Het gevoel bij Kevin is goed, maar we zullen zien hoe het is met zijn balgevoel. Het zal moeilijk zijn om ze volledig fit te krijgen.Bondscoach Roberto Martinez 19:5919 uur 59. Er zijn nog twijfels over de fitheid van De Bruyne en Hazard. Het is een race tegen de klok. We zullen morgen de knoop moeten doorhakken. Bondscoach Roberto Martinez.Er zijn nog twijfels over de fitheid van De Bruyne en Hazard. Het is een race tegen de klok. We zullen morgen de knoop moeten doorhakken.Bondscoach Roberto Martinez 19:4219 uur 42. Ruben Van Gucht in het journaal.Ruben Van Gucht in het journaal 19:3619 uur 36. Fileproblemen in München. Intussen is er ook de bevestiging: de Rode Duivels gaan niet meer naar het stadion vandaag omwille van fileproblemen in München. Bondscoach Roberto Martinez zo veel mogelijk rust gunnen. Martinez en Axel Witsel zullen de verplaatsing naar de Allianz Arena wel nog maken. .Fileproblemen in MünchenIntussen is er ook de bevestiging: de Rode Duivels gaan niet meer naar het stadion vandaag omwille van fileproblemen in München. Bondscoach Roberto Martinez zo veel mogelijk rust gunnen.Martinez en Axel Witsel zullen de verplaatsing naar de Allianz Arena wel nog maken. 19:0719 uur 07. De Rode Duivels maken even een korte tussenstop aan hun hotel en gaan daarna naar de Allianz Arena. Daar zullen Axel Witsel en bondscoach Roberto Martinez de pers te woord staan.  Mogelijk komt er dan ook meer nieuws rond Eden Hazard en Kevin De Bruyne. Of blijft de bondscoach zich op de vlakte houden?  Normaal gezien ging de volledige groep dan ook nog de grasmat inspecteren, maar dat zou niet doorgaan. .De Rode Duivels maken even een korte tussenstop aan hun hotel en gaan daarna naar de Allianz Arena. Daar zullen Axel Witsel en bondscoach Roberto Martinez de pers te woord staan. Mogelijk komt er dan ook meer nieuws rond Eden Hazard en Kevin De Bruyne. Of blijft de bondscoach zich op de vlakte houden? Normaal gezien ging de volledige groep dan ook nog de grasmat inspecteren, maar dat zou niet doorgaan. 19:0019 uur .EK voetbal 2020 Italië strooit met lof voor Duivels: “De Bruyne en Hazard? Ik hoop dat ze spelen”alles weergevenalles weergeven Rode Duivels EK voetbal 2020 België voetbal taal- of schrijffout opgemerkt?

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Formule 1

hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Advertisement