Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Straks op het voetbalmenu: de EK-kraker tussen Engeland en Duitsland

Straks op het voetbalmenu: de EK-kraker tussen Engeland en Duitsland

di 29 juni 2021 13:55 Engeland Duitsland 18u00Europees Kampioenschap1/8 finale29-06-2021 18:00 Met Engeland-Duitsland staat er in de 1/8e finales van het EK een voetbalklassieker op het programma. Beide landen konden nog niet helemaal overtuigen de voorbije wedstrijden, dinsdag kunnen de laatste twijfels mogelijk weggewerkt worden. Fase per fase 13:53vooraf, 13 uur 53. Live op Sporza. Voor de EK-kraker van vanavond zit u hier goed. Op televisie zapt u vanavond naar canvas (met het commentaar van Peter Vandenbempt). In Sporza EK op Radio 1 luistert u naar het matchverslag van Bert Sterckx. .Live op SporzaVoor de EK-kraker van vanavond zit u hier goed. Op televisie zapt u vanavond naar canvas (met het commentaar van Peter Vandenbempt). In Sporza EK op Radio 1 luistert u naar het matchverslag van Bert Sterckx. 11:50Engeland – Duitsland is ook een match tussen Dortmund-spelers: Jadon Sancho en Jude Bellingham vs. Emre Can en Mats Hummels. vooraf, 11 uur 50. 10:55Deze man heeft er zin in. U kent hem. vooraf, 10 uur 55. 10:51Maakt Harry Kane het verschil straks? vooraf, 10 uur 51.29-06-2021 29-06-2021. 16:08vooraf, 16 uur 08.EK voetbal 2020 Waarom Engeland – Duitsland een voetbalklassieker is (en Southgate dat erg goed weet) 16:07vooraf, 16 uur 07. We zijn absoluut in staat Engeland te kloppen, ook als ze een goede dag hebben. Thomas Müller.We zijn absoluut in staat Engeland te kloppen, ook als ze een goede dag hebben.Thomas Müller 16:05vooraf, 16 uur 05. Müller: “Wil de prestatie van tegen Portugal herhalen”. Duitsland wil, met de ervaren Thomas Müller voorop, op Wembley de Engelse fans het zwijgen opleggen. “We moeten Engeland aan het twijfelen krijgen”, zei Müller, die weer topfit lijkt na kniepijn.  “Ik zie ons absoluut in staat de Engelsen te kloppen, ook als ze een goede dag hebben. We zijn er ons evenwel van bewust dat ons voetbal nog lang niet perfect is, al hebben we wel zelfvertrouwen. Je voelt dat we echt zin hebben de prestatie van tegen Portugal te herhalen.” .Müller: “Wil de prestatie van tegen Portugal herhalen”Duitsland wil, met de ervaren Thomas Müller voorop, op Wembley de Engelse fans het zwijgen opleggen. “We moeten Engeland aan het twijfelen krijgen”, zei Müller, die weer topfit lijkt na kniepijn. “Ik zie ons absoluut in staat de Engelsen te kloppen, ook als ze een goede dag hebben. We zijn er ons evenwel van bewust dat ons voetbal nog lang niet perfect is, al hebben we wel zelfvertrouwen. Je voelt dat we echt zin hebben de prestatie van tegen Portugal te herhalen.” 15:50vooraf, 15 uur 50. Ik zal tegen Duitsland fysiek in topvorm zijn. . Harry Kane.Ik zal tegen Duitsland fysiek in topvorm zijn. Harry Kane 15:49vooraf, 15 uur 49. Kane: “Ik geloof altijd in mezelf”. Bij de Three Lions rust de hoop op de schouders van Harry Kane, al kon die dit toernooi zijn duivels nog niet ontbinden en staat zijn teller nog op nul. Toch leeft de aanvaller van Tottenham met vertrouwen toe naar de clash.  “Ik zal tegen de Duitsers fysiek in topvorm zijn”, blikte Kane de voorbije dagen vooruit.  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement