Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Frankrijk topfavoriet, maar Zwitserse aanvoerder gelooft in een verrassing

Frankrijk topfavoriet, maar Zwitserse aanvoerder gelooft in een verrassing

ma 28 juni 2021 13:56 Frankrijk Zwitserland 21u00Europees Kampioenschap1/8 finale28-06-2021 21:00 Toernooifavoriet Frankrijk speelt vanavond in Boekarest (21 uur) zijn wedstrijd van de achtste finales op het EK voetbal tegen Zwitserland. Op deze pagina volgt u de match in de 1/8e finales live. Fase per fase 13:57vooraf, 13 uur 57. Live op Sporza. Voor het Europees kampioenschap bent u bij ons aan het juiste adres. Op deze pagina zit u al goed voor Frankrijk – Zwitserland. Op uw radiotoestel luistert u naar Sporza EK op Radio 1, op uw televisietoestel zapt u naar Eén. Stef Wijnants en Bert Sterckx zitten er klaar voor u. .Live op SporzaVoor het Europees kampioenschap bent u bij ons aan het juiste adres. Op deze pagina zit u al goed voor Frankrijk – Zwitserland.Op uw radiotoestel luistert u naar Sporza EK op Radio 1, op uw televisietoestel zapt u naar Eén. Stef Wijnants en Bert Sterckx zitten er klaar voor u. 13:56vooraf, 13 uur 56.De Zwitser met de lichte coupe heet Granit Xhaka. 13:53vooraf, 13 uur 53. Zwitserse aanvoerder: “Klaar om geschiedenis te schrijven”. De Zwitser Granit Xhaka kijkt uit naar het duel tegen de wereldkampioen. “We willen geschiedenis schrijven”, belooft de 28-jarige middenvelder van Arsenal. “Tijdens onze laatste toernooien vormden de achtste finales telkens het eindstation”, weet hij. “Ik heb voor het toernooi al verkondigd dat deze ploeg klaar is om geschiedenis te schrijven.” “Tegen Frankrijk wordt het natuurlijk enorm zwaar. Maar als je ver wil doorstoten of het EK winnen, moet je iedereen kunnen verslaan.” .Zwitserse aanvoerder: “Klaar om geschiedenis te schrijven”De Zwitser Granit Xhaka kijkt uit naar het duel tegen de wereldkampioen. “We willen geschiedenis schrijven”, belooft de 28-jarige middenvelder van Arsenal.”Tijdens onze laatste toernooien vormden de achtste finales telkens het eindstation”, weet hij. “Ik heb voor het toernooi al verkondigd dat deze ploeg klaar is om geschiedenis te schrijven.””Tegen Frankrijk wordt het natuurlijk enorm zwaar. Maar als je ver wil doorstoten of het EK winnen, moet je iedereen kunnen verslaan.” 13:51vooraf, 13 uur 51.Vooraan ligt de hoop bij de Zwitsers op Breel Embolo (m). 13:48vooraf, 13 uur 48. Winnaar groep des doods. Frankrijk is op het EK de te kloppen ploeg. De wereldkampioen van 2018 begon zijn toernooi met een 1-0-zege in München tegen Duitsland, maar bleef dan verrassend steken op een 1-1-gelijkspel in Boedapest tegen Hongarije.  Na een 2-2-gelijkspel, opnieuw in Boedapest, tegen Portugal verzekerden Les Bleus zich van winst in de befaamde groep des doods. .Winnaar groep des doodsFrankrijk is op het EK de te kloppen ploeg. De wereldkampioen van 2018 begon zijn toernooi met een 1-0-zege in München tegen Duitsland, maar bleef dan verrassend steken op een 1-1-gelijkspel in Boedapest tegen Hongarije. Na een 2-2-gelijkspel, opnieuw in Boedapest, tegen Portugal verzekerden Les Bleus zich van winst in de befaamde groep des doods. 13:45vooraf, 13 uur 45. 13:42vooraf, 13 uur 42. Verplicht nummer voor de Fransen? Toernooifavoriet Frankrijk speelt vanavond in Boekarest (21 uur) zijn wedstrijd van de achtste finales op het EK voetbal tegen Zwitserland. Een verplicht nummer voor de wereldkampioen?  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Atletiek

Elise Vanderelst (archieffoto)

Advertisement