Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Formule 1

Didier Deschamps kiest voor drie centrale verdedigers tegen Zwitserland

Didier Deschamps kiest voor drie centrale verdedigers tegen Zwitserland

Fase per fase 19:50vooraf, 19 uur 50. Frankrijk met drie centrale verdedigers. Didier Deschampts gooit het tegen Zwitserland over een andere boeg na de mindere prestatie tegen Portugal. De Franse bondscoach kiest voor een nieuwe veldbezetting met drie verdedigers. Clement Lenglet (FC Barcelona) komt in het team centraal achterin naast Varane en Kimpembe, Pavard en Rabiot bezetten de flanken iets hogerop.  Verdwijnen uit het team: Koundé (geblesseerd), Hernandez en Tolisso. .Frankrijk met drie centrale verdedigersDidier Deschampts gooit het tegen Zwitserland over een andere boeg na de mindere prestatie tegen Portugal.De Franse bondscoach kiest voor een nieuwe veldbezetting met drie verdedigers. Clement Lenglet (FC Barcelona) komt in het team centraal achterin naast Varane en Kimpembe, Pavard en Rabiot bezetten de flanken iets hogerop. Verdwijnen uit het team: Koundé (geblesseerd), Hernandez en Tolisso. 19:46vooraf, 19 uur 46. 19:46vooraf, 19 uur 46. 14:05vooraf, 14 uur 05. Kwartfinale in Sint-Petersburg, ondanks hoge coronacijfers. De kwartfinale op het EK voetbal van vrijdag (18 uur) in Sint-Petersburg gaat door zoals gepland. In de Russische grootstad laait de coronapandemie in alle hevigheid weer op, maar dat verandert niets aan de situatie. Het programma in Sint-Petersburg is nog niet gekend. De winnaars van Frankrijk – Zwitserland en Kroatië – Spanje kijken er elkaar in de ogen. .Kwartfinale in Sint-Petersburg, ondanks hoge coronacijfersDe kwartfinale op het EK voetbal van vrijdag (18 uur) in Sint-Petersburg gaat door zoals gepland. In de Russische grootstad laait de coronapandemie in alle hevigheid weer op, maar dat verandert niets aan de situatie.Het programma in Sint-Petersburg is nog niet gekend. De winnaars van Frankrijk – Zwitserland en Kroatië – Spanje kijken er elkaar in de ogen. 13:57vooraf, 13 uur 57. Live op Sporza. Voor het Europees kampioenschap bent u bij ons aan het juiste adres. Op deze pagina zit u al goed voor Frankrijk – Zwitserland. Op uw radiotoestel luistert u naar Sporza EK op Radio 1, op uw televisietoestel zapt u naar Eén. Stef Wijnants en Bert Sterckx zitten er klaar voor u. .Live op SporzaVoor het Europees kampioenschap bent u bij ons aan het juiste adres. Op deze pagina zit u al goed voor Frankrijk – Zwitserland.Op uw radiotoestel luistert u naar Sporza EK op Radio 1, op uw televisietoestel zapt u naar Eén. Stef Wijnants en Bert Sterckx zitten er klaar voor u. 13:56vooraf, 13 uur 56.De Zwitser met de lichte coupe heet Granit Xhaka. 13:53vooraf, 13 uur 53. Zwitserse aanvoerder: “Klaar om geschiedenis te schrijven”. De Zwitser Granit Xhaka kijkt uit naar het duel tegen de wereldkampioen. “We willen geschiedenis schrijven”, belooft de 28-jarige middenvelder van Arsenal. “Tijdens onze laatste toernooien vormden de achtste finales telkens het eindstation”, weet hij. “Ik heb voor het toernooi al verkondigd dat deze ploeg klaar is om geschiedenis te schrijven.” “Tegen Frankrijk wordt het natuurlijk enorm zwaar. Maar als je ver wil doorstoten of het EK winnen, moet je iedereen kunnen verslaan.” .Zwitserse aanvoerder: “Klaar om geschiedenis te schrijven”De Zwitser Granit Xhaka kijkt uit naar het duel tegen de wereldkampioen. “We willen geschiedenis schrijven”, belooft de 28-jarige middenvelder van Arsenal.”Tijdens onze laatste toernooien vormden de achtste finales telkens het eindstation”, weet hij. “Ik heb voor het toernooi al verkondigd dat deze ploeg klaar is om geschiedenis te schrijven.””Tegen Frankrijk wordt het natuurlijk enorm zwaar. Maar als je ver wil doorstoten of het EK winnen, moet je iedereen kunnen verslaan.” 13:51vooraf, 13 uur 51.Vooraan ligt de hoop bij de Zwitsers op Breel Embolo (m). 13:48vooraf, 13 uur 48. Winnaar groep des doods. Frankrijk is op het EK de te kloppen ploeg. De wereldkampioen van 2018 begon zijn toernooi met een 1-0-zege in München tegen Duitsland, maar bleef dan verrassend steken op een 1-1-gelijkspel in Boedapest tegen Hongarije.  Na een 2-2-gelijkspel, opnieuw in Boedapest, tegen Portugal verzekerden Les Bleus zich van winst in de befaamde groep des doods. .Winnaar groep des doodsFrankrijk is op het EK de te kloppen ploeg. De wereldkampioen van 2018 begon zijn toernooi met een 1-0-zege in München tegen Duitsland, maar bleef dan verrassend steken op een 1-1-gelijkspel in Boedapest tegen Hongarije. Na een 2-2-gelijkspel, opnieuw in Boedapest, tegen Portugal verzekerden Les Bleus zich van winst in de befaamde groep des doods. 13:45vooraf, 13 uur 45. 13:42vooraf, 13 uur 42. Verplicht nummer voor de Fransen? Toernooifavoriet Frankrijk speelt vanavond in Boekarest (21 uur) zijn wedstrijd van de achtste finales op het EK voetbal tegen Zwitserland. Een verplicht nummer voor de wereldkampioen? Zwitserland kon nog niet helemaal overtuigen en werd na de poulefase opgevist als een beste derde (in groep A). Zwitserland begon het EK met een flauwe draw (1-1) tegen Wales en kon dan in Rome tegen Italië (3-0) geen vuist maken. Een zege (3-1) tegen Turkije bezorgde de Zwitsers alsnog een ticket voor de knock-outfase. .Verplicht nummer voor de Fransen?Toernooifavoriet Frankrijk speelt vanavond in Boekarest (21 uur) zijn wedstrijd van de achtste finales op het EK voetbal tegen Zwitserland.Een verplicht nummer voor de wereldkampioen? Zwitserland kon nog niet helemaal overtuigen en werd na de poulefase opgevist als een beste derde (in groep A).Zwitserland begon het EK met een flauwe draw (1-1) tegen Wales en kon dan in Rome tegen Italië (3-0) geen vuist maken. Een zege (3-1) tegen Turkije bezorgde de Zwitsers alsnog een ticket voor de knock-outfase.13:42 – VoorafVooraf, 13 uur 42 Opstelling Frankrijk. Hugo Lloris, Raphaël Varane, Clément Lenglet, Presnel Kimpembe, Benjamin Pavard, Paul Pogba, Antoine Griezmann, N'Golo Kanté, Adrien Rabiot, Karim Benzema, Kylian MbappéOpstelling FrankrijkHugo Lloris, Raphaël Varane, Clément Lenglet, Presnel Kimpembe, Benjamin Pavard, Paul Pogba, Antoine Griezmann, N’Golo Kanté, Adrien Rabiot, Karim Benzema, Kylian Mbappé Opstelling Zwitserland. Yann Sommer, Nico Elvedi, Manuel Akanji, Ricardo Rodríguez, Silvan Widmer, Remo Freuler, Xherdan Shaqiri, Granit Xhaka, Steven Zuber, Breel Embolo, Haris SeferovicOpstelling ZwitserlandYann Sommer, Nico Elvedi, Manuel Akanji, Ricardo Rodríguez, Silvan Widmer, Remo Freuler, Xherdan Shaqiri, Granit Xhaka, Steven Zuber, Breel Embolo, Haris Seferovic – ploegopstellingen

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Formule 1

hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Advertisement