Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Golf

Pieters en Colsaerts presteren wisselvallig in München, eerste zege ooit voor een Noor

Pieters en Colsaerts presteren wisselvallig in München, eerste zege ooit voor een Noor

19:0619 uur 06. Pieters eindigt als 29e, Colsaerts als 62e. Thomas Pieters is met een slotronde van 71 slagen de beste Belg geworden op het International Open golftoernooi op de München Eichenried golfbaan in het Duitse Moosinning. Pieters kende geen al te beste slotdag en zakte weg naar plaats 29. Met een eindscore van 280 slagen elf slagen meer dan eindwinnaar Viktor Hovland, een 23-jarige Noor.  Nicolas Colsaerts kende na een zwakke derde ronde een betere laatste dag. Hij werd uiteindelijk 62e. .Pieters eindigt als 29e, Colsaerts als 62eThomas Pieters is met een slotronde van 71 slagen de beste Belg geworden op het International Open golftoernooi op de München Eichenried golfbaan in het Duitse Moosinning.Pieters kende geen al te beste slotdag en zakte weg naar plaats 29. Met een eindscore van 280 slagen elf slagen meer dan eindwinnaar Viktor Hovland, een 23-jarige Noor. Nicolas Colsaerts kende na een zwakke derde ronde een betere laatste dag. Hij werd uiteindelijk 62e. 19:0419 uur 04.27-06-2021 27-06-2021. 18:4618 uur 46. Thomas Pieters klimt naar 23e plaats. Thomas Pieters zet zijn opmars voort in München. Ook vandaag klopte hij af op 68 slagen, waardoor hij 19 plekken stijgt in het algemene klassement. Nicolas Colsaerts had een mindere dag. Met 75 slagen zakt hij weg naar plek 76. Bovenaan het klassement neemt de Noor Viktor Hovland de leiding over van de Ier Niall Kearney. Met een indrukwekkende 64 slagen sluit hij dag 3 af op de eerste stek. .Thomas Pieters klimt naar 23e plaatsThomas Pieters zet zijn opmars voort in München. Ook vandaag klopte hij af op 68 slagen, waardoor hij 19 plekken stijgt in het algemene klassement. Nicolas Colsaerts had een mindere dag. Met 75 slagen zakt hij weg naar plek 76.Bovenaan het klassement neemt de Noor Viktor Hovland de leiding over van de Ier Niall Kearney. Met een indrukwekkende 64 slagen sluit hij dag 3 af op de eerste stek. 18:4618 uur 46.26-06-2021 26-06-2021. 20:1920 uur 19. Thomas Pieters golft sterke 2e ronde. Thomas Pieters heeft zich herpakt in de 2e ronde p het International Open golftoernooi in München. Met 68 slagen wist hij zich alsnog te plaatsen voor de finaleronden. In de openingsronde had Pieters 73 slagen nodig, goed voor een gedeelde 103e plaats in de stand. Dankzij zijn sterke 2e ronde maakte de Antwerpenaar 62 plaatsen winst en bekleedt hij nu de 42e stek.  Ook Nicolas Colsaerts plaatste zich voor de eindfase. De Brusselaar, die 70 slagen nodig had in ronde 1, sloeg in de 2e ronde par: 72 slagen. Colsaerts gaf 4 plaatsen prijs en staat nu 57e.  De leiding is voor de outsider Niall Kearney. De nummer 599 op de wereldgolfranglijst zette na zijn 1e ronde van 65 slagen een 2e ronde neer van 68 slagen. Met zijn score van 11 onder par telt de Ier 2 slagen voorsprong op de concurrentie. .Thomas Pieters golft sterke 2e rondeThomas Pieters heeft zich herpakt in de 2e ronde p het International Open golftoernooi in München. Met 68 slagen wist hij zich alsnog te plaatsen voor de finaleronden.In de openingsronde had Pieters 73 slagen nodig, goed voor een gedeelde 103e plaats in de stand. Dankzij zijn sterke 2e ronde maakte de Antwerpenaar 62 plaatsen winst en bekleedt hij nu de 42e stek. Ook Nicolas Colsaerts plaatste zich voor de eindfase. De Brusselaar, die 70 slagen nodig had in ronde 1, sloeg in de 2e ronde par: 72 slagen. Colsaerts gaf 4 plaatsen prijs en staat nu 57e. De leiding is voor de outsider Niall Kearney. De nummer 599 op de wereldgolfranglijst zette na zijn 1e ronde van 65 slagen een 2e ronde neer van 68 slagen. Met zijn score van 11 onder par telt de Ier 2 slagen voorsprong op de concurrentie. 20:18De top 10 na 36 holes:. 20 uur 18. 12:4112 uur 41. Colsaerts troeft Pieters af op openingsdag München. Nicolas Colsaerts heeft de beste start van de Belgen gemaakt op de Duitse European Tour-manche in München. Colsaerts kwam rond in 70 slagen, 2 onder par, terwijl Pieters 73 slagen nodig had. De 38-jarige Colsaerts is 53e, de 9 jaar jongere Pieters 103e. De eerste kwam tot 4 bogeys en 4 birdies en 1 eagle, de tweede had 2 bogeys, 1 dubbele bogey en 4 birdies. De wisselvallige prestaties kwamen er mede door de stormachtige omstandigheden. Die zorgden er ook voor dat de openingsronde niet op dag 1 kon afgewerkt worden, vanochtend ging het voort. De leiding is voor de Engelsman Sam Horsfield en de Spanjaard Sebastian Garcia Rodriguez. De twee tellen 64 slagen. .Colsaerts troeft Pieters af op openingsdag MünchenNicolas Colsaerts heeft de beste start van de Belgen gemaakt op de Duitse European Tour-manche in München. Colsaerts kwam rond in 70 slagen, 2 onder par, terwijl Pieters 73 slagen nodig had.De 38-jarige Colsaerts is 53e, de 9 jaar jongere Pieters 103e. De eerste kwam tot 4 bogeys en 4 birdies en 1 eagle, de tweede had 2 bogeys, 1 dubbele bogey en 4 birdies.De wisselvallige prestaties kwamen er mede door de stormachtige omstandigheden. Die zorgden er ook voor dat de openingsronde niet op dag 1 kon afgewerkt worden, vanochtend ging het voort.De leiding is voor de Engelsman Sam Horsfield en de Spanjaard Sebastian Garcia Rodriguez. De twee tellen 64 slagen. 12:4012 uur 40.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Atletiek

Elise Vanderelst (archieffoto)

Advertisement