Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Formule 1

Ongeslagen Nederland gaat tegen Tsjechië op zoek naar een ticket voor de kwartfinales

Ongeslagen Nederland gaat tegen Tsjechië op zoek naar een ticket voor de kwartfinales

Fase per fase 09:34Het grote gevaar bij Tsjechië zal opnieuw van 3-voudig doelpuntenmaker op dit EK Patrik Schick komen. vooraf, 09 uur 34. 09:30vooraf, 09 uur 30. Het gaat mij niet om het tactische systeem van Nederland, maar om de enorme aanvallende kwaliteiten. We zullen heel hard moeten werken. Als we ons beste niveau niet halen, zal ons avontuur hier eindigen. Jaroslav Šilhavý, bondscoach Tsjechië.Het gaat mij niet om het tactische systeem van Nederland, maar om de enorme aanvallende kwaliteiten. We zullen heel hard moeten werken. Als we ons beste niveau niet halen, zal ons avontuur hier eindigen.Jaroslav Šilhavý, bondscoach Tsjechië 09:28vooraf, 09 uur 28. 09:25vooraf, 09 uur 25. Nu we langer bij elkaar zijn voetballen we steeds beter. Ik heb het gevoel dat we nog stappen kunnen zetten. Hopelijk gaat het tegen Tsjechië nog een stukje beter. Frenkie de Jong, Nederland.Nu we langer bij elkaar zijn voetballen we steeds beter. Ik heb het gevoel dat we nog stappen kunnen zetten. Hopelijk gaat het tegen Tsjechië nog een stukje beter.Frenkie de Jong, Nederland 09:23vooraf, 09 uur 23. 09:10vooraf, 09 uur 10. Ongeslagen Nederland favoriet. Met een overtuigende 9 op 9 mag Nederland als grote favoriet beginnen aan zijn 1/8e finale tegen Tsjechië. Het team van bondscoach Frank de Boer lijkt na enkele moeizame wedstrijden voor dit EK helemaal onder stoom.  Ook de Tsjechen deden het lang niet onaardig in de eigen groep. Schotland werd vrij eenvoudig opzij gezet, nadien volgde een gelijkspel tegen Kroatië en een nipte nederlaag tegen Engeland.  Kunnen de Tsjechen net zoals in 2012 de kwartfinales van het EK halen? Of maakt Nederland zijn favorietenstatus waar?  .Ongeslagen Nederland favorietMet een overtuigende 9 op 9 mag Nederland als grote favoriet beginnen aan zijn 1/8e finale tegen Tsjechië. Het team van bondscoach Frank de Boer lijkt na enkele moeizame wedstrijden voor dit EK helemaal onder stoom. Ook de Tsjechen deden het lang niet onaardig in de eigen groep. Schotland werd vrij eenvoudig opzij gezet, nadien volgde een gelijkspel tegen Kroatië en een nipte nederlaag tegen Engeland. Kunnen de Tsjechen net zoals in 2012 de kwartfinales van het EK halen? Of maakt Nederland zijn favorietenstatus waar? 09:10 – VoorafVooraf, 09 uur 10 Opstelling Nederland. Maarten Stekelenburg, Denzel Dumfries, Stefan de Vrij, Matthijs de Ligt, Daley Blind, Patrick van Aanholt, Marten de Roon, Georginio Wijnaldum, Frenkie de Jong, Donyell Malen, Memphis DepayOpstelling NederlandMaarten Stekelenburg, Denzel Dumfries, Stefan de Vrij, Matthijs de Ligt, Daley Blind, Patrick van Aanholt, Marten de Roon, Georginio Wijnaldum, Frenkie de Jong, Donyell Malen, Memphis Depay Opstelling Tsjechië. Tomáš Vaclík, Vladimír Coufal, Ondrej Celustka, Tomáš Kalas, Pavel Kaderábek, Lukáš Masopust, Tomáš Soucek, Vladimír Darida, Tomáš Holeš, Jakub Jankto, Patrik SchickOpstelling TsjechiëTomáš Vaclík, Vladimír Coufal, Ondrej Celustka, Tomáš Kalas, Pavel Kaderábek, Lukáš Masopust, Tomáš Soucek, Vladimír Darida, Tomáš Holeš, Jakub Jankto, Patrik Schick – ploegopstellingen

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Formule 1

hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Advertisement