Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Formule 1

Ongeslagen Nederland gaat tegen Tsjechië op zoek naar een ticket voor de kwartfinales

Ongeslagen Nederland gaat tegen Tsjechië op zoek naar een ticket voor de kwartfinales

Fase per fase 09:34Het grote gevaar bij Tsjechië zal opnieuw van 3-voudig doelpuntenmaker op dit EK Patrik Schick komen. vooraf, 09 uur 34. 09:30vooraf, 09 uur 30. Het gaat mij niet om het tactische systeem van Nederland, maar om de enorme aanvallende kwaliteiten. We zullen heel hard moeten werken. Als we ons beste niveau niet halen, zal ons avontuur hier eindigen. Jaroslav Šilhavý, bondscoach Tsjechië.Het gaat mij niet om het tactische systeem van Nederland, maar om de enorme aanvallende kwaliteiten. We zullen heel hard moeten werken. Als we ons beste niveau niet halen, zal ons avontuur hier eindigen.Jaroslav Šilhavý, bondscoach Tsjechië 09:28vooraf, 09 uur 28. 09:25vooraf, 09 uur 25. Nu we langer bij elkaar zijn voetballen we steeds beter. Ik heb het gevoel dat we nog stappen kunnen zetten. Hopelijk gaat het tegen Tsjechië nog een stukje beter. Frenkie de Jong, Nederland.Nu we langer bij elkaar zijn voetballen we steeds beter. Ik heb het gevoel dat we nog stappen kunnen zetten. Hopelijk gaat het tegen Tsjechië nog een stukje beter.Frenkie de Jong, Nederland 09:23vooraf, 09 uur 23. 09:10vooraf, 09 uur 10. Ongeslagen Nederland favoriet. Met een overtuigende 9 op 9 mag Nederland als grote favoriet beginnen aan zijn 1/8e finale tegen Tsjechië. Het team van bondscoach Frank de Boer lijkt na enkele moeizame wedstrijden voor dit EK helemaal onder stoom.  Ook de Tsjechen deden het lang niet onaardig in de eigen groep. Schotland werd vrij eenvoudig opzij gezet, nadien volgde een gelijkspel tegen Kroatië en een nipte nederlaag tegen Engeland.  Kunnen de Tsjechen net zoals in 2012 de kwartfinales van het EK halen? Of maakt Nederland zijn favorietenstatus waar?  .Ongeslagen Nederland favorietMet een overtuigende 9 op 9 mag Nederland als grote favoriet beginnen aan zijn 1/8e finale tegen Tsjechië. Het team van bondscoach Frank de Boer lijkt na enkele moeizame wedstrijden voor dit EK helemaal onder stoom. Ook de Tsjechen deden het lang niet onaardig in de eigen groep. Schotland werd vrij eenvoudig opzij gezet, nadien volgde een gelijkspel tegen Kroatië en een nipte nederlaag tegen Engeland. Kunnen de Tsjechen net zoals in 2012 de kwartfinales van het EK halen? Of maakt Nederland zijn favorietenstatus waar? 09:10 – VoorafVooraf, 09 uur 10 Opstelling Nederland. Maarten Stekelenburg, Denzel Dumfries, Stefan de Vrij, Matthijs de Ligt, Daley Blind, Patrick van Aanholt, Marten de Roon, Georginio Wijnaldum, Frenkie de Jong, Donyell Malen, Memphis DepayOpstelling NederlandMaarten Stekelenburg, Denzel Dumfries, Stefan de Vrij, Matthijs de Ligt, Daley Blind, Patrick van Aanholt, Marten de Roon, Georginio Wijnaldum, Frenkie de Jong, Donyell Malen, Memphis Depay Opstelling Tsjechië. Tomáš Vaclík, Vladimír Coufal, Ondrej Celustka, Tomáš Kalas, Pavel Kaderábek, Lukáš Masopust, Tomáš Soucek, Vladimír Darida, Tomáš Holeš, Jakub Jankto, Patrik SchickOpstelling TsjechiëTomáš Vaclík, Vladimír Coufal, Ondrej Celustka, Tomáš Kalas, Pavel Kaderábek, Lukáš Masopust, Tomáš Soucek, Vladimír Darida, Tomáš Holeš, Jakub Jankto, Patrik Schick – ploegopstellingen

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Schaken

Na 16 dagen over-the-board schaken in Wijk aan Zee, keren we weer terug naar het “nieuwe normaal”: weer een online toernooi dat onderdeel uitmaakt...

Golf

Tiger Woods ondervindt al enkele jaren hinder van zijn rug. Ook tijdens het PNC Championship vorige maand, waar hij samen met zijn zoontje Charlie...

voetbal

Joan Laporta wordt de “nieuwe” president van voetbalclub FC Barcelona. De 58-jarige advocaat was eerder voorzitter van de Catalaanse topclub tussen 2003 en 2010....

Atletiek

Op de lijst van wereldrecordhouders – Bolt, El Gueros, Bekal, Komen, Gebrselsssie – staat ook een Belg. je kent haar niet? Vlaanderen van de...

Schaken

Caruana was zaterdag te sterk voor de Pool Jan-Krzysztof Duda. Hij kwam daarmee op negen punten en sloeg een onoverkoombaar gat met de Noorse...

voetbal

Dankzij Federico Chiesa’s late aansluitingstreffer in de heenwedstrijd hield Juventus zijn kansen op de kwartfinales intact, al moest het natuurlijk nog de 2-1 nederlaag...

Golf

Het WGC-golftoernooi is gisteren gewijzigd in rood en zwart voor Tiger Woods. Golfers en personeel waren gekleed in rode en zwarte kleding met de...

voetbal

za 15 mei 2021 18:35 Het seizoen 2020-2021 loopt op zijn laatste benen en dus kijken heel wat clubs al uit naar de nieuwe...

voetbal

Jacob Bruun Larsen kwam bij Hoffenheim niet veel aan spelen toe in de Bundesliga. Er werd naar een oplossing gezocht voor de de Deense...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Advertisement