Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Nacer Chadli arriveert in Sevilla, “waar geen perfecte grasmat ligt”

Nacer Chadli arriveert in Sevilla, “waar geen perfecte grasmat ligt”

zo 27 juni 2021 13:08 België Portugal 21u00Europees Kampioenschap1/8 finale27-06-2021 21:00 In het Spaanse Sevilla staan de Rode Duivels vanavond voor hun eerste grote test op dit EK. In de 1/8e finale wacht titelverdediger Portugal. Welk land mag blijven dromen van de eindzege op dit EK? Volg de (aanloop naar de) wedstrijd in dit artikel. Fase per fase 13:43vooraf, 13 uur 43. 13:42vooraf, 13 uur 42. Wandelen! Het mag dan bloedheet zijn in Sevilla, aan gewoontes raak je niet. En dus zijn de Rode Duivels zonet begonnen aan hun traditionele wandeling op matchdag. .Wandelen!Het mag dan bloedheet zijn in Sevilla, aan gewoontes raak je niet. En dus zijn de Rode Duivels zonet begonnen aan hun traditionele wandeling op matchdag. 13:08vooraf, 13 uur 08. 13:07vooraf, 13 uur 07. Chadli toch in Sevilla. Nacer Chadli heeft zich zonet bij de selectie gevoegd. Chadli was de afgelopen dagen wat ziekjes, maar is vanmiddag gezond en wel het hotel van de Rode Duivels binnengestapt. Mogelijk komt hij vanavond toch in actie tegen Portugal. .Chadli toch in SevillaNacer Chadli heeft zich zonet bij de selectie gevoegd. Chadli was de afgelopen dagen wat ziekjes, maar is vanmiddag gezond en wel het hotel van de Rode Duivels binnengestapt. Mogelijk komt hij vanavond toch in actie tegen Portugal. 12:33vooraf, 12 uur 33. 12:30De Rode Duivels trainden gisterenavond in Sevilla. vooraf, 12 uur 30.De Rode Duivels trainden gisterenavond in Sevilla 12:24vooraf, 12 uur 24. 12:22vooraf, 12 uur 22. Toen de Portugezen gisteren begonnen te trainen kwamen er meteen graszoden los. Je zag de impact van een training, niet eens op volle intensiteit. Ik denk dat we straks in de match veel losse graszoden zullen zien. Een perfect veld ligt hier zeker niet. Ruben Van Gucht in De 7e Dag vanuit Sevilla.Toen de Portugezen gisteren begonnen te trainen kwamen er meteen graszoden los. Je zag de impact van een training, niet eens op volle intensiteit. Ik denk dat we straks in de match veel losse graszoden zullen zien. Een perfect veld ligt hier zeker niet.Ruben Van Gucht in De 7e Dag vanuit Sevilla 12:00Topoverleg tussen Thierry Henry en Romelu Lukaku op de laatste training . vooraf, 12 uur . 11:05vooraf, 11 uur 05.EK voetbal 2020 Het ongewenste kind dat de wereld veroverde: de 7 gezichten van Cristiano Ronaldo 10:25De sfeer zit goed in het Portugese kamp. vooraf, 10 uur 25. 09:40vooraf, 09 uur 40.Rode Duivels “Ik zou Eden Hazard tegen Portugal als troefkaart gebruiken” 09:20vooraf, 09 uur 20. 08:56vooraf, 08 uur 56.EK voetbal 2020 De beste generatie ooit, maar ook één grote zwakte: Portugal doorgelicht 08:52Ook de Portugezen trainden nog een laatste keer in Sevilla. vooraf, 08 uur 52. 08:51vooraf, 08 uur 51.EK voetbal 2020 Jan Vertonghen: “Zolang mogelijk genieten van Ronaldo, maar nu even niet” 08:50vooraf, 08 uur 50. Ronaldo is de grootste speler in de geschiedenis van het land, maar het is niet België tegen Ronaldo morgen. Het is België tegen Portugal. De Portugezen hebben veel sterke spelers en ik ben er zeker van dat ze klaar zijn. Jan Vertonghen.Ronaldo is de grootste speler in de geschiedenis van het land,  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Schaken

Na 16 dagen over-the-board schaken in Wijk aan Zee, keren we weer terug naar het “nieuwe normaal”: weer een online toernooi dat onderdeel uitmaakt...

Golf

Tiger Woods ondervindt al enkele jaren hinder van zijn rug. Ook tijdens het PNC Championship vorige maand, waar hij samen met zijn zoontje Charlie...

voetbal

Joan Laporta wordt de “nieuwe” president van voetbalclub FC Barcelona. De 58-jarige advocaat was eerder voorzitter van de Catalaanse topclub tussen 2003 en 2010....

Atletiek

Op de lijst van wereldrecordhouders – Bolt, El Gueros, Bekal, Komen, Gebrselsssie – staat ook een Belg. je kent haar niet? Vlaanderen van de...

Schaken

Caruana was zaterdag te sterk voor de Pool Jan-Krzysztof Duda. Hij kwam daarmee op negen punten en sloeg een onoverkoombaar gat met de Noorse...

voetbal

Dankzij Federico Chiesa’s late aansluitingstreffer in de heenwedstrijd hield Juventus zijn kansen op de kwartfinales intact, al moest het natuurlijk nog de 2-1 nederlaag...

Golf

Het WGC-golftoernooi is gisteren gewijzigd in rood en zwart voor Tiger Woods. Golfers en personeel waren gekleed in rode en zwarte kleding met de...

voetbal

za 15 mei 2021 18:35 Het seizoen 2020-2021 loopt op zijn laatste benen en dus kijken heel wat clubs al uit naar de nieuwe...

voetbal

Jacob Bruun Larsen kwam bij Hoffenheim niet veel aan spelen toe in de Bundesliga. Er werd naar een oplossing gezocht voor de de Deense...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Advertisement