Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Nacer Chadli arriveert in Sevilla, “waar geen perfecte grasmat ligt”

Nacer Chadli arriveert in Sevilla, “waar geen perfecte grasmat ligt”

zo 27 juni 2021 13:08 België Portugal 21u00Europees Kampioenschap1/8 finale27-06-2021 21:00 In het Spaanse Sevilla staan de Rode Duivels vanavond voor hun eerste grote test op dit EK. In de 1/8e finale wacht titelverdediger Portugal. Welk land mag blijven dromen van de eindzege op dit EK? Volg de (aanloop naar de) wedstrijd in dit artikel. Fase per fase 13:43vooraf, 13 uur 43. 13:42vooraf, 13 uur 42. Wandelen! Het mag dan bloedheet zijn in Sevilla, aan gewoontes raak je niet. En dus zijn de Rode Duivels zonet begonnen aan hun traditionele wandeling op matchdag. .Wandelen!Het mag dan bloedheet zijn in Sevilla, aan gewoontes raak je niet. En dus zijn de Rode Duivels zonet begonnen aan hun traditionele wandeling op matchdag. 13:08vooraf, 13 uur 08. 13:07vooraf, 13 uur 07. Chadli toch in Sevilla. Nacer Chadli heeft zich zonet bij de selectie gevoegd. Chadli was de afgelopen dagen wat ziekjes, maar is vanmiddag gezond en wel het hotel van de Rode Duivels binnengestapt. Mogelijk komt hij vanavond toch in actie tegen Portugal. .Chadli toch in SevillaNacer Chadli heeft zich zonet bij de selectie gevoegd. Chadli was de afgelopen dagen wat ziekjes, maar is vanmiddag gezond en wel het hotel van de Rode Duivels binnengestapt. Mogelijk komt hij vanavond toch in actie tegen Portugal. 12:33vooraf, 12 uur 33. 12:30De Rode Duivels trainden gisterenavond in Sevilla. vooraf, 12 uur 30.De Rode Duivels trainden gisterenavond in Sevilla 12:24vooraf, 12 uur 24. 12:22vooraf, 12 uur 22. Toen de Portugezen gisteren begonnen te trainen kwamen er meteen graszoden los. Je zag de impact van een training, niet eens op volle intensiteit. Ik denk dat we straks in de match veel losse graszoden zullen zien. Een perfect veld ligt hier zeker niet. Ruben Van Gucht in De 7e Dag vanuit Sevilla.Toen de Portugezen gisteren begonnen te trainen kwamen er meteen graszoden los. Je zag de impact van een training, niet eens op volle intensiteit. Ik denk dat we straks in de match veel losse graszoden zullen zien. Een perfect veld ligt hier zeker niet.Ruben Van Gucht in De 7e Dag vanuit Sevilla 12:00Topoverleg tussen Thierry Henry en Romelu Lukaku op de laatste training . vooraf, 12 uur . 11:05vooraf, 11 uur 05.EK voetbal 2020 Het ongewenste kind dat de wereld veroverde: de 7 gezichten van Cristiano Ronaldo 10:25De sfeer zit goed in het Portugese kamp. vooraf, 10 uur 25. 09:40vooraf, 09 uur 40.Rode Duivels “Ik zou Eden Hazard tegen Portugal als troefkaart gebruiken” 09:20vooraf, 09 uur 20. 08:56vooraf, 08 uur 56.EK voetbal 2020 De beste generatie ooit, maar ook één grote zwakte: Portugal doorgelicht 08:52Ook de Portugezen trainden nog een laatste keer in Sevilla. vooraf, 08 uur 52. 08:51vooraf, 08 uur 51.EK voetbal 2020 Jan Vertonghen: “Zolang mogelijk genieten van Ronaldo, maar nu even niet” 08:50vooraf, 08 uur 50. Ronaldo is de grootste speler in de geschiedenis van het land, maar het is niet België tegen Ronaldo morgen. Het is België tegen Portugal. De Portugezen hebben veel sterke spelers en ik ben er zeker van dat ze klaar zijn. Jan Vertonghen.Ronaldo is de grootste speler in de geschiedenis van het land,  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Atletiek

Elise Vanderelst (archieffoto)

Advertisement