Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Basketbal

LIVESTREAM: Pakken de Belgian Cats brons op het EK tegen Wit-Rusland?

LIVESTREAM: Pakken de Belgian Cats brons op het EK tegen Wit-Rusland?

zo 27 juni 2021 17:54 EK basketbal:Wit-Rusland  België 71107 10 De Belgian Cats zijn er gisteren net niet in geslaagd om voor het eerst de EK-finale te bereiken. Ze nemen het op tegen Wit-Rusland in de strijd om het brons. U kunt de wedstrijd volgen via de livestream of op Ketnet. Afspraak om 18u. , Fase per fase 18:0318 uur 03. Meesseman lijkt weer helemaal de oude. Na 2 minuten zette ze al 2 scores achter haar naam. Haalt ze vandaag weer de dubbele cijfers? .Meesseman lijkt weer helemaal de oude. Na 2 minuten zette ze al 2 scores achter haar naam. Haalt ze vandaag weer de dubbele cijfers? 18:0218 uur 02. De Belgian Cats doen wat ze gisteren niet konden: sterk starten. Linskens brengt de Belgen 3-6 voor. .De Belgian Cats doen wat ze gisteren niet konden: sterk starten. Linskens brengt de Belgen 3-6 voor. 18:0118 uur 01. Het is een trage ploeg die weinig scoort, maar ze zijn erg efficiënt. Commentator Kris Meertens.Het is een trage ploeg die weinig scoort, maar ze zijn erg efficiënt.Commentator Kris Meertens 18:0018 uur . Linskens wint tip-off! De Cats zijn goed begonnen. Linskens wint de opworp, Meesseman opent meteen de score. .Linskens wint tip-off!De Cats zijn goed begonnen. Linskens wint de opworp, Meesseman opent meteen de score. 18:0018 uur . Philip Mestdagh geeft de laatste aanwijzingen mee. De speelsters betreden het terrein.  .Philip Mestdagh geeft de laatste aanwijzingen mee. De speelsters betreden het terrein.  17:5717 uur 57. Kyrara Linskens start gewoon aan de wedstrijd. Dat is goed nieuws voor de Belgian Cat, die gisteren zwaar viel. .Kyrara Linskens start gewoon aan de wedstrijd. Dat is goed nieuws voor de Belgian Cat, die gisteren zwaar viel. 17:5117 uur 51. Ik weet dat het speelplan van Wit-Rusland hetzelfde zal zijn als dat van Servië: Emma zoveel mogelijk uit de wedstrijd zetten door haar aan te pakken. Philip Mestdagh.Ik weet dat het speelplan van Wit-Rusland hetzelfde zal zijn als dat van Servië: Emma zoveel mogelijk uit de wedstrijd zetten door haar aan te pakken.Philip Mestdagh 17:4117 uur 41. Wit-Rusland onder de loep. Wit-Rusland is net als Servië een team met fysiek sterke spelers. Maar de Wit-Russen hebben geen absolute wereldsterren in hun rangen niveau Vlasic.  Gisteren verloren ze van Frankrijk met 61-73. Kunnen de Belgian Cats hen een 2e nederlaag aansmeren dit weekend en brons pakken? .Wit-Rusland onder de loepWit-Rusland is net als Servië een team met fysiek sterke spelers. Maar de Wit-Russen hebben geen absolute wereldsterren in hun rangen niveau Vlasic. Gisteren verloren ze van Frankrijk met 61-73. Kunnen de Belgian Cats hen een 2e nederlaag aansmeren dit weekend en brons pakken? 17:37De Cats zijn er klaar voor:. 17 uur 37. 15:2515 uur 25. Wit-Rusland is net als Servië een stevige ploeg, dus we zullen weer moeten klaar zijn voor de agressieve defense. Ze zijn ook redelijk groot. Ik zou zeggen dat het weer zoals gisteren wordt, maar dan met een overwinning op het einde voor ons. En dus die medaille. . Jana Raman.Wit-Rusland is net als Servië een stevige ploeg, dus we zullen weer moeten klaar zijn voor de agressieve defense. Ze zijn ook redelijk groot. Ik zou zeggen dat het weer zoals gisteren wordt, maar dan met een overwinning op het einde voor ons. En dus die medaille. Jana Raman 15:2315 uur 23. Of Jana werd gemist? Ik denk dat ze belangrijk is, ze is er de afgelopen jaren ook altijd bij geweest. In de rotatie is ze wel belangrijk voor de ploeg. Ze komt van de bank en geeft veel energie. Ze leest het spel ook wel goed. Sam Van Rossom.Of Jana werd gemist? Ik denk dat ze belangrijk is, ze is er de afgelopen jaren ook altijd bij geweest. In de rotatie is ze wel belangrijk voor de ploeg. Ze komt van de bank en geeft veel energie. Ze leest het spel ook wel goed.Sam Van Rossom 15:1215 uur 12. Gezien de slechte eerste 6 à 7 minuten was een voorsprong van 4 punten bij de rust helemaal zo slecht niet. Maar in zulke matchen is elk moment belangrijk en moet je er proberen 40 minuten te staan. Sam Van Rossom op Radio 1.Gezien de slechte eerste 6 à 7 minuten was een voorsprong van 4 punten bij de rust helemaal zo slecht niet. Maar in zulke matchen is elk moment belangrijk en moet je er proberen 40 minuten te staan.Sam Van Rossom op Radio 1 15:0915 uur 09. De matchen van de Cats volgen is anders, maar je wordt wel nerveus. De inzet is hoog en je wil dat de ploeg het goed doet. Wat de Cats de voorbije jaren hebben gedaan, betekent natuurlijk ook een grote boost voor het basketbal in België. Sam Van Rossom op Radio 1.De matchen van de Cats volgen is anders, maar je wordt wel nerveus. De inzet is hoog en je wil dat de ploeg het goed doet. Wat de Cats de voorbije jaren hebben gedaan, betekent natuurlijk ook een grote boost voor het basketbal in België.Sam Van Rossom op Radio 1 15:0715 uur 07. We maakten een moeilijke start gisteren, maar we vochten terug. We toonden wie België was, maar we hebben niet ons beste basketbal gespeeld. Ik ben trots op de mentaliteit van de ploeg, ze hebben tot de laatste milliseconde gevochten. Jana Raman op Radio 1.We maakten een moeilijke start gisteren, maar we vochten terug. We toonden wie België was, maar we hebben niet ons beste basketbal gespeeld. Ik ben trots op de mentaliteit van de ploeg, ze hebben tot de laatste milliseconde gevochten.Jana Raman op Radio 1 14:27Carl Berteele interviewt Jana basketbalkoppel Jana Raman en Sam Van Rossom. 14 uur 27.Carl Berteele interviewt Jana basketbalkoppel Jana Raman en Sam Van Rossom 14:2614 uur 26. Jana Raman, de Belgian Cat die bij de afreis naar het EK geblesseerd raakte, en Sam Van Rossom, de Belgian Lion van Valencia, wonen samen in de Spaanse stad, waar de eindfase van het EK plaatsvindt. .Jana Raman, de Belgian Cat die bij de afreis naar het EK geblesseerd raakte, en Sam Van Rossom, de Belgian Lion van Valencia, wonen samen in de Spaanse stad, waar de eindfase van het EK plaatsvindt. 13:3713 uur 37. Raman: “Verwacht zelfde scenario, maar dan met winst”.Raman: “Verwacht zelfde scenario, maar dan met winst” 11:1211 uur 12. De Cats zijn gebrand op die medaille, dat was hun doel. Ik denk dat ze een goeie kans maken, maar het zal alweer niet simpel zijn. Wit-Rusland heeft wel geen grote namen, maar ze stonden niet voor niets in de halve finale. Twee jaar geleden verloren we ervan in de groepsfase. Commentator Kris Meertens.De Cats zijn gebrand op die medaille, dat was hun doel. Ik denk dat ze een goeie kans maken, maar het zal alweer niet simpel zijn. Wit-Rusland heeft wel geen grote namen, maar ze stonden niet voor niets in de halve finale. Twee jaar geleden verloren we ervan in de groepsfase.Commentator Kris Meertens 11:1111 uur 11. Wit-Rusland is geen slechte ploeg en speelt al lang samen, een beetje zoals Servië. Het is een knap collectief. De Cats hebben wel meer talent en zullen erg gemotiveerd zijn om te laten zien dat ze die medaille verdienen. Commentator Kris Meertens.Wit-Rusland is geen slechte ploeg en speelt al lang samen, een beetje zoals Servië. Het is een knap collectief. De Cats hebben wel meer talent en zullen erg gemotiveerd zijn om te laten zien dat ze die medaille verdienen.Commentator Kris Meertens 11:0811 uur 08. Het idee leeft wel bij de Cats dat ze de finale hebben weggegooid. Ze hebben in de 2e helft zo slecht gerebound. Emma werd door Servië keihard aangepakt, dat gebeurt. Ze moet daar ook van leren: nog harder zijn en ook naar de refs gaan, zoals Messi, Ronaldo en De Bruyne constant doen als ze aangepakt worden. Maar we kunnen het niet op de refs steken. Als ze opnieuw zouden spelen en hun rebound verzorgen, staan ze in de finale. Commentator Kris Meertens.Het idee leeft wel bij de Cats dat ze de finale hebben weggegooid. Ze hebben in de 2e helft zo slecht gerebound. Emma werd door Servië keihard aangepakt, dat gebeurt. Ze moet daar ook van leren: nog harder zijn en ook naar de refs gaan, zoals Messi, Ronaldo en De Bruyne constant doen als ze aangepakt worden. Maar we kunnen het niet op de refs steken. Als ze opnieuw zouden spelen en hun rebound verzorgen, staan ze in de finale.Commentator Kris Meertensalles weergevenalles weergeven Belgian Cats EK basketbal basketbal taal- of schrijffout opgemerkt?

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Schaken

Na 16 dagen over-the-board schaken in Wijk aan Zee, keren we weer terug naar het “nieuwe normaal”: weer een online toernooi dat onderdeel uitmaakt...

Golf

Tiger Woods ondervindt al enkele jaren hinder van zijn rug. Ook tijdens het PNC Championship vorige maand, waar hij samen met zijn zoontje Charlie...

voetbal

Joan Laporta wordt de “nieuwe” president van voetbalclub FC Barcelona. De 58-jarige advocaat was eerder voorzitter van de Catalaanse topclub tussen 2003 en 2010....

Atletiek

Op de lijst van wereldrecordhouders – Bolt, El Gueros, Bekal, Komen, Gebrselsssie – staat ook een Belg. je kent haar niet? Vlaanderen van de...

Schaken

Caruana was zaterdag te sterk voor de Pool Jan-Krzysztof Duda. Hij kwam daarmee op negen punten en sloeg een onoverkoombaar gat met de Noorse...

voetbal

Dankzij Federico Chiesa’s late aansluitingstreffer in de heenwedstrijd hield Juventus zijn kansen op de kwartfinales intact, al moest het natuurlijk nog de 2-1 nederlaag...

Golf

Het WGC-golftoernooi is gisteren gewijzigd in rood en zwart voor Tiger Woods. Golfers en personeel waren gekleed in rode en zwarte kleding met de...

voetbal

za 15 mei 2021 18:35 Het seizoen 2020-2021 loopt op zijn laatste benen en dus kijken heel wat clubs al uit naar de nieuwe...

voetbal

Jacob Bruun Larsen kwam bij Hoffenheim niet veel aan spelen toe in de Bundesliga. Er werd naar een oplossing gezocht voor de de Deense...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Advertisement