Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Basketbal

Zet Italië zijn ambities kracht bij tegen Oostenrijk?

Zet Italië zijn ambities kracht bij tegen Oostenrijk?

za 26 juni 2021 13:22 Italië Oostenrijk 21u00Europees Kampioenschap1/8 finale26-06-2021 21:00 Vanavond neemt Italië het op Wembley in zijn 1/8e finale op tegen Oostenrijk. De Azzurri slikten geen enkel tegendoelpunt in de groepsfase en maakten indruk met een 9 op 9. Oostenrijk overleefde dan weer voor het eerst in zijn geschiedenis een EK-groepsfase. Wie wordt de mogelijke tegenstander van de Rode Duivels? De wedstrijd begint om 21 uur. Fase per fase 13:27vooraf, 13 uur 27. Wie wordt de Italiaanse drietand in het middenveld? De Italiaanse selectie kampt met een luxeprobleem. In het middenveld domineerden Barella, Locatelli en Jorginho de eerste 2 groepswedstrijden tegen Turkije en Zwitserland. Voor de derde wedstrijd tegen Wales kwam de eerder geblesseerde Verratti ook nog van de bank. Het is koffiedik kijken welk Italiaans trio er straks tussen de lijnen komt. .Wie wordt de Italiaanse drietand in het middenveld?De Italiaanse selectie kampt met een luxeprobleem. In het middenveld domineerden Barella, Locatelli en Jorginho de eerste 2 groepswedstrijden tegen Turkije en Zwitserland. Voor de derde wedstrijd tegen Wales kwam de eerder geblesseerde Verratti ook nog van de bank. Het is koffiedik kijken welk Italiaans trio er straks tussen de lijnen komt. 07:00vooraf, 07 uur .EK voetbal 2020 De muur van Mancini: hoe Italië al meer dan 1.000 minuten geen goal incasseerde26-06-2021 26-06-2021. 22:17vooraf, 22 uur 17. Mancini: “Het zal een moeilijke wedstrijd worden”. Ondanks de indrukwekkende prestaties in de groepsfase zal er toch geen sprake zijn van onderschatting bij de Italianen. “Het zal een moeilijke wedstrijd worden. Oostenrijk is snel, agressief en heeft een goede techniek. We mogen geen fouten maken”, vertelde bondscoach Roberto Mancini in zijn vooruitbik. “We hebben enorm veel respect voor Oostenrijk. Ze hebben een frisheid en de fysieke mogelijkheid om te schitteren. Oostenrijk heeft een zeer Duitse manier van spelen. Ze zijn beter dan de drie teams die we tot nu toe hebben ontmoet.” .Mancini: “Het zal een moeilijke wedstrijd worden”Ondanks de indrukwekkende prestaties in de groepsfase zal er toch geen sprake zijn van onderschatting bij de Italianen.”Het zal een moeilijke wedstrijd worden. Oostenrijk is snel, agressief en heeft een goede techniek. We mogen geen fouten maken”, vertelde bondscoach Roberto Mancini in zijn vooruitbik.”We hebben enorm veel respect voor Oostenrijk. Ze hebben een frisheid en de fysieke mogelijkheid om te schitteren. Oostenrijk heeft een zeer Duitse manier van spelen. Ze zijn beter dan de drie teams die we tot nu toe hebben ontmoet.” 20:32vooraf, 20 uur 32. Spelen tegen Italië in de knock-outfase van een toernooi is een droom die uitkomt. We gaan er nu alles aan doen om de kwartfinales te halen. David Alaba, Oostenrijk.Spelen tegen Italië in de knock-outfase van een toernooi is een droom die uitkomt. We gaan er nu alles aan doen om de kwartfinales te halen.David Alaba, Oostenrijk 20:29vooraf, 20 uur 29. 20:24vooraf, 20 uur 24. We spelen tegen de sterkste ploeg uit de groepsfase, maar met 10 procent kans kan je nog altijd iets neerzetten. . Franco Foda, bondscoach Oostenrijk.We spelen tegen de sterkste ploeg uit de groepsfase, maar met 10 procent kans kan je nog altijd iets neerzetten. Franco Foda, bondscoach Oostenrijk 19:23vooraf, 19 uur 23. 19:16vooraf, 19 uur 16. We zijn goed bezig, maar elke wedstrijd is anders. Het verleden telt niet meer, nu focussen we op Oostenrijk. Marco Verratti, Italië.We zijn goed bezig, maar elke wedstrijd is anders. Het verleden telt niet meer, nu focussen we op Oostenrijk.Marco Verratti, Italië 19:15vooraf, 19 uur 15. 19:13vooraf, 19 uur 13.EK voetbal 2020 EK kort: Oude krijger Chiellini traint (net op tijd?) weer mee met Italië 19:11vooraf, 19 uur 11. 19:02vooraf, 19 uur 02. Ongeslagen Italië favoriet. Met een overtuigende 9 op 9 en geen enkel tegendoelpunt komt Italië zaterdag als grote favoriet aan de aftrap. Onder bondscoach Roberto Mancini zijn de Italianen ondertussen al 30 wedstrijden ongeslagen. Een aartsmoeilijke opdracht dus voor Oostenrijk. Toch kunnen de Oostenrijkers moed putten uit het feit dat de Azzurri deze keer niet thuis spelen in het eigen Rome. De wedstrijd vindt namelijk plaats op het mythische Wembley. Verder kan ook de ploeg van Franco Foda met vertrouwen toeleven richting de 1/8e finale. Voor het eerst in zijn geschiedenis wist Oostenrijk namelijk de EK-groepsfase te overleven. Met 6 punten eindigden ze uiteindelijk 2e in groep C, na Nederland. .Ongeslagen Italië favorietMet een overtuigende 9 op 9 en geen enkel tegendoelpunt komt Italië zaterdag als grote favoriet aan de aftrap. Onder bondscoach Roberto Mancini zijn de Italianen ondertussen al 30 wedstrijden ongeslagen. Een aartsmoeilijke opdracht dus voor Oostenrijk.Toch kunnen de Oostenrijkers moed putten uit het feit dat de Azzurri deze keer niet thuis spelen in het eigen Rome. De wedstrijd vindt namelijk plaats op het mythische Wembley.Verder kan ook de ploeg van Franco Foda met vertrouwen toeleven richting de 1/8e finale. Voor het eerst in zijn geschiedenis wist Oostenrijk namelijk de EK-groepsfase te overleven. Met 6 punten eindigden ze uiteindelijk 2e in groep C, na Nederland.19:02 – VoorafVooraf, 19 uur 02 Opstelling Italië. Gianluigi Donnarumma, Giovanni Di Lorenzo, Leonardo Bonucci, Francesco Acerbi, Leonardo Spinazzola, Nicolò Barella, Jorginho, Manuel Locatelli, Domenico Berardi, Ciro Immobile, Lorenzo InsigneOpstelling ItaliëGianluigi Donnarumma, Giovanni Di Lorenzo, Leonardo Bonucci, Francesco Acerbi, Leonardo Spinazzola, Nicolò Barella, Jorginho, Manuel Locatelli, Domenico Berardi, Ciro Immobile, Lorenzo Insigne Opstelling Oostenrijk. Daniel Bachmann, Stefan Lainer, Aleksandar Dragovic, Martin Hinteregger, David Alaba, Konrad Laimer, Xaver Schlager, Florian Grillitsch, Christoph Baumgartner, Marcel Sabitzer, Marko ArnautovicOpstelling OostenrijkDaniel Bachmann, Stefan Lainer, Aleksandar Dragovic, Martin Hinteregger, David Alaba, Konrad Laimer, Xaver Schlager, Florian Grillitsch, Christoph Baumgartner, Marcel Sabitzer, Marko Arnautovic – ploegopstellingen , EK voetbal 2020 Italië Oostenrijk voetbal taal- of schrijffout opgemerkt?

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Formule 1

hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Advertisement