Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Basketbal

Wie bombardeert zichzelf tot “dark horse”: Wales of Denemarken?

Wie bombardeert zichzelf tot “dark horse”: Wales of Denemarken?

za 26 juni 2021 13:22 Wales Denemarken 18u00Europees Kampioenschap1/8 finale26-06-2021 18:00 Wales en Denemarken trappen om 18 uur de 1/8e finales op gang in de Amsterdamse Johan Cruijff ArenA. Na een dramatische start van het EK wisten de Denen zich toch te kwalificeren voor de volgende ronde. Wales werd dan weer 2e in de groep van het ongenaakbare Italië. Wie verzekert zich van een plekje in de kwartfinales?  Fase per fase 21:47De spelers van Wales schaafden hun kennis van Denemarken bij. vooraf, 21 uur 47. 19:54vooraf, 19 uur 54. Ik heb niets anders dan respect voor Bale, als mens en als voetballer. De laatste tien jaar zijn er niet veel spelers die hebben laten zien wat hij heeft gedaan. . Pierre-Emile Höjbjerg, Deen en ploegmaat van Bale bij Tottenham.Ik heb niets anders dan respect voor Bale, als mens en als voetballer. De laatste tien jaar zijn er niet veel spelers die hebben laten zien wat hij heeft gedaan. Pierre-Emile Höjbjerg, Deen en ploegmaat van Bale bij Tottenham 19:44vooraf, 19 uur 44. Deens bondscoach Hjulmand: “Respect voor Wales, maar wij worden steeds sterker”. Voor hun 1/8e finale trekken Wales en Denemarken richting Amsterdam, naar het stadion waar uitgerekend Christian Eriksen met Ajax in het verleden veel successen boekte. Hoewel de Denen niet in Kopenhagen spelen, zullen er toch veel landgenoten de oversteek maken richting Nederland. “Wij voelen heel veel steun, veel fans zijn naar Amsterdam gekomen”, vertelde bondscoach Kasper Hjulmand op de persconferentie voor het duel. “Hopelijk kunnen we al die liefde en steun vertalen in een goede wedstrijd. We geloven in onszelf en ik denk dat we zeker over genoeg kwaliteiten beschikken om Wales te kloppen.” “Ik heb respect voor Wales, maar wij worden elke wedstrijd sterker. In het openingsduel tegen Finland hebben we een traumatische ervaring beleefd. Een paar dagen later speelden we tegen een van de beste teams ter wereld en nadien wonnen we van Rusland. Daar heb je mentale kracht voor nodig en net dat is onze sterkte.” .Deens bondscoach Hjulmand: “Respect voor Wales, maar wij worden steeds sterker”Voor hun 1/8e finale trekken Wales en Denemarken richting Amsterdam, naar het stadion waar uitgerekend Christian Eriksen met Ajax in het verleden veel successen boekte.Hoewel de Denen niet in Kopenhagen spelen, zullen er toch veel landgenoten de oversteek maken richting Nederland. “Wij voelen heel veel steun, veel fans zijn naar Amsterdam gekomen”, vertelde bondscoach Kasper Hjulmand op de persconferentie voor het duel.”Hopelijk kunnen we al die liefde en steun vertalen in een goede wedstrijd. We geloven in onszelf en ik denk dat we zeker over genoeg kwaliteiten beschikken om Wales te kloppen.””Ik heb respect voor Wales, maar wij worden elke wedstrijd sterker. In het openingsduel tegen Finland hebben we een traumatische ervaring beleefd. Een paar dagen later speelden we tegen een van de beste teams ter wereld en nadien wonnen we van Rusland. Daar heb je mentale kracht voor nodig en net dat is onze sterkte.” 19:43vooraf, 19 uur 43. 19:43vooraf, 19 uur 43.19:43 – VoorafVooraf, 19 uur 43 Opstelling Wales. Danny Ward, Connor Roberts, Chris Mepham, Joe Rodon, Ben Davies, Gareth Bale, Joe Morrell, Aaron Ramsey, Joe Allen, Daniel James, Kieffer MooreOpstelling WalesDanny Ward, Connor Roberts, Chris Mepham, Joe Rodon, Ben Davies, Gareth Bale, Joe Morrell, Aaron Ramsey, Joe Allen, Daniel James, Kieffer Moore Opstelling Denemarken. Kasper Schmeichel, Andreas Christensen, Simon Kjær, Jannik Vestergaard, Daniel Wass, Pierre-Emile Højbjerg, Thomas Delaney, Joakim Mæhle, Martin Braithwaite, Yussuf Poulsen, Mikkel DamsgaardOpstelling DenemarkenKasper Schmeichel, Andreas Christensen, Simon Kjær, Jannik Vestergaard, Daniel Wass, Pierre-Emile Højbjerg, Thomas Delaney, Joakim Mæhle, Martin Braithwaite, Yussuf Poulsen, Mikkel Damsgaard – ploegopstellingen , EK voetbal 2020 Wales Denemarken voetbal taal- of schrijffout opgemerkt?

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Formule 1

hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Advertisement