Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Formule 1

LIVESTREAM: Wie houdt Marianne Vos van haar 3e zege in La Course?

LIVESTREAM: Wie houdt Marianne Vos van haar 3e zege in La Course?

Kijk naar La Course: Fase per fase 10:0510 uur 05. Het peloton nadert tot op 15'' van het duo vooraan. .Het peloton nadert tot op 15” van het duo vooraan. 10:0310 uur 03. Je ziet de angst in het peloton voor wat gaat komen. De finale is niet van de poes. Sven Nys.Je ziet de angst in het peloton voor wat gaat komen. De finale is niet van de poesSven Nys 09:5309 uur 53. Kerbaol laat zich niet zomaar inrekenen en blijft nog steeds enkele meters voor het peloton rijden. Ze krijgt de hulp van de Italiaanse Elena Pirrone, ook een hardrijdster. .Kerbaol laat zich niet zomaar inrekenen en blijft nog steeds enkele meters voor het peloton rijden. Ze krijgt de hulp van de Italiaanse Elena Pirrone, ook een hardrijdster. 09:5009 uur 50. Einde verhaal voor Kerbaol. In het heuvelend landschap rekent het peloton Kerbaol opnieuw in. We zijn op 20 km van de eerste passage aan de finish. .Einde verhaal voor KerbaolIn het heuvelend landschap rekent het peloton Kerbaol opnieuw in. We zijn op 20 km van de eerste passage aan de finish. 09:4809 uur 48. Abgrall gegrepen. Het is een chasse patate geworden voor Abgrall. Zij kon haar landgenote niet gaan halen en zit nu opnieuw in het peloton. .Abgrall gegrepenHet is een chasse patate geworden voor Abgrall. Zij kon haar landgenote niet gaan halen en zit nu opnieuw in het peloton. 09:4409 uur 44. 09:3709 uur 37. Nieuwe aanval. Noémie Abgrall (Stade Rochelais Charente-Maritime) gaat op zoek naar haar landgenote. Ze neemt meteen 30'' voorsprong op het peloton. .Nieuwe aanvalNoémie Abgrall (Stade Rochelais Charente-Maritime) gaat op zoek naar haar landgenote. Ze neemt meteen 30” voorsprong op het peloton. 09:3409 uur 34. Heuvelend landschap. Op weg naar Landerneau is het geen kilometer vlak. Op elke kleine helling komt er wel een versnelling. Het peloton beseft dat het zo een ware uitputtingsslag wordt en legt er even het blok op. Ze komen wel tot op 30″. .Heuvelend landschapOp weg naar Landerneau is het geen kilometer vlak. Op elke kleine helling komt er wel een versnelling. Het peloton beseft dat het zo een ware uitputtingsslag wordt en legt er even het blok op. Ze komen wel tot op 30″. 09:2809 uur 28. 40''. In het peloton willen enkele rensters de oversteek maken. Het peloton laat voorlopig niemand wegrijden, maar zo gaat de snelheid opnieuw de hoogte in. De voorsprong van Kerbaol slinkt tot 40''. .40''In het peloton willen enkele rensters de oversteek maken. Het peloton laat voorlopig niemand wegrijden, maar zo gaat de snelheid opnieuw de hoogte in. De voorsprong van Kerbaol slinkt tot 40”. 09:2509 uur 25. De 20-jarige Cedrine Kerbaol kan wel een eindje hardrijden. Op het Frans kampioenschap tijdrijden werd ze knap 3e. .De 20-jarige Cedrine Kerbaol kan wel een eindje hardrijden. Op het Frans kampioenschap tijdrijden werd ze knap 3e. 09:231'00''. Kerbaol krijgt meteen een minuut voorsprong. Eén renster kan het peloton nog wel controleren. . 09 uur 23. 1'00''Kerbaol krijgt meteen een minuut voorsprong. Eén renster kan het peloton nog wel controleren. 09:1809 uur 18. Eenzame vluchtster. Een renster van Team Arkéa, Cedrine Kerbaol, versnelt en neemt een mooie voorsprong op het peloton. Ze krijgt wel geen versterking mee en staat er dus helemaal alleen voor. .Eenzame vluchtsterEen renster van Team Arkéa, Cedrine Kerbaol, versnelt en neemt een mooie voorsprong op het peloton. Ze krijgt wel geen versterking mee en staat er dus helemaal alleen voor. 09:1609 uur 16. Gegroepeerd peloton. Het peloton zet koers richting de lokale ronde in Landerneau. Nog 40 km en we komen een eerste keer voorbij de finish op de Côte de la Fosse aux Loups. Kan er iemand ontsnappen of is het wachten tot de lokale rondes? .Gegroepeerd pelotonHet peloton zet koers richting de lokale ronde in Landerneau. Nog 40 km en we komen een eerste keer voorbij de finish op de Côte de la Fosse aux Loups. Kan er iemand ontsnappen of is het wachten tot de lokale rondes? 09:11La Course is ongetwijfeld de wedstrijd van Marianne Vos. 09 uur 11. 09:0309 uur 03. Het Nederlandse blok van SD Worx. Bij SD Worx staan ze met heel wat toppers aan de start. Wereldkampioene Anna van der Breggen won al eens La Course in 2015. De ploeg kan ook rekenen op Demi Vollering, zij werd vorig jaar nog 3e en won dit jaar Luik-Bastenaken-Luik. Ook Chantal van den Broek-Blaak staat aan de start, zij won dit jaar de Strade Bianche en Dwars door het Hageland. Ook met de 20-jarige Nieuw-Zeelandse Niamh Fisher-Black moet je zeker rekening houden.  .Het Nederlandse blok van SD WorxBij SD Worx staan ze met heel wat toppers aan de start. Wereldkampioene Anna van der Breggen won al eens La Course in 2015. De ploeg kan ook rekenen op Demi Vollering, zij werd vorig jaar nog 3e en won dit jaar Luik-Bastenaken-Luik. Ook Chantal van den Broek-Blaak staat aan de start, zij won dit jaar de Strade Bianche en Dwars door het Hageland.Ook met de 20-jarige Nieuw-Zeelandse Niamh Fisher-Black moet je zeker rekening houden.  09:0209 uur 02. Chantal Van den Broek-Blaak (SD Worx) heeft er wel zin in. Zij versnelt uit het peloton en krijgt meteen een renster van Jumbo-Visma in haar wiel. Het duo wordt al snel gegrepen. .Chantal Van den Broek-Blaak (SD Worx) heeft er wel zin in. Zij versnelt uit het peloton en krijgt meteen een renster van Jumbo-Visma in haar wiel. Het duo wordt al snel gegrepen. 09:01Nog geen vlucht na de eerste klim van de dag. 09 uur 01. 08:4908 uur 49. Net aan de voet van de klim rijden een paar rensters op elkaar in. Het peloton breekt in twee stukken. Maar de rensters maken snel opnieuw de aansluiting. Op de Côte de Trébéolin is het 1 km klimmen aan 5 % gemiddeld. Aan de top hebben we nog steeds geen ontsnapping. .Net aan de voet van de klim rijden een paar rensters op elkaar in. Het peloton breekt in twee stukken. Maar de rensters maken snel opnieuw de aansluiting. Op de Côte de Trébéolin is het 1 km klimmen aan 5 % gemiddeld. Aan de top hebben we nog steeds geen ontsnapping. 08:4708 uur 47. Enkele rensters slaan meteen een gat met het peloton. Jumbo-Visma zet in het peloton meteen de achtervolging in om het gat te dichten. Iedereen rijdt opnieuw samen. .Enkele rensters slaan meteen een gat met het peloton. Jumbo-Visma zet in het peloton meteen de achtervolging in om het gat te dichten. Iedereen rijdt opnieuw samen. 08:4608 uur 46.alles weergevenalles weergeven

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Formule 1

hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

Advertisement