Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

LIVESTREAM: Grealish en Saka in de basis bij Engeland, dat strijdt om groepswinst

LIVESTREAM: Grealish en Saka in de basis bij Engeland, dat strijdt om groepswinst

di 22 juni 2021 20:47 Tsjechië Engeland 2'00Europees KampioenschapSpeeldag 322-06-2021 21:00 Tsjechië en Engeland zijn met 4 punten allebei al geplaatst voor de 1/8e finales. In hun onderlinge duel op Wembley staat de groepswinst op het spel. Spoelen de Engelsen de zwakke prestatie van tegen Schotland door en wat met topschutter Patrick Schick, maakt de Tsjech nog een beauty? Volg het duel hier of op Eén vanaf 20.35u. Fase per fase 1'eerste helft, minuut 1. De Engelsen tikken de bal achterin rustig rond. Zo kan ook de terugkerende Harry Maguire wennen aan de wedstrijdsfeer. De aanvoerder van Man. United was enkele weken out met een enkelblessure. .De Engelsen tikken de bal achterin rustig rond. Zo kan ook de terugkerende Harry Maguire wennen aan de wedstrijdsfeer. De aanvoerder van Man. United was enkele weken out met een enkelblessure. 1'eerste helft, minuut 1. Wie kroont zich tot groepswinnaar in groep D? Engeland en Tsjechië trappen hun laatste groepsduel op gang! Wordt er nog gestreden op de groepswinst of nemen beide landen genoegen met een minzame puntendeling? .Wie kroont zich tot groepswinnaar in groep D?Engeland en Tsjechië trappen hun laatste groepsduel op gang! Wordt er nog gestreden op de groepswinst of nemen beide landen genoegen met een minzame puntendeling? 1' eerste helfteerste helft, minuut 1 match begonnen 20:56vooraf, 20 uur 56. Zingen voor het vaderland. Het is tijd voor de volksliederen! De Tsjechen mogen als eerste hun zangtalenten laten bewonderen, daarna zingen de Engelsen voor hun koningin. Bij een gelijkspel is dat voor het laatst in eigen huis tot ze de halve finales halen. Wippen ze nog over Tsjechië, dan mogen ze ook in de volgende ronde nog eens thuis spelen. .Zingen voor het vaderlandHet is tijd voor de volksliederen! De Tsjechen mogen als eerste hun zangtalenten laten bewonderen, daarna zingen de Engelsen voor hun koningin. Bij een gelijkspel is dat voor het laatst in eigen huis tot ze de halve finales halen. Wippen ze nog over Tsjechië, dan mogen ze ook in de volgende ronde nog eens thuis spelen. 20:46vooraf, 20 uur 46. Krijgen we Tsjecho-Slovakije in de 1/8e finales? Als er dan toch gerekend, gespeculeerd en voorspeld wordt, willen wij niet achterblijven. Want als Tsjechië toch tweede wordt in deze groep en als Slovakije morgen zijn tweede plek kan vasthouden, kunnen de gescheiden landen elkaar ontmoeten in de 1/8e finales. Een ouderwetse Tsjecho-Slovakije zou een leuke affiche zijn. .Krijgen we Tsjecho-Slovakije in de 1/8e finales?Als er dan toch gerekend, gespeculeerd en voorspeld wordt, willen wij niet achterblijven. Want als Tsjechië toch tweede wordt in deze groep en als Slovakije morgen zijn tweede plek kan vasthouden, kunnen de gescheiden landen elkaar ontmoeten in de 1/8e finales. Een ouderwetse Tsjecho-Slovakije zou een leuke affiche zijn. 20:45vooraf, 20 uur 45. 20:40vooraf, 20 uur 40. Krijgt Milan Baros een opvolger? Romelu Lukaku en Cristiano Ronaldo zijn geen al te grote verrassingen bovenaan de topschutterstand, Gini Wijnaldum is dat al wat meer met zijn 3 treffers. Maar wie had vooraf de naam van Patrik Schick ingevuld? De Tsjech scoorde alledrie de Tsjechische doelpunten en wie weet mag hij al dromen van de topschutterstitel.  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Schaken

Na 16 dagen over-the-board schaken in Wijk aan Zee, keren we weer terug naar het “nieuwe normaal”: weer een online toernooi dat onderdeel uitmaakt...

Golf

Tiger Woods ondervindt al enkele jaren hinder van zijn rug. Ook tijdens het PNC Championship vorige maand, waar hij samen met zijn zoontje Charlie...

voetbal

Joan Laporta wordt de “nieuwe” president van voetbalclub FC Barcelona. De 58-jarige advocaat was eerder voorzitter van de Catalaanse topclub tussen 2003 en 2010....

Atletiek

Op de lijst van wereldrecordhouders – Bolt, El Gueros, Bekal, Komen, Gebrselsssie – staat ook een Belg. je kent haar niet? Vlaanderen van de...

Schaken

Caruana was zaterdag te sterk voor de Pool Jan-Krzysztof Duda. Hij kwam daarmee op negen punten en sloeg een onoverkoombaar gat met de Noorse...

voetbal

Dankzij Federico Chiesa’s late aansluitingstreffer in de heenwedstrijd hield Juventus zijn kansen op de kwartfinales intact, al moest het natuurlijk nog de 2-1 nederlaag...

Golf

Het WGC-golftoernooi is gisteren gewijzigd in rood en zwart voor Tiger Woods. Golfers en personeel waren gekleed in rode en zwarte kleding met de...

voetbal

za 15 mei 2021 18:35 Het seizoen 2020-2021 loopt op zijn laatste benen en dus kijken heel wat clubs al uit naar de nieuwe...

voetbal

Jacob Bruun Larsen kwam bij Hoffenheim niet veel aan spelen toe in de Bundesliga. Er werd naar een oplossing gezocht voor de de Deense...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Advertisement