Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Formule 1

Kroatië en Schotland moeten allebei winnen, kopzorgen om corona

Kroatië en Schotland moeten allebei winnen, kopzorgen om corona

Fase per fase 13:53vooraf, 13 uur 53. Schotse coach: “Dé kans voor vervanger Gilmour”. Billy Gilmour blonk nog uit tegen Engeland, maar staat nu aan de kant met corona. Bondscoach Steve Clarke relativeerde de afwezigheid van de 20-jarige middenvelder. “Zijn vervanger kan nu een nationale held worden.” Bij winst stoot Schotland voor het eerst in de geschiedenis door naar de knock-outfase van een groot toernooi. Schotland scoorde nog niet: “Als we kansen blijven creëren die we creëren en doelpogingen blijven hebben, dan zal het geluk wel eens naar onze kant vallen.” “Als we spelen zoals tegen Engeland, zullen we ook tegen Kroatië heel competitief zijn. En daarnaast heb je wat geluk nodig…” .Schotse coach: “Dé kans voor vervanger Gilmour”Billy Gilmour blonk nog uit tegen Engeland, maar staat nu aan de kant met corona. Bondscoach Steve Clarke relativeerde de afwezigheid van de 20-jarige middenvelder. “Zijn vervanger kan nu een nationale held worden.”Bij winst stoot Schotland voor het eerst in de geschiedenis door naar de knock-outfase van een groot toernooi.Schotland scoorde nog niet: “Als we kansen blijven creëren die we creëren en doelpogingen blijven hebben, dan zal het geluk wel eens naar onze kant vallen.””Als we spelen zoals tegen Engeland, zullen we ook tegen Kroatië heel competitief zijn. En daarnaast heb je wat geluk nodig…” 13:44vooraf, 13 uur 44. Kroaten maken zich zorgen om corona. Schotland is gisteren getroffen door een positief coronageval: Billy Gilmour, de jonge centrale middenvelder van Chelsea, testte positief en moet 10 dagen in zelfisolatie. Hij was nog man van de match tegen de Engelsen. Kroatië maakt zich zorgen. “Maar helaas moeten we deze match spelen”, verklaarde coach Zlatko Dalic op de laatste persconferentie. “Hopelijk zijn er geen nieuwe gevallen bij de Schotten.” Sportief gezien had Dalic deze situatie verwacht: “Voor het EK wisten we al dat de derde wedstrijd beslissend zou zijn. Het is onze laatste kans, die willen we grijpen.” .Kroaten maken zich zorgen om coronaSchotland is gisteren getroffen door een positief coronageval: Billy Gilmour, de jonge centrale middenvelder van Chelsea, testte positief en moet 10 dagen in zelfisolatie. Hij was nog man van de match tegen de Engelsen.Kroatië maakt zich zorgen. “Maar helaas moeten we deze match spelen”, verklaarde coach Zlatko Dalic op de laatste persconferentie. “Hopelijk zijn er geen nieuwe gevallen bij de Schotten.”Sportief gezien had Dalic deze situatie verwacht: “Voor het EK wisten we al dat de derde wedstrijd beslissend zou zijn. Het is onze laatste kans, die willen we grijpen.” 13:38vooraf, 13 uur 38. Kroatië en Schotland hebben nog maar 1 punt. Tot nu toe heeft het toernooi voor Kroatië nog niet veel moois gebracht: 1-0 verloren tegen Engeland en 1-1 tegen Tsjechië. Met 1 punt moeten Perisic en co. absoluut winnen om kans te maken op de volgende ronde. Mogelijk wipt het dan nog over Tsjechië (4 ptn) naar de 2e plaats op basis van doelpuntenverschil. Schotland telt ook nog maar 1 punt – 2-0-verlies tegen Tsjechië en 0-0 tegen buur rivaal Engeland. Bij winst stoten de Schotten door. Ze kunnen eventueel nog Engeland voorbij voor de 2e plaats afhankelijk van het doelsaldo. .Kroatië en Schotland hebben nog maar 1 puntTot nu toe heeft het toernooi voor Kroatië nog niet veel moois gebracht: 1-0 verloren tegen Engeland en 1-1 tegen Tsjechië. Met 1 punt moeten Perisic en co. absoluut winnen om kans te maken op de volgende ronde. Mogelijk wipt het dan nog over Tsjechië (4 ptn) naar de 2e plaats op basis van doelpuntenverschil.Schotland telt ook nog maar 1 punt – 2-0-verlies tegen Tsjechië en 0-0 tegen buur rivaal Engeland. Bij winst stoten de Schotten door. Ze kunnen eventueel nog Engeland voorbij voor de 2e plaats afhankelijk van het doelsaldo. 13:17vooraf, 13 uur 17.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1407234699681009665 13:16vooraf, 13 uur 16.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/140730380858209485313:16 – VoorafVooraf, 13 uur 16 Opstelling Kroatië. Dominik Livakovic, Šime Vrsaljko, Dejan Lovren, Domagoj Vida, Josko Gvardiol, Luka Ivanusec, Luka Modric, Mateo Kovacic, Marcelo Brozovic, Ivan Perišic, Bruno PetkovicOpstelling KroatiëDominik Livakovic, Šime Vrsaljko, Dejan Lovren, Domagoj Vida, Josko Gvardiol, Luka Ivanusec, Luka Modric, Mateo Kovacic, Marcelo Brozovic, Ivan Perišic, Bruno Petkovic Opstelling Schotland. David Marshall, Jack Hendry, Grant Hanley, Kieran Tierney, Stephen O'Donnell, Scott McTominay, John McGinn, Callum McGregor, Andrew Robertson, Lyndon Dykes, Che AdamsOpstelling SchotlandDavid Marshall, Jack Hendry, Grant Hanley, Kieran Tierney, Stephen O’Donnell, Scott McTominay, John McGinn, Callum McGregor, Andrew Robertson, Lyndon Dykes, Che Adams – ploegopstellingen

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Formule 1

hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Advertisement