Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Basketbal

Duivelsblog: rond 14.15 uur zijn de internationals weer in het land

Duivelsblog: rond 14.15 uur zijn de internationals weer in het land

di 22 juni 2021 07:12 Vandaag staat op het EK een reisdag ingepland voor de Rode Duivels. Met groepswinst op zak vliegen de voetballers vanuit Sint-Petersburg weer naar België. Daar staat in de vooravond een persmoment op het programma. Volg hier de dag van de Rode Duivels. , de dag van de rode duivels 07:42Wie treffen de Rode Duivels zondag in Sevilla? Dat is nog even afwachten, maar voorlopig schuift het databedrijf Gracenote Slovakije naar voren:. 07 uur 42.Wie treffen de Rode Duivels zondag in Sevilla? Dat is nog even afwachten, maar voorlopig schuift het databedrijf Gracenote Slovakije naar voren:Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1407092465841098760 07:4107 uur 41.EK voetbal 2020 Euro 2020: Wie zijn nu de 4 beste derdes en wat betekent dat voor België? 07:4107 uur 41.EK voetbal 2020 Deze landen stoten al door naar de 1/8e finales (en 2 matchen zijn al bekend) 07:3907 uur 39.EK voetbal 2020 “Bloedbroeders” Lukaku en De Bruyne: de slagader van de Duivels op dit EK 07:21Op de Franse televisie stellen ze de vraag wie België uitschakelt in de halve finales: Frankrijk of Kroatië? 07 uur 21.Op de Franse televisie stellen ze de vraag wie België uitschakelt in de halve finales: Frankrijk of Kroatië?Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1407060263027806211 07:20Sportvrouw van het Jaar en basketbalspeelster Emma Meesseman heeft gekeken met een shirt van Romelu Lukaku:. 07 uur 20.Sportvrouw van het Jaar en basketbalspeelster Emma Meesseman heeft gekeken met een shirt van Romelu Lukaku:Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1407061092191379460 07:13Het stadion van Sint-Petersburg kleurde gisteren zwart, geel en rood:. 07 uur 13.Het stadion van Sint-Petersburg kleurde gisteren zwart, geel en rood:Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1407108983148658688 07:0907 uur 09. Vliegen om 12 uur, persbabbel om 17.30 uur. Met een zege tegen Finland (0-2) en winst in groep B keren de Rode Duivels straks terug vanuit de Russische stad Sint-Petersburg. Rond 14.15 uur landen ze in Charleroi. Daarna gaat het met de bus richting het basiskamp in Tubeke. Om 17.30 uur is de bondscoach beschikbaar voor het spel van vraag en antwoord met de voetbalreporters. Die persconferentie kunt u hier op de voet volgen. .Vliegen om 12 uur, persbabbel om 17.30 uurMet een zege tegen Finland (0-2) en winst in groep B keren de Rode Duivels straks terug vanuit de Russische stad Sint-Petersburg.Rond 14.15 uur landen ze in Charleroi. Daarna gaat het met de bus richting het basiskamp in Tubeke.Om 17.30 uur is de bondscoach beschikbaar voor het spel van vraag en antwoord met de voetbalreporters. Die persconferentie kunt u hier op de voet volgen. 07:0807 uur 08.Rode Duivels Kevin De Bruyne is Man van de Match: “We hebben vandaag veel geleerd” 07:0707 uur 07.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1407086190277312513 07:0507 uur 05.EK voetbal 2020 Peter Vandenbempt na Finland – België: “Er ontbrak vaart in het spel” 07:0007 uur .EK voetbal 2020 Gouden duo Lukaku – De Bruyne loodst Duivels naar 9 op 9 tegen stug Finland EK voetbal 2020 Rode Duivels voetbal België taal- of schrijffout opgemerkt?

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Schaken

Na 16 dagen over-the-board schaken in Wijk aan Zee, keren we weer terug naar het “nieuwe normaal”: weer een online toernooi dat onderdeel uitmaakt...

Golf

Tiger Woods ondervindt al enkele jaren hinder van zijn rug. Ook tijdens het PNC Championship vorige maand, waar hij samen met zijn zoontje Charlie...

voetbal

Joan Laporta wordt de “nieuwe” president van voetbalclub FC Barcelona. De 58-jarige advocaat was eerder voorzitter van de Catalaanse topclub tussen 2003 en 2010....

Atletiek

Op de lijst van wereldrecordhouders – Bolt, El Gueros, Bekal, Komen, Gebrselsssie – staat ook een Belg. je kent haar niet? Vlaanderen van de...

Schaken

Caruana was zaterdag te sterk voor de Pool Jan-Krzysztof Duda. Hij kwam daarmee op negen punten en sloeg een onoverkoombaar gat met de Noorse...

voetbal

Dankzij Federico Chiesa’s late aansluitingstreffer in de heenwedstrijd hield Juventus zijn kansen op de kwartfinales intact, al moest het natuurlijk nog de 2-1 nederlaag...

Golf

Het WGC-golftoernooi is gisteren gewijzigd in rood en zwart voor Tiger Woods. Golfers en personeel waren gekleed in rode en zwarte kleding met de...

voetbal

za 15 mei 2021 18:35 Het seizoen 2020-2021 loopt op zijn laatste benen en dus kijken heel wat clubs al uit naar de nieuwe...

voetbal

Jacob Bruun Larsen kwam bij Hoffenheim niet veel aan spelen toe in de Bundesliga. Er werd naar een oplossing gezocht voor de de Deense...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Advertisement