Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Bibbert Portugal zich door de groepsfase? “We hebben het in eigen handen”

Bibbert Portugal zich door de groepsfase? “We hebben het in eigen handen”

di 22 juni 2021 20:51 Portugal Frankrijk 23/06 21u00Europees KampioenschapSpeeldag 323-06-2021 21:00 5 jaar geleden geraakte de latere kampioen Portugal slechts via de achterdeur door de groepsfase. Dat scenario zou zich op dit EK wel eens kunnen herhalen, al spelen de Portugezen wel tegen de al geplaatste Fransen in wat een herhaling is van de laatste EK-finale. Fase per fase 20:53vooraf, 20 uur 53. We hebben de kwalificatie nog in eigen handen, dat is het belangrijkste. Het wordt moeilijk, maar we kunnen 6 punten behalen in een extreem moeilijke groep. We speelden één minder goede wedstrijd, gelukkig kunnen we nu nog reageren. Pepe (Portugal).We hebben de kwalificatie nog in eigen handen, dat is het belangrijkste. Het wordt moeilijk, maar we kunnen 6 punten behalen in een extreem moeilijke groep. We speelden één minder goede wedstrijd, gelukkig kunnen we nu nog reageren.Pepe (Portugal) 20:50vooraf, 20 uur 50. We weten dat ons resultaat een impact kan hebben op de teams uit de andere groepen. We willen het best mogelijke resultaat en vooral een negatieve ervaring vermijden. Didier Deschamps (bondscoach Frankrijk).We weten dat ons resultaat een impact kan hebben op de teams uit de andere groepen. We willen het best mogelijke resultaat en vooral een negatieve ervaring vermijden.Didier Deschamps (bondscoach Frankrijk) 20:49vooraf, 20 uur 49. Retro Euro 2016: Portugal verslaat Frankrijk in de finale.Retro Euro 2016: Portugal verslaat Frankrijk in de finale20:49 – VoorafVooraf, 20 uur 49 Opstelling Portugal. Rui Patrício, Nélson Semedo, Rúben Dias, Pepe, Raphaël Guerreiro, Danilo Pereira, Bruno Fernandes, Renato Sanches, Bernardo Silva, Cristiano Ronaldo, Diogo JotaOpstelling PortugalRui Patrício, Nélson Semedo, Rúben Dias, Pepe, Raphaël Guerreiro, Danilo Pereira, Bruno Fernandes, Renato Sanches, Bernardo Silva, Cristiano Ronaldo, Diogo Jota Opstelling Frankrijk. Hugo Lloris, Benjamin Pavard, Raphaël Varane, Presnel Kimpembe, Lucas Hernández, Paul Pogba, N'Golo Kanté, Adrien Rabiot, Antoine Griezmann, Karim Benzema, Kylian MbappéOpstelling FrankrijkHugo Lloris, Benjamin Pavard, Raphaël Varane, Presnel Kimpembe, Lucas Hernández, Paul Pogba, N’Golo Kanté, Adrien Rabiot, Antoine Griezmann, Karim Benzema, Kylian Mbappé – ploegopstellingen  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Atletiek

Elise Vanderelst (archieffoto)

Advertisement