Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Basketbal

Belgian Cats voor EK-kwartfinale tegen Rusland: “Dominant zijn van begin tot einde”

Belgian Cats voor EK-kwartfinale tegen Rusland: “Dominant zijn van begin tot einde”

di 22 juni 2021 15:04 EK basketbalBelgië Rusland 23/06 20u45 Woensdagavond spelen de Belgische basketbalvrouwen hun kwartfinale op het EK tegen Rusland. De wedstrijd wordt uitgezonden op Canvas en zal met livestream te bekijken zijn op deze pagina. , België-Rusland 15:0415 uur 04. Rusland heeft de gewoonte om een verschroeiend eerste kwart te spelen. We moeten die dynamiek breken. We moeten zeker lessen trekken uit de nederlaag tegen Bosnië. Ik had er al voor gewaarschuwd: ons vertrouwen mocht geen arrogantie worden. We hebben de kaarten in handen en we moeten die goed uitspelen. . Bondscoach Philip Mestdagh.Rusland heeft de gewoonte om een verschroeiend eerste kwart te spelen. We moeten die dynamiek breken. We moeten zeker lessen trekken uit de nederlaag tegen Bosnië. Ik had er al voor gewaarschuwd: ons vertrouwen mocht geen arrogantie worden. We hebben de kaarten in handen en we moeten die goed uitspelen. Bondscoach Philip Mestdagh 15:0215 uur 02. De Belgian Cats konden dankzij hun statuut als groepswinnaar even op adem komen.De Belgian Cats konden dankzij hun statuut als groepswinnaar even op adem komen 15:0115 uur 01. Jubilarissen Carpréaux en Meesseman . Marjorie Carpréaux (33) verovert morgen haar 150e cap bij de Belgian Cats. “Ik wist het niet”, glimlachte de enthousiaste Cat. “Ik ben trots op dat getal. Het is altijd een eer om voor je land te spelen.” Emma Meesseman (28) pakt morgen dan weer haar 100e optreden voor de nationale ploeg. .Jubilarissen Carpréaux en Meesseman Marjorie Carpréaux (33) verovert morgen haar 150e cap bij de Belgian Cats. “Ik wist het niet”, glimlachte de enthousiaste Cat. “Ik ben trots op dat getal. Het is altijd een eer om voor je land te spelen.” Emma Meesseman (28) pakt morgen dan weer haar 100e optreden voor de nationale ploeg. 15:0015 uur .Belgian Cats Hotel Roi Soleil? Hotel prison! De Belgian Cats zitten op het EK in een gouden kooi 14:5914 uur 59. Rusland is een jong en enthousiast team. Ze zijn niet zelfzuchtig en laten de bal goed rondgaan. Maar wij hebben misschien meer ervaring en dat kan een voordeel zijn. We moeten alleszins dominant zijn van de eerste tot de laatste minuut. Kim Mestdagh.Rusland is een jong en enthousiast team. Ze zijn niet zelfzuchtig en laten de bal goed rondgaan. Maar wij hebben misschien meer ervaring en dat kan een voordeel zijn. We moeten alleszins dominant zijn van de eerste tot de laatste minuut.Kim Mestdagh 14:5814 uur 58. Kwartfinale België – Rusland. Het heeft meer moeite gekost dan verwacht, maar de Belgian Cats staan na groepswinst in de poulefase in de kwartfinales van het EK. In Straatsburg is Rusland woensdagavond de volgende opponent. .Kwartfinale België – RuslandHet heeft meer moeite gekost dan verwacht, maar de Belgian Cats staan na groepswinst in de poulefase in de kwartfinales van het EK. In Straatsburg is Rusland woensdagavond de volgende opponent. Belgian Cats EK basketbal basketbal taal- of schrijffout opgemerkt?

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Formule 1

hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Advertisement