Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Basketbal

LIVE: “Je kunt maar 1 Rode Duivel ongelukkig maken en dat is Lukaku”

LIVE: “Je kunt maar 1 Rode Duivel ongelukkig maken en dat is Lukaku”

ma 21 juni 2021 17:40 Finland België 21u00Europees KampioenschapSpeeldag 321-06-2021 21:00 De Rode Duivels sluiten vandaag de EK-groepsfase af met een match tegen Finland. Een punt is genoeg voor de groepswinst. Komen al zeker aan de aftrap vanavond: De Bruyne, Hazard, Witsel, Vermaelen en Courtois. Volg de interland vanavond live op alle Sporza-kanalen. Fase per fase 18:06vooraf, 18 uur 06. Snelders: ¿Je hoeft vandaag niet met je typeploeg te spelen¿.Snelders: ¿Je hoeft vandaag niet met je typeploeg te spelen¿ 17:36vooraf, 17 uur 36. Wachten op Belgische namen. “Vermaelen, Eden Hazard, De Bruyne, Witsel en Courtois worden aangekondigd, maar ook wij moeten wachten op de resterende namen in de Belgische basis-11”, zegt onze verslaggever Ruben Van Gucht vanuit Sint-Petersburg. “Laat de jongens met de kleine pijntjes rusten en geef andere jongens de kans om te spelen”, vult onze analist Eddy Snelders aan bij een temperatuur van 35 graden.  Moet Lukaku rust krijgen met het oog op de komende match(en)? Snelders: “Je kunt maar 1 man ongelukkig maken door hem niet op te stellen en dat is Lukaku. Ik denk niet dat het een goed idee is om Romelu op de bank te zetten. Romelu wil topschutter worden op dit EK.” .Wachten op Belgische namen”Vermaelen, Eden Hazard, De Bruyne, Witsel en Courtois worden aangekondigd, maar ook wij moeten wachten op de resterende namen in de Belgische basis-11″, zegt onze verslaggever Ruben Van Gucht vanuit Sint-Petersburg.”Laat de jongens met de kleine pijntjes rusten en geef andere jongens de kans om te spelen”, vult onze analist Eddy Snelders aan bij een temperatuur van 35 graden. Moet Lukaku rust krijgen met het oog op de komende match(en)? Snelders: “Je kunt maar 1 man ongelukkig maken door hem niet op te stellen en dat is Lukaku. Ik denk niet dat het een goed idee is om Romelu op de bank te zetten. Romelu wil topschutter worden op dit EK.” 16:41vooraf, 16 uur 41. De voorbije zes maanden heb ik twee keer zo hard gewerkt om mij op dit EK te kunnen tonen. Ik ben heel gemotiveerd en tevreden dat ik kan spelen. Onze grootste droom was de kwalificatie voor dit toernooi. Maar het is niet omdat je die droom kan realiseren dat het daarom moet stoppen. We moeten onze families al een maand missen, maar we willen door de groepsfase geraken. Voor mij en het team is dit de mooiste periode uit onze carrière. We willen niet dat dit nu eindigt. Jere Uronen, Fin en Genk-speler.De voorbije zes maanden heb ik twee keer zo hard gewerkt om mij op dit EK te kunnen tonen. Ik ben heel gemotiveerd en tevreden dat ik kan spelen. Onze grootste droom was de kwalificatie voor dit toernooi. Maar het is niet omdat je die droom kan realiseren dat het daarom moet stoppen. We moeten onze families al een maand missen, maar we willen door de groepsfase geraken. Voor mij en het team is dit de mooiste periode uit onze carrière. We willen niet dat dit nu eindigt.Jere Uronen, Fin en Genk-speler 15:43vooraf, 15 uur 43.EK voetbal 2020 VIDEO: Wat weet u nog over Finland-België in 2007, de match met de uil? 13:44vooraf, 13 uur 44. Ruben Van Gucht getuigt: “35 graden Celsius in Sint-Petersburg”.Ruben Van Gucht getuigt: “35 graden Celsius in Sint-Petersburg” 13:41vooraf, 13 uur 41. Deze supporters volgen de Rode Duivels het hele toernooi.Deze supporters volgen de Rode Duivels het hele toernooi 13:20vooraf, 13 uur 20.EK voetbal 2020 Euro 2020: Wie zijn nu de 4 beste derdes en wat betekent dat voor België? 13:01De benen strekken op de matchdag:. vooraf, 13 uur 01.De benen strekken op de matchdag:Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1406918296914509831 12:10vooraf, 12 uur 10. De uil van Helsinki. De laatste keer dat België matchen met inzet speelde tegen Finland was in de voorrondes van het EK van 2008. In eigen huis bleef het 0-0, in Helsinki verloren de Rode Duivels met 2-0. Dat was de interland met de uil. Al vroeg in de wedstrijd vloog het roofdier van deklat naar deklat. De uil werd zo populair dat de Finnen er een mascotte van maakten: Bubi. De match was dan ook een hoogvlieger voor Finland. Johansson en Eremenko waren de doelpuntenmakers. De Belgische ploeg bestond toen uit spelers als Simons, Stijnen, Clement, Van Damme en Mpenza. De jonge Fellaini kreeg rood in Helsinki, René Vandereycken was bondscoach.  .De uil van HelsinkiDe laatste keer dat België matchen met inzet speelde tegen Finland was in de voorrondes van het EK van 2008. In eigen huis bleef het 0-0, in Helsinki verloren de Rode Duivels met 2-0.Dat was de interland met de uil. Al vroeg in de wedstrijd vloog het roofdier van deklat naar deklat. De uil werd zo populair dat de Finnen er een mascotte van maakten: Bubi.De match was dan ook een hoogvlieger voor Finland. Johansson en Eremenko waren de doelpuntenmakers.De Belgische ploeg bestond toen uit spelers als Simons, Stijnen, Clement, Van Damme en Mpenza. De jonge Fellaini kreeg rood in Helsinki, René Vandereycken was bondscoach.  12:07vooraf, 12 uur 07. Finland – België in 2007 (2-0).Finland – België in 2007 (2-0) 11:54vooraf, 11 uur 54.EK voetbal 2020 Heleen Jaques: “Vermaelen is de oplossing voor ons zwakke punt” 11:22vooraf, 11 uur 22. Thibaut Courtois blikt vooruit naar vanavond.Thibaut Courtois blikt vooruit naar vanavond 11:20vooraf, 11 uur 20. Finland speelt in een goed blok. Ze gaan uit van hun defensieve kracht en beschikken over een goede keeper en een goede spits. Hun plan? De bal aan ons laten en op de counter mikken. Thibaut Courtois.Finland speelt in een goed blok. Ze gaan uit van hun defensieve kracht en beschikken over een goede keeper en een goede spits. Hun plan? De bal aan ons laten en op de counter mikken.Thibaut Courtois 10:55vooraf, 10 uur 55. Spelen sowieso: De Bruyne, Hazard, Witsel, Vermaelen en Courtois. Van een B-elftal zoals 3 jaar geleden op het WK tegen Engeland is geen sprake vanavond. De voorbije dagen heeft Roberto Martinez de helft van het basisteam als prijsgegeven. In doel wisselt de bondscoach niet. Nummer 1 Thibaut Courtois  neemt ook tegen Finland plaats onder de lat. In de verdediging staat ouderdomsdeken Thomas Vermaelen een eerste keer op dit toernooi in het team. Vraag is met wie. Met zijn kompanen Alderweireld en Vertonghen? Of mogen Denayer of Boyata nog een keer beginnen? Over naar het middenveld dan. Centraal zal Axel Witsel naar alle waarschijnlijkheid de controlerende rol overnemen van Dendoncker, met Tielemans op positie 8. Carrasco neemt normaal gezien de plaats van de geblesseerde Thorgan Hazard in, Meunier die van Castagne. Voorin begint Kevin De Bruyne een eerste keer aan de match, net als Eden Hazard . Goalgetter Lukaku is de logische keuze in de spits. Of is het een keer aan Batshuayi of Benteke? .Spelen sowieso: De Bruyne, Hazard, Witsel, Vermaelen en CourtoisVan een B-elftal zoals 3 jaar geleden op het WK tegen Engeland is geen sprake vanavond. De voorbije dagen heeft Roberto Martinez de helft van het basisteam als prijsgegeven.In doel wisselt de bondscoach niet. Nummer 1 Thibaut Courtois neemt ook tegen Finland plaats onder de lat.In de verdediging staat ouderdomsdeken Thomas Vermaelen een eerste keer op dit toernooi in het team. Vraag is met wie. Met zijn kompanen Alderweireld en Vertonghen? Of mogen Denayer of Boyata nog een keer beginnen?Over naar het middenveld dan. Centraal zal Axel Witsel naar alle waarschijnlijkheid de controlerende rol overnemen van Dendoncker, met Tielemans op positie 8. Carrasco neemt normaal gezien de plaats van de geblesseerde Thorgan Hazard in, Meunier die van Castagne.Voorin begint Kevin De Bruyne een eerste keer aan de match, net als Eden Hazard. Goalgetter Lukaku is de logische keuze in de spits. Of is het een keer aan Batshuayi of Benteke? 10:53vooraf, 10 uur 53.Staan Romelu Lukaku en Kevin De Bruyne samen in de ploeg vanavond? 09:53vooraf, 09 uur 53.EK voetbal 2020 Peter Vandenbempt: “Ontneem Lukaku de kans niet om topschutter te worden” 09:17vooraf, 09 uur 17.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1406869086643097601 08:04vooraf, 08 uur 04.EK voetbal 2020 Finland ontleed in 3 zwakke en 3 sterke punten: “Vooral geen topvoetballers” 08:00Aparte taal, het Fins:. vooraf, 08 uur .Aparte taal, het Fins:Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1406824198513725440 07:40vooraf, 07 uur 40.EK voetbal 2020 Youri Tielemans: “Ben me bewust dat ik nog niet op niveau speelde”alles weergevenalles weergeven , EK voetbal 2020 Finland België taal- of schrijffout opgemerkt?

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Formule 1

hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Advertisement