Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Golf

US Open golf: Hughes, Oosthuizen en Henley hebben beste kaarten voor slotdag

US Open golf: Hughes, Oosthuizen en Henley hebben beste kaarten voor slotdag

08:5808 uur 58. Drie koplopers. Het wordt een nek-aan-nekrace op de slotdag van de US Open. Met nog achttien holes te spelen, delen de Canadees Hughes Mackenzie, de Zuid-Afrikaan Louis Oosthuizen en de Amerikaan Russell Henley de koppositie. Hughes, die nog maar één PGA-overwinning op zijn palmares heeft, was vooral op de tweede parscourshelft goed met twee birdies en een eagle. Hij nestelde zich zo naast viervoudig PGA Tourwinnaar Henley, die de 3e dag was ingegaan als leider. Hij werkte een rondje af in par met 4 birdies en 4 bogeys. Louis Oosthuizen mikt na zijn eindzege op het Open Championship in 2010 op een tweede major op zijn palmares. In de andere drie majors werd hij al 4 keer runner-up. De Zuid-Afrikaan deelt alvast de leiding met Henley en Hughes voor de slotdag. Maar er liggen kapers op de kust: de Noord-Ier Rory McIlroy, die zich in 2011 de beste toonde, en de regerende kampioen Bryson DeChambeau staan op twee slagen van het leiderstrio.  .Drie koplopersHet wordt een nek-aan-nekrace op de slotdag van de US Open. Met nog achttien holes te spelen, delen de Canadees Hughes Mackenzie, de Zuid-Afrikaan Louis Oosthuizen en de Amerikaan Russell Henley de koppositie.Hughes, die nog maar één PGA-overwinning op zijn palmares heeft, was vooral op de tweede parscourshelft goed met twee birdies en een eagle. Hij nestelde zich zo naast viervoudig PGA Tourwinnaar Henley, die de 3e dag was ingegaan als leider. Hij werkte een rondje af in par met 4 birdies en 4 bogeys.Louis Oosthuizen mikt na zijn eindzege op het Open Championship in 2010 op een tweede major op zijn palmares. In de andere drie majors werd hij al 4 keer runner-up. De Zuid-Afrikaan deelt alvast de leiding met Henley en Hughes voor de slotdag.Maar er liggen kapers op de kust: de Noord-Ier Rory McIlroy, die zich in 2011 de beste toonde, en de regerende kampioen Bryson DeChambeau staan op twee slagen van het leiderstrio.  08:5008 uur 50.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/140641018615205888420-06-2021 20-06-2021. 10:2610 uur 26. Detry strandt in tweede ronde US Open golf. Thomas Detry heeft zich niet kunnen plaatsen voor de finaleronden in de US Open golf. Detry behaalde na een eerste ronde nochtans een goede uitgangspositie op een gedeelde 24e plaats met 71 slagen. De 28-jarige golfer begon ook goed aan zijn tweede ronde waar hij meteen een birdie putte op de moeilijke par-3 elfde hole. Maar dat niveau kon Detry niet doortrekken. Er volgende wel nog birdies op holes vier en vijf, maar op de zesde en zevende hole volgden er twee bogeys. Met een totaal van 147 slagen strandde Thomas Detry op een gedeelde 72e plaats en telde hij welgeteld een slag te veel om de cut te halen. De Amerikaan Russell Henley en de Engelsman Richard Bland delen momenteel de leiding. Bland boekte onlangs nog na 478 starts op het European Tourcircuit met de British Masters zijn eerste grote overwinning. .Detry strandt in tweede ronde US Open golfThomas Detry heeft zich niet kunnen plaatsen voor de finaleronden in de US Open golf.Detry behaalde na een eerste ronde nochtans een goede uitgangspositie op een gedeelde 24e plaats met 71 slagen. De 28-jarige golfer begon ook goed aan zijn tweede ronde waar hij meteen een birdie putte op de moeilijke par-3 elfde hole.Maar dat niveau kon Detry niet doortrekken. Er volgende wel nog birdies op holes vier en vijf, maar op de zesde en zevende hole volgden er twee bogeys. Met een totaal van 147 slagen strandde Thomas Detry op een gedeelde 72e plaats en telde hij welgeteld een slag te veel om de cut te halen.De Amerikaan Russell Henley en de Engelsman Richard Bland delen momenteel de leiding. Bland boekte onlangs nog na 478 starts op het European Tourcircuit met de British Masters zijn eerste grote overwinning. 10:2310 uur 23.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1406084453819056129 10:2010 uur 20. Detry op een gedeelde 24e plaats na eerste ronde. Na een oponthoud hebben de 36 golfers toch nog hun eerste ronde kunnen afwerken. Gisteren moesten de golfers hun eerste ronde nog staken door de duisternis. Thomas Detry staat na de eerste ronde op een gedeelde 24e plaats met 71 slagen en plaatst zich zo voor de tweede ronde. Een goede uitgangspositie voor de 28-jarige Brusselaar. .Detry op een gedeelde 24e plaats na eerste rondeNa een oponthoud hebben de 36 golfers toch nog hun eerste ronde kunnen afwerken. Gisteren moesten de golfers hun eerste ronde nog staken door de duisternis.Thomas Detry staat na de eerste ronde op een gedeelde 24e plaats met 71 slagen en plaatst zich zo voor de tweede ronde. Een goede uitgangspositie voor de 28-jarige Brusselaar.19-06-2021 19-06-2021. 11:1711 uur 17. Duisternis houdt 36 golfers van volledige 1e ronde, onder wie Detry. De Amerikaan Russell Henley staat voorlopig bovenaan de rangschikking van de 1e ronde. Hij kwam rond in 4 onder par, goed voor 67 slagen. Door de invallende duisternis konden 36 golfers evenwel hun openingsronde niet afwerken. Zo telt de Zuid-Afrikaan Louis Oosthuizen ook 4 slagen onder par, maar hij heeft 16 holes achter de rug. Op een gedeelde 3e plaats vinden we de Italiaan Francesco Molinari en de Spanjaard Rafa Cabrera Bello terug, allebei met 3 onder par. Thomas Detry, de enige Belg in de major, heeft 14 van de 18 holes gegolfd en komt voorlopig door met -1 op een gedeelde elfde plaats. Detry begon met 3 birdies op holes 6, 7 en 8, maar botste op bogeys op hole 11 en 13. De 1e ronde gaat voort om 6.50u lokale tijd op vrijdag. .Duisternis houdt 36 golfers van volledige 1e ronde, onder wie DetryDe Amerikaan Russell Henley staat voorlopig bovenaan de rangschikking van de 1e ronde. Hij kwam rond in 4 onder par, goed voor 67 slagen.Door de invallende duisternis konden 36 golfers evenwel hun openingsronde niet afwerken. Zo telt de Zuid-Afrikaan Louis Oosthuizen ook 4 slagen onder par, maar hij heeft 16 holes achter de rug. Op een gedeelde 3e plaats vinden we de Italiaan Francesco Molinari en de Spanjaard Rafa Cabrera Bello terug, allebei met 3 onder par.Thomas Detry, de enige Belg in de major, heeft 14 van de 18 holes gegolfd en komt voorlopig door met -1 op een gedeelde elfde plaats. Detry begon met 3 birdies op holes 6, 7 en 8, maar botste op bogeys op hole 11 en 13.De 1e ronde gaat voort om 6.50u lokale tijd op vrijdag. 11:1511 uur 15.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1405748027021697034 11:1411 uur 14.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1405676907023110144

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Atletiek

Elise Vanderelst (archieffoto)

Advertisement