Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Basketbal

LIVE BK: Krijgen we een geanimeerd wedstrijdbegin bij de mannen?

LIVE BK: Krijgen we een geanimeerd wedstrijdbegin bij de mannen?

zo 20 juni 2021 12:01 NK – BELnog190,29 km21 °C/>wegwedstrijd VertrekWaregem – 12:08 AankomstWaregem – 17:26 Afstand221,3 km0306090120150180221.3Laurenz Rex (BEL)kopgroepLaurenz Rex (BEL)peloton Waregem is vandaag het epicentrum van de Belgische wielersport. Op het middaguur gaat het BK voor de profs van start. Dries De Bondt staat zijn trui af, maar wie springt in het gat? Mis hier niets van de titelstrijd. De uitzending op Eén en onze livestream worden ingeschakeld vanaf 14 u. Fase per fase 12:5912 uur 59. We hebben 40 kilometer weggetikt. Met Laurenz Rex (Bingoal Pauwels Sauzen-WB) is er een eenzame koning in de spits van de koers. Zijn voorsprong: 13 seconden.  .We hebben 40 kilometer weggetikt. Met Laurenz Rex (Bingoal Pauwels Sauzen-WB) is er een eenzame koning in de spits van de koers. Zijn voorsprong: 13 seconden.  12:53Ook op Radio 1 houden we u op de hoogte. 12 uur 53.Ook op Radio 1 houden we u op de hoogte.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1406562104547622923 12:5112 uur 51. 3e keer in Waregem. Waregem kennen we natuurlijk als uitvalsbasis voor Dwars door Vlaanderen, maar een BK op Waregems grondgebied in geen primeur. In 1966 won Guido Reybrouck er, in 1989 was Carlo Bomans de verrassende Belgische kampioen.  .3e keer in WaregemWaregem kennen we natuurlijk als uitvalsbasis voor Dwars door Vlaanderen, maar een BK op Waregems grondgebied in geen primeur. In 1966 won Guido Reybrouck er, in 1989 was Carlo Bomans de verrassende Belgische kampioen.  12:4812 uur 48. Na 30 kilometer meldt de wedstrijdradio dat er nog altijd geen witte rook is. Aan ontsnappingspogingen is er nochtans geen gebrek. Jasper De Plus beleeft het allemaal vanuit de staart van de groep: voor de derde keer roept hij zijn volgwagen op.  .Na 30 kilometer meldt de wedstrijdradio dat er nog altijd geen witte rook is. Aan ontsnappingspogingen is er nochtans geen gebrek. Jasper De Plus beleeft het allemaal vanuit de staart van de groep: voor de derde keer roept hij zijn volgwagen op.  12:4412 uur 44. Philippe Gilbert: “Op een BK heb ik al heel veel gezien: deze koers kun je moeilijk lezen”.Philippe Gilbert: “Op een BK heb ik al heel veel gezien: deze koers kun je moeilijk lezen” 12:4412 uur 44. We hebben sterke renners, maar niemand kan bij ons met vertrouwen in zijn sprint naar de finish gaan. Philippe Gilbert (Lotto-Soudal).We hebben sterke renners, maar niemand kan bij ons met vertrouwen in zijn sprint naar de finish gaan.Philippe Gilbert (Lotto-Soudal) 12:4312 uur 43. Ook al is hij 38 jaar, bij Lotto-Soudal rekenen ze uiteraard op Philippe Gilbert. In dit peloton is hij de enige landgenoot die al 2 titels op zijn palmares heeft.  .Ook al is hij 38 jaar, bij Lotto-Soudal rekenen ze uiteraard op Philippe Gilbert. In dit peloton is hij de enige landgenoot die al 2 titels op zijn palmares heeft.  12:4112 uur 41. Erelijst BK. 2020 Dries De Bondt 2019 Tim Merlier 2018 Yves Lampaert 2017 Oliver Naesen 2016 Philippe Gilbert 2015 Preben Van Hecke 2014 Jens Debusschere 2013 Stijn Devolder 2012 Tom Boonen 2011 Philippe Gilbert .Erelijst BK2020Dries De Bondt2019Tim Merlier2018Yves Lampaert2017Oliver Naesen2016Philippe Gilbert2015Preben Van Hecke2014Jens Debusschere2013Stijn Devolder2012Tom Boonen2011Philippe Gilbert 12:4012 uur 40. Lotto-Soudal. Een van de grootste blokken is natuurlijk Lotto-Soudal, maar de voorbije jaren was het vaak doffe ellende na het BK. De nationale loterij triomfeerde voor het laatst in 2014 op een BK. Toen won Jens Debusschere.  .Lotto-SoudalEen van de grootste blokken is natuurlijk Lotto-Soudal, maar de voorbije jaren was het vaak doffe ellende na het BK. De nationale loterij triomfeerde voor het laatst in 2014 op een BK. Toen won Jens Debusschere.  12:3812 uur 38. 12:3712 uur 37. Deceuninck-Quick Step zat zonet nog even in de verdrukking, Tim Declercq verandert het geweer van schouder. Hij krijgt met Ludovic Robeet de winnaar van Nokere Koerse mee, maar het peloton zit hen op de hielen.  .Deceuninck-Quick Step zat zonet nog even in de verdrukking, Tim Declercq verandert het geweer van schouder. Hij krijgt met Ludovic Robeet de winnaar van Nokere Koerse mee, maar het peloton zit hen op de hielen.  12:3512 uur 35. Wout Van Aert: “Als de trui vandaag komt, zou dat een hele grote verrassing zijn voor mij”.Wout Van Aert: “Als de trui vandaag komt, zou dat een hele grote verrassing zijn voor mij” 12:3512 uur 35. Ik denk dat ik nog niet op het niveau ben waar ik moet zijn. Er zijn veel factoren die ervoor zorgen dat ik hier niet perfect voorbereid aan de start sta. . Wout van Aert (Jumbo-Visma).Ik denk dat ik nog niet op het niveau ben waar ik moet zijn. Er zijn veel factoren die ervoor zorgen dat ik hier niet perfect voorbereid aan de start sta. Wout van Aert (Jumbo-Visma) 12:3412 uur 34. De exotische toets op deze deelnemerslijst komt van rugnummer 172, Mehdi Tigrine van Kuwait Cycling Team. Hij wordt nu al bij de gelosten gesignaleerd.  .De exotische toets op deze deelnemerslijst komt van rugnummer 172, Mehdi Tigrine van Kuwait Cycling Team. Hij wordt nu al bij de gelosten gesignaleerd.  12:3112 uur 31. Gruppo compatto. De poging van Bakelants en co was geen lang leven beschoren. Ook zij worden opgeslokt.  .Gruppo compattoDe poging van Bakelants en co was geen lang leven beschoren. Ook zij worden opgeslokt.  12:3012 uur 30. Het zestal zal zeker de volgwagens van Alpecin-Fenix en Deceuninck-Quick Step prikkelen. We kunnen ons niet inbeelden dat ze zich zomaar neerleggen bij deze gang van zaken.  .Het zestal zal zeker de volgwagens van Alpecin-Fenix en Deceuninck-Quick Step prikkelen. We kunnen ons niet inbeelden dat ze zich zomaar neerleggen bij deze gang van zaken.  12:2912 uur 29. Bij kilometerpaal 15 bundelen 6 renners hun krachten: Bakelants, Van Moer, Castrique, Ghys, Loockx, Campenaerts. Schoon volk! .Bij kilometerpaal 15 bundelen 6 renners hun krachten: Bakelants, Van Moer, Castrique, Ghys, Loockx, Campenaerts. Schoon volk! 12:2512 uur 25. Dries De Bondt: “Wij hebben de snelste man, maar dat kan een voordeel én een nadeel zijn”.Dries De Bondt: “Wij hebben de snelste man, maar dat kan een voordeel én een nadeel zijn” 12:2412 uur 24. Of ik kans maak? Ja! Een scenario zoals vorig jaar is zeer reëel. Het is gewoon een kwestie van er bij te zijn. Dries De Bondt (Alpecin-Fenix).Of ik kans maak? Ja! Een scenario zoals vorig jaar is zeer reëel. Het is gewoon een kwestie van er bij te zijn.Dries De Bondt (Alpecin-Fenix) 12:2312 uur 23. Vorig jaar. Een BK is altijd een atypische koers. Vorig jaar lag die al verrassend snel in een beslissende plooi. Een groep van zo'n 20 renners reed weg en in het peloton raakte de jacht nooit goed genoeg georganiseerd. Dries De Bondt trad als sterkste vluchter naar voren. .Vorig jaarEen BK is altijd een atypische koers. Vorig jaar lag die al verrassend snel in een beslissende plooi. Een groep van zo’n 20 renners reed weg en in het peloton raakte de jacht nooit goed genoeg georganiseerd. Dries De Bondt trad als sterkste vluchter naar voren.alles weergevenalles weergeven , NK-Bel BK wielrennen wielrennen taal- of schrijffout opgemerkt?

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Schaken

Na 16 dagen over-the-board schaken in Wijk aan Zee, keren we weer terug naar het “nieuwe normaal”: weer een online toernooi dat onderdeel uitmaakt...

Golf

Tiger Woods ondervindt al enkele jaren hinder van zijn rug. Ook tijdens het PNC Championship vorige maand, waar hij samen met zijn zoontje Charlie...

voetbal

Joan Laporta wordt de “nieuwe” president van voetbalclub FC Barcelona. De 58-jarige advocaat was eerder voorzitter van de Catalaanse topclub tussen 2003 en 2010....

Atletiek

Op de lijst van wereldrecordhouders – Bolt, El Gueros, Bekal, Komen, Gebrselsssie – staat ook een Belg. je kent haar niet? Vlaanderen van de...

Schaken

Caruana was zaterdag te sterk voor de Pool Jan-Krzysztof Duda. Hij kwam daarmee op negen punten en sloeg een onoverkoombaar gat met de Noorse...

voetbal

Dankzij Federico Chiesa’s late aansluitingstreffer in de heenwedstrijd hield Juventus zijn kansen op de kwartfinales intact, al moest het natuurlijk nog de 2-1 nederlaag...

Golf

Het WGC-golftoernooi is gisteren gewijzigd in rood en zwart voor Tiger Woods. Golfers en personeel waren gekleed in rode en zwarte kleding met de...

voetbal

za 15 mei 2021 18:35 Het seizoen 2020-2021 loopt op zijn laatste benen en dus kijken heel wat clubs al uit naar de nieuwe...

voetbal

Jacob Bruun Larsen kwam bij Hoffenheim niet veel aan spelen toe in de Bundesliga. Er werd naar een oplossing gezocht voor de de Deense...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Advertisement