Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Gooien Oekraïne en Oostenrijk het op een akkoordje?

Gooien Oekraïne en Oostenrijk het op een akkoordje?

zo 20 juni 2021 18:28 Oekraïne Oostenrijk 21/06 18u00Europees KampioenschapSpeeldag 321-06-2021 18:00 Oekraïne en Oostenrijk hebben elk nog een puntje nodig om helemaal zeker te zijn van de 1/8e finales. Toevallig spelen ze op de slotspeeldag tegen elkaar. “Het is niet correct om het op een akkoordje te gooien”, zegt Andrej Sjevtsjenko. Fase per fase 18:22vooraf, 18 uur 22. Salonremise in de maak? Omdat Nederland al zeker is van de groepswinst en je met 4 punten zelfs als nummer 3 nagenoeg zeker bent van de volgende ronde zouden Oekraïne en Oostenrijk kunnen afspreken om de koek te verdelen en zo samen door te stoten. Voor Oostenrijk is dat soort afspraken geen onbekende. Op het WK van 1982 waren West-Duitsland en Oostenrijk bij een 1-0-zege van de eerste allebei geplaatst, ten koste van Polen. Dit “bedrog van Gijon” wordt nog altijd beschouwd als een van de grootste schandes op een WK, vooral door de cynische manier waarop beide teams het afhandelden. Maar een herhaling van dat scenario zullen we morgen dus niet krijgen, als we beide bondscoaches tenminste mogen geloven. .Salonremise in de maak?Omdat Nederland al zeker is van de groepswinst en je met 4 punten zelfs als nummer 3 nagenoeg zeker bent van de volgende ronde zouden Oekraïne en Oostenrijk kunnen afspreken om de koek te verdelen en zo samen door te stoten.Voor Oostenrijk is dat soort afspraken geen onbekende. Op het WK van 1982 waren West-Duitsland en Oostenrijk bij een 1-0-zege van de eerste allebei geplaatst, ten koste van Polen. Dit “bedrog van Gijon” wordt nog altijd beschouwd als een van de grootste schandes op een WK, vooral door de cynische manier waarop beide teams het afhandelden.Maar een herhaling van dat scenario zullen we morgen dus niet krijgen, als we beide bondscoaches tenminste mogen geloven. 18:21vooraf, 18 uur 21.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://www.youtube.com/watch?v=M0mHp3iyWGg 18:20vooraf, 18 uur 20. We zijn enkel gefocust op het winnen van de match. Voor ons is dit een finale, we zullen er alles aan doen om te slagen. Franco Foda (bondscoach Oostenrijk).We zijn enkel gefocust op het winnen van de match. Voor ons is dit een finale, we zullen er alles aan doen om te slagen.Franco Foda (bondscoach Oostenrijk) 18:18vooraf, 18 uur 18. Theoretisch gezien kunnen we blij zijn met een gelijkspel, maar als je zo de match ingaat, kom je bijna altijd bedrogen uit. Al dat gespeculeer over een akkoordje tussen de twee teams mag meteen stoppen. Dat is niet correct. Andrej Sjevtsjenko (bondscoach Oekraïne).Theoretisch gezien kunnen we blij zijn met een gelijkspel, maar als je zo de match ingaat, kom je bijna altijd bedrogen uit. Al dat gespeculeer over een akkoordje tussen de twee teams mag meteen stoppen. Dat is niet correct.Andrej Sjevtsjenko (bondscoach Oekraïne)18:18 – VoorafVooraf, 18 uur 18 Opstelling Oekraïne. Heorhiy Buschan, Oleksandr Karavaiev, Illia Zabarnyi, Mykola Matviyenko, Vitaliy Mikolenko, Ruslan Malinovskiy, Taras Stepanenko, Oleksandr Zinchenko,  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Schaken

Na 16 dagen over-the-board schaken in Wijk aan Zee, keren we weer terug naar het “nieuwe normaal”: weer een online toernooi dat onderdeel uitmaakt...

Golf

Tiger Woods ondervindt al enkele jaren hinder van zijn rug. Ook tijdens het PNC Championship vorige maand, waar hij samen met zijn zoontje Charlie...

voetbal

Joan Laporta wordt de “nieuwe” president van voetbalclub FC Barcelona. De 58-jarige advocaat was eerder voorzitter van de Catalaanse topclub tussen 2003 en 2010....

Atletiek

Op de lijst van wereldrecordhouders – Bolt, El Gueros, Bekal, Komen, Gebrselsssie – staat ook een Belg. je kent haar niet? Vlaanderen van de...

Schaken

Caruana was zaterdag te sterk voor de Pool Jan-Krzysztof Duda. Hij kwam daarmee op negen punten en sloeg een onoverkoombaar gat met de Noorse...

voetbal

Dankzij Federico Chiesa’s late aansluitingstreffer in de heenwedstrijd hield Juventus zijn kansen op de kwartfinales intact, al moest het natuurlijk nog de 2-1 nederlaag...

Golf

Het WGC-golftoernooi is gisteren gewijzigd in rood en zwart voor Tiger Woods. Golfers en personeel waren gekleed in rode en zwarte kleding met de...

voetbal

za 15 mei 2021 18:35 Het seizoen 2020-2021 loopt op zijn laatste benen en dus kijken heel wat clubs al uit naar de nieuwe...

voetbal

Jacob Bruun Larsen kwam bij Hoffenheim niet veel aan spelen toe in de Bundesliga. Er werd naar een oplossing gezocht voor de de Deense...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Advertisement