Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Gooien Oekraïne en Oostenrijk het op een akkoordje?

Gooien Oekraïne en Oostenrijk het op een akkoordje?

zo 20 juni 2021 18:28 Oekraïne Oostenrijk 21/06 18u00Europees KampioenschapSpeeldag 321-06-2021 18:00 Oekraïne en Oostenrijk hebben elk nog een puntje nodig om helemaal zeker te zijn van de 1/8e finales. Toevallig spelen ze op de slotspeeldag tegen elkaar. “Het is niet correct om het op een akkoordje te gooien”, zegt Andrej Sjevtsjenko. Fase per fase 18:22vooraf, 18 uur 22. Salonremise in de maak? Omdat Nederland al zeker is van de groepswinst en je met 4 punten zelfs als nummer 3 nagenoeg zeker bent van de volgende ronde zouden Oekraïne en Oostenrijk kunnen afspreken om de koek te verdelen en zo samen door te stoten. Voor Oostenrijk is dat soort afspraken geen onbekende. Op het WK van 1982 waren West-Duitsland en Oostenrijk bij een 1-0-zege van de eerste allebei geplaatst, ten koste van Polen. Dit “bedrog van Gijon” wordt nog altijd beschouwd als een van de grootste schandes op een WK, vooral door de cynische manier waarop beide teams het afhandelden. Maar een herhaling van dat scenario zullen we morgen dus niet krijgen, als we beide bondscoaches tenminste mogen geloven. .Salonremise in de maak?Omdat Nederland al zeker is van de groepswinst en je met 4 punten zelfs als nummer 3 nagenoeg zeker bent van de volgende ronde zouden Oekraïne en Oostenrijk kunnen afspreken om de koek te verdelen en zo samen door te stoten.Voor Oostenrijk is dat soort afspraken geen onbekende. Op het WK van 1982 waren West-Duitsland en Oostenrijk bij een 1-0-zege van de eerste allebei geplaatst, ten koste van Polen. Dit “bedrog van Gijon” wordt nog altijd beschouwd als een van de grootste schandes op een WK, vooral door de cynische manier waarop beide teams het afhandelden.Maar een herhaling van dat scenario zullen we morgen dus niet krijgen, als we beide bondscoaches tenminste mogen geloven. 18:21vooraf, 18 uur 21.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://www.youtube.com/watch?v=M0mHp3iyWGg 18:20vooraf, 18 uur 20. We zijn enkel gefocust op het winnen van de match. Voor ons is dit een finale, we zullen er alles aan doen om te slagen. Franco Foda (bondscoach Oostenrijk).We zijn enkel gefocust op het winnen van de match. Voor ons is dit een finale, we zullen er alles aan doen om te slagen.Franco Foda (bondscoach Oostenrijk) 18:18vooraf, 18 uur 18. Theoretisch gezien kunnen we blij zijn met een gelijkspel, maar als je zo de match ingaat, kom je bijna altijd bedrogen uit. Al dat gespeculeer over een akkoordje tussen de twee teams mag meteen stoppen. Dat is niet correct. Andrej Sjevtsjenko (bondscoach Oekraïne).Theoretisch gezien kunnen we blij zijn met een gelijkspel, maar als je zo de match ingaat, kom je bijna altijd bedrogen uit. Al dat gespeculeer over een akkoordje tussen de twee teams mag meteen stoppen. Dat is niet correct.Andrej Sjevtsjenko (bondscoach Oekraïne)18:18 – VoorafVooraf, 18 uur 18 Opstelling Oekraïne. Heorhiy Buschan, Oleksandr Karavaiev, Illia Zabarnyi, Mykola Matviyenko, Vitaliy Mikolenko, Ruslan Malinovskiy, Taras Stepanenko, Oleksandr Zinchenko,  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Formule 1

hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Advertisement