Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Basketbal

EK Kort: Mbappé beledigd in Puskas Arena, Duitse blessurezorgen

EK Kort: Mbappé beledigd in Puskas Arena, Duitse blessurezorgen

zo 20 juni 2021 12:13 Dag 10 van Euro 2020. De tijd vliegt. Vanaf vandaag begint de 3e en laatste fase in de groepen. Zwitserland-Turkije en Italië-Wales bijten de spits af, allebei om 18u, de Duivels vliegen naar Rusland. Wat er elders aan kort EK-nieuws te rapen valt, leest u hier. , Fase per fase 12:0212 uur 02. Beledigingen aan adres Mbappé in Puskas Arena. Kylian Mbappé kreeg het gisteren in de Puskas Arena geregeld hard te verduren van de lokale fans. Wanneer de Franse aanvaller aan de bal kwam, waren er vanuit Hongaarse hoek geregeld apengeluiden te horen. Naast Mbappé, wiens vader van Kameroense afkomst is, waren er ook beledigingen aan het adres van Karim Benzema te horen. Hij heeft Algerijnse roots. Het publiek in Boedapest liet zich ook in de eerste groepswedstrijd van Hongarije, afgelopen dinsdag tegen Portugal, al horen. Er was toen veel vijandigheid ten opzichte van Cristiano Ronaldo. De Puskas Arena is het enige stadion op dit EK waarbij de capaciteit volledig benut kan worden met meer dan 55.000 fans. Hongarije is in het verleden door de voetbalautoriteiten geregeld gestraft voor racisme bij fans. Of de UEFA nu onderzoek gaat doen, is nog niet duidelijk. .Beledigingen aan adres Mbappé in Puskas ArenaKylian Mbappé kreeg het gisteren in de Puskas Arena geregeld hard te verduren van de lokale fans. Wanneer de Franse aanvaller aan de bal kwam, waren er vanuit Hongaarse hoek geregeld apengeluiden te horen.Naast Mbappé, wiens vader van Kameroense afkomst is, waren er ook beledigingen aan het adres van Karim Benzema te horen. Hij heeft Algerijnse roots.Het publiek in Boedapest liet zich ook in de eerste groepswedstrijd van Hongarije, afgelopen dinsdag tegen Portugal, al horen. Er was toen veel vijandigheid ten opzichte van Cristiano Ronaldo.De Puskas Arena is het enige stadion op dit EK waarbij de capaciteit volledig benut kan worden met meer dan 55.000 fans.Hongarije is in het verleden door de voetbalautoriteiten geregeld gestraft voor racisme bij fans. Of de UEFA nu onderzoek gaat doen, is nog niet duidelijk. 11:5911 uur 59. Hongaarse aanvoerder paraat tegen Duitsland. Hongarije is nog in de running in de groep des doods na de 1-1 tegen Frankrijk gisteren. Aanvoerder Adam Szalai zal speelklaar raken voor het beslissend duel met Duitsland. De 33-jarige aanvaller moest gisteren al in de 1e helft gewisseld worden na een slag op zijn hoofd. Onderzoeken in het ziekenhuis wezen op niets ernstigs. .Hongaarse aanvoerder paraat tegen DuitslandHongarije is nog in de running in de groep des doods na de 1-1 tegen Frankrijk gisteren. Aanvoerder Adam Szalai zal speelklaar raken voor het beslissend duel met Duitsland.De 33-jarige aanvaller moest gisteren al in de 1e helft gewisseld worden na een slag op zijn hoofd. Onderzoeken in het ziekenhuis wezen op niets ernstigs. 11:5411 uur 54. Gosens, Hummels en Gündogan licht geblesseerd. Robin Gosens, Mats Hummels en Ilkay Gündogan zijn niet ongeschonden uit de topper Portugal-Duitsland (2-4) gekomen. Ze werden alle drie vroegtijdig naar de kant gehaald. Bij Hummels gaat het om een ongemak aan zijn patellapees (knie), Gosens sukkelt met zijn adductoren en Gündogan kreeg een tik op zijn kuit. Bondscoach Joachim Löw maakt zich wel geen zorgen. “We nemen natuurlijk geen enkel risico”, legde Löw uit. “Zeker in het geval van spierblessures is het altijd oppassen. Maar de blessures zijn niet ernstig. Als alles goed gaat, recupereren we ze alle drie voor het duel van woensdag tegen Hongarije.” .Gosens, Hummels en Gündogan licht geblesseerdRobin Gosens, Mats Hummels en Ilkay Gündogan zijn niet ongeschonden uit de topper Portugal-Duitsland (2-4) gekomen. Ze werden alle drie vroegtijdig naar de kant gehaald.Bij Hummels gaat het om een ongemak aan zijn patellapees (knie), Gosens sukkelt met zijn adductoren en Gündogan kreeg een tik op zijn kuit.Bondscoach Joachim Löw maakt zich wel geen zorgen. “We nemen natuurlijk geen enkel risico”, legde Löw uit. “Zeker in het geval van spierblessures is het altijd oppassen. Maar de blessures zijn niet ernstig. Als alles goed gaat, recupereren we ze alle drie voor het duel van woensdag tegen Hongarije.” 08:4008 uur 40.EK voetbal 2020 EK Kort: Brych fluit Finland-België, geen breuk voor topschutter Schick EK voetbal 2020 voetbal taal- of schrijffout opgemerkt?

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Schaken

Na 16 dagen over-the-board schaken in Wijk aan Zee, keren we weer terug naar het “nieuwe normaal”: weer een online toernooi dat onderdeel uitmaakt...

Golf

Tiger Woods ondervindt al enkele jaren hinder van zijn rug. Ook tijdens het PNC Championship vorige maand, waar hij samen met zijn zoontje Charlie...

voetbal

Joan Laporta wordt de “nieuwe” president van voetbalclub FC Barcelona. De 58-jarige advocaat was eerder voorzitter van de Catalaanse topclub tussen 2003 en 2010....

Atletiek

Op de lijst van wereldrecordhouders – Bolt, El Gueros, Bekal, Komen, Gebrselsssie – staat ook een Belg. je kent haar niet? Vlaanderen van de...

Schaken

Caruana was zaterdag te sterk voor de Pool Jan-Krzysztof Duda. Hij kwam daarmee op negen punten en sloeg een onoverkoombaar gat met de Noorse...

voetbal

Dankzij Federico Chiesa’s late aansluitingstreffer in de heenwedstrijd hield Juventus zijn kansen op de kwartfinales intact, al moest het natuurlijk nog de 2-1 nederlaag...

Golf

Het WGC-golftoernooi is gisteren gewijzigd in rood en zwart voor Tiger Woods. Golfers en personeel waren gekleed in rode en zwarte kleding met de...

voetbal

za 15 mei 2021 18:35 Het seizoen 2020-2021 loopt op zijn laatste benen en dus kijken heel wat clubs al uit naar de nieuwe...

voetbal

Jacob Bruun Larsen kwam bij Hoffenheim niet veel aan spelen toe in de Bundesliga. Er werd naar een oplossing gezocht voor de de Deense...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Advertisement