Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Basketbal

EK Kort: Mbappé beledigd in Puskas Arena, Duitse blessurezorgen

EK Kort: Mbappé beledigd in Puskas Arena, Duitse blessurezorgen

zo 20 juni 2021 12:13 Dag 10 van Euro 2020. De tijd vliegt. Vanaf vandaag begint de 3e en laatste fase in de groepen. Zwitserland-Turkije en Italië-Wales bijten de spits af, allebei om 18u, de Duivels vliegen naar Rusland. Wat er elders aan kort EK-nieuws te rapen valt, leest u hier. , Fase per fase 12:0212 uur 02. Beledigingen aan adres Mbappé in Puskas Arena. Kylian Mbappé kreeg het gisteren in de Puskas Arena geregeld hard te verduren van de lokale fans. Wanneer de Franse aanvaller aan de bal kwam, waren er vanuit Hongaarse hoek geregeld apengeluiden te horen. Naast Mbappé, wiens vader van Kameroense afkomst is, waren er ook beledigingen aan het adres van Karim Benzema te horen. Hij heeft Algerijnse roots. Het publiek in Boedapest liet zich ook in de eerste groepswedstrijd van Hongarije, afgelopen dinsdag tegen Portugal, al horen. Er was toen veel vijandigheid ten opzichte van Cristiano Ronaldo. De Puskas Arena is het enige stadion op dit EK waarbij de capaciteit volledig benut kan worden met meer dan 55.000 fans. Hongarije is in het verleden door de voetbalautoriteiten geregeld gestraft voor racisme bij fans. Of de UEFA nu onderzoek gaat doen, is nog niet duidelijk. .Beledigingen aan adres Mbappé in Puskas ArenaKylian Mbappé kreeg het gisteren in de Puskas Arena geregeld hard te verduren van de lokale fans. Wanneer de Franse aanvaller aan de bal kwam, waren er vanuit Hongaarse hoek geregeld apengeluiden te horen.Naast Mbappé, wiens vader van Kameroense afkomst is, waren er ook beledigingen aan het adres van Karim Benzema te horen. Hij heeft Algerijnse roots.Het publiek in Boedapest liet zich ook in de eerste groepswedstrijd van Hongarije, afgelopen dinsdag tegen Portugal, al horen. Er was toen veel vijandigheid ten opzichte van Cristiano Ronaldo.De Puskas Arena is het enige stadion op dit EK waarbij de capaciteit volledig benut kan worden met meer dan 55.000 fans.Hongarije is in het verleden door de voetbalautoriteiten geregeld gestraft voor racisme bij fans. Of de UEFA nu onderzoek gaat doen, is nog niet duidelijk. 11:5911 uur 59. Hongaarse aanvoerder paraat tegen Duitsland. Hongarije is nog in de running in de groep des doods na de 1-1 tegen Frankrijk gisteren. Aanvoerder Adam Szalai zal speelklaar raken voor het beslissend duel met Duitsland. De 33-jarige aanvaller moest gisteren al in de 1e helft gewisseld worden na een slag op zijn hoofd. Onderzoeken in het ziekenhuis wezen op niets ernstigs. .Hongaarse aanvoerder paraat tegen DuitslandHongarije is nog in de running in de groep des doods na de 1-1 tegen Frankrijk gisteren. Aanvoerder Adam Szalai zal speelklaar raken voor het beslissend duel met Duitsland.De 33-jarige aanvaller moest gisteren al in de 1e helft gewisseld worden na een slag op zijn hoofd. Onderzoeken in het ziekenhuis wezen op niets ernstigs. 11:5411 uur 54. Gosens, Hummels en Gündogan licht geblesseerd. Robin Gosens, Mats Hummels en Ilkay Gündogan zijn niet ongeschonden uit de topper Portugal-Duitsland (2-4) gekomen. Ze werden alle drie vroegtijdig naar de kant gehaald. Bij Hummels gaat het om een ongemak aan zijn patellapees (knie), Gosens sukkelt met zijn adductoren en Gündogan kreeg een tik op zijn kuit. Bondscoach Joachim Löw maakt zich wel geen zorgen. “We nemen natuurlijk geen enkel risico”, legde Löw uit. “Zeker in het geval van spierblessures is het altijd oppassen. Maar de blessures zijn niet ernstig. Als alles goed gaat, recupereren we ze alle drie voor het duel van woensdag tegen Hongarije.” .Gosens, Hummels en Gündogan licht geblesseerdRobin Gosens, Mats Hummels en Ilkay Gündogan zijn niet ongeschonden uit de topper Portugal-Duitsland (2-4) gekomen. Ze werden alle drie vroegtijdig naar de kant gehaald.Bij Hummels gaat het om een ongemak aan zijn patellapees (knie), Gosens sukkelt met zijn adductoren en Gündogan kreeg een tik op zijn kuit.Bondscoach Joachim Löw maakt zich wel geen zorgen. “We nemen natuurlijk geen enkel risico”, legde Löw uit. “Zeker in het geval van spierblessures is het altijd oppassen. Maar de blessures zijn niet ernstig. Als alles goed gaat, recupereren we ze alle drie voor het duel van woensdag tegen Hongarije.” 08:4008 uur 40.EK voetbal 2020 EK Kort: Brych fluit Finland-België, geen breuk voor topschutter Schick EK voetbal 2020 voetbal taal- of schrijffout opgemerkt?

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Formule 1

hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Advertisement