Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Kan Spanje tegen Polen nu wel iets doen met zijn balbezit?

Kan Spanje tegen Polen nu wel iets doen met zijn balbezit?

za 19 juni 2021 16:27 Spanje Polen 21u00Europees KampioenschapSpeeldag 219-06-2021 21:00 Spanje had dan wel veel balbezit, maar dat leverde geen goals op tegen Zweden (0-0). Polen ging op speeldag 1 verrassend onderuit tegen Slovakije. Er kan dus nog veel in Groep E, maar de verliezer doet alvast een slechte zaak. Spanje-Polen in het hete Sevilla sluit de voetbalavond om 21u af. Fase per fase 16:34vooraf, 16 uur 34. Enrique blijft rekenen op geviseerde Morata. Bij Spanje ligt de loep op aanvaller Alvaro Morata, die door fans en media met de vinger wordt gewezen voor al zijn gemiste kansen tegen Zweden. In de voorbereiding tegen Portugal bleef hij ook al scoreloos, maar Luis Enrique vertelde dat hij aan Morata vasthoudt. “Ik zal Alvaro zeggen dat hij gewoon zichzelf moet zijn en zijn ding moet doen in de aanval en de verdediging.” De coach zegt dat de cijfers van de spits in zijn voordeel spreken. Moratta zelf maalt er niet zoveel om: “Er is altijd kritiek en je kunt niet iedereen tevreden stellen. Ik zal zoals altijd mijn best doen.” .Enrique blijft rekenen op geviseerde MorataBij Spanje ligt de loep op aanvaller Alvaro Morata, die door fans en media met de vinger wordt gewezen voor al zijn gemiste kansen tegen Zweden.In de voorbereiding tegen Portugal bleef hij ook al scoreloos, maar Luis Enrique vertelde dat hij aan Morata vasthoudt. “Ik zal Alvaro zeggen dat hij gewoon zichzelf moet zijn en zijn ding moet doen in de aanval en de verdediging.”De coach zegt dat de cijfers van de spits in zijn voordeel spreken. Moratta zelf maalt er niet zoveel om: “Er is altijd kritiek en je kunt niet iedereen tevreden stellen. Ik zal zoals altijd mijn best doen.” 16:31vooraf, 16 uur 31. Polen: “Moeten kansen creëren met balbezit”. De Poolse coach, Paulo Sousa, weet dat zijn team de bal minder zal hebben dan de tegenstander. “Maar toch mogen we Spanje niet alleen maar pijn doen op de tegenaanval. We moeten ook kansen kunnen creëren in balbezit.” “Dat zal niet hetzelfde balbezit zijn als Spanje, zij beheersen dit spelproces al jaren. Wij zijn het nog maar net aan het leren. Maar we kunnen dat.” “Spanje is niet gewoon om langer dan 3 à 7 seconden te verdedigen zonder de bal. We moeten alvast gezond agressief zijn.” .Polen: “Moeten kansen creëren met balbezit”De Poolse coach, Paulo Sousa, weet dat zijn team de bal minder zal hebben dan de tegenstander. “Maar toch mogen we Spanje niet alleen maar pijn doen op de tegenaanval. We moeten ook kansen kunnen creëren in balbezit.””Dat zal niet hetzelfde balbezit zijn als Spanje, zij beheersen dit spelproces al jaren. Wij zijn het nog maar net aan het leren. Maar we kunnen dat.””Spanje is niet gewoon om langer dan 3 à 7 seconden te verdedigen zonder de bal. We moeten alvast gezond agressief zijn.” 16:26vooraf, 16 uur 26.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1406221195234758658 16:20vooraf,  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Atletiek

Elise Vanderelst (archieffoto)

Advertisement