Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Plaatst Engeland zich in burenstrijd tegen Schotland voor de achtste finales?

Plaatst Engeland zich in burenstrijd tegen Schotland voor de achtste finales?

vr 18 juni 2021 15:21 Engeland Schotland 21u00Europees KampioenschapSpeeldag 218-06-2021 21:00 Vanavond staat er met Engeland tegen Schotland een oud burenduel op het programma. Schotland moeten punten sprokkelen op Wembley om nog kans te maken op de volgende ronde. Of plaatst Engeland zich na hun overwinning tegen Kroatië voor de 1/8e finales? Fase per fase 15:01vooraf, 15 uur 01. Kan Engeland zich plaatsen voor de achtste finales? Terwijl Engeland zich probeert te kwalificeren voor de achtste finales, zal Schotland punten proberen te sprokkelen om hun kansen op een kwalificatie te behouden. Bovendien is er altijd wel een rivaliteit in het burenduel tussen Engeland en Schotland. Al dateert de laatste ontmoeting tussen beiden op een EK al van 1996.  Gareth Southgate, bondscoach van Engeland, beseft dat deze wedstrijd belangrijk is voor de fans. “Maar het blijft vooral een kans om de drie punten en de kwalificatie te pakken.” Southgate beseft dat de ontmoeting met Schotland voor de nieuwe generatie anders is dan vroeger toen er bijna elk jaar een confrontatie was. “Het blijft een grote wedstrijd en we kennen de rivaliteit. Ik hoefde mijn spelers op dat vlak niet te motiveren.” Volgens Steve Clarke, de Schotse bondscoach, moeten de Schotten vooral in zichzelf geloven. “Als we de groep willen overleven moeten we zowel tegen Engeland als Schotland punten pakken. We kijken ernaar uit om te spelen.” .Kan Engeland zich plaatsen voor de achtste finales?Terwijl Engeland zich probeert te kwalificeren voor de achtste finales, zal Schotland punten proberen te sprokkelen om hun kansen op een kwalificatie te behouden. Bovendien is er altijd wel een rivaliteit in het burenduel tussen Engeland en Schotland. Al dateert de laatste ontmoeting tussen beiden op een EK al van 1996. Gareth Southgate, bondscoach van Engeland, beseft dat deze wedstrijd belangrijk is voor de fans. “Maar het blijft vooral een kans om de drie punten en de kwalificatie te pakken.” Southgate beseft dat de ontmoeting met Schotland voor de nieuwe generatie anders is dan vroeger toen er bijna elk jaar een confrontatie was. “Het blijft een grote wedstrijd en we kennen de rivaliteit. Ik hoefde mijn spelers op dat vlak niet te motiveren.”Volgens Steve Clarke, de Schotse bondscoach, moeten de Schotten vooral in zichzelf geloven. “Als we de groep willen overleven moeten we zowel tegen Engeland als Schotland punten pakken. We kijken ernaar uit om te spelen.” 14:59Enkele goals van Schotland tegen Engeland uit de oude doos:. vooraf, 14 uur 59.Enkele goals van Schotland tegen Engeland uit de oude doos:Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1405809744607076356 14:58vooraf, 14 uur 58. Iedereen is beschikbaar, ook Kieran Tierney. Hij zou de hele wedstrijd kunnen spelen. Dat is goed nieuws voor hem, voor ons en voor de Schotse supporters. Steve Clarke, bondscoach van Schotland.Iedereen is beschikbaar, ook Kieran Tierney. Hij zou de hele wedstrijd kunnen spelen. Dat is goed nieuws voor hem, voor ons en voor de Schotse supportersSteve Clarke,  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Atletiek

Elise Vanderelst (archieffoto)

Advertisement