Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Basketbal

Youri Mulder voor Denemarken – België: “Het creatieve Deense voetbal? Dat is voorbij”

Youri Mulder voor Denemarken – België: “Het creatieve Deense voetbal? Dat is voorbij”

do 17 juni 2021 11:13 Denemarken België 18u00Europees KampioenschapSpeeldag 217-06-2021 18:00 Vanavond spelen de Rode Duivels hun tweede wedstrijd op het Europees kampioenschap voetbal. Om 18 uur gaan ze in en tegen Denemarken op zoek naar 6 op 6. Warm je hier op voor de interland. Fase per fase 14:00vooraf, 14 uur .Voor deze straatkunstenaar staat de match in het teken van Christian Eriksen. 13:58vooraf, 13 uur 58.Denen schrijven boodschappen voor Christian Eriksen op een muur. 13:55vooraf, 13 uur 55. Sfeer in Kopenhagen en een muur vol boodschappen voor Eriksen.Sfeer in Kopenhagen en een muur vol boodschappen voor Eriksen 13:41vooraf, 13 uur 41. Lukaku: “Dit is het moment om het momentum te creëren”.Lukaku: “Dit is het moment om het momentum te creëren” 12:52vooraf, 12 uur 52.EK voetbal 2020 Dag moeder! Het werelddoelpunt van Vercauteren in Denemarken – België 11:56vooraf, 11 uur 56.quiz QUIZ: Is het een Deen, een Noor of een Zweed? 11:13vooraf, 11 uur 13. De Deense identiteit? Dat is creatief spel. Denk aan de tijd van Olsen, de periode met de Laudrups of het hoofdstuk met Gronkjaer. Zulke spelers brengen ze niet meer voort. Denemarken voetbalt net als andere Scandinavische landen erg compact. Jammer. Youri Mulder.De Deense identiteit? Dat is creatief spel. Denk aan de tijd van Olsen, de periode met de Laudrups of het hoofdstuk met Gronkjaer. Zulke spelers brengen ze niet meer voort. Denemarken voetbalt net als andere Scandinavische landen erg compact. Jammer.Youri Mulder 11:10vooraf, 11 uur 10. Wesley Sonck: “Als de Denen alles of niks spelen, krijgen ze slaag”.Wesley Sonck: “Als de Denen alles of niks spelen, krijgen ze slaag” 11:00vooraf, 11 uur . Met Denayer en De Bruyne? Oud-international Eric Van Meir komt met een voorstel. Achterin zou hij vanavond Boyata vervangen door Denayer. Op het middenveld pleit het Lierse-icoon voor Kevin De Bruyne in plaats van Leander Dendoncker. .Met Denayer en De Bruyne?Oud-international Eric Van Meir komt met een voorstel. Achterin zou hij vanavond Boyata vervangen door Denayer. Op het middenveld pleit het Lierse-icoon voor Kevin De Bruyne in plaats van Leander Dendoncker. 10:52vooraf, 10 uur 52.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1405443191650799616 10:51vooraf, 10 uur 51.EK voetbal 2020 4 psychologen en bubbel-break: hoe Denemarken in 5 dagen herstelde van Eriksen-trauma 09:58vooraf, 09 uur 58.EK voetbal 2020 Hartpatiënt Christian Eriksen krijgt een defibrillator ingeplant 09:45Om 18 uur is het speeltijd:. vooraf, 09 uur 45.Om 18 uur is het speeltijd:Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1405412643939270658 08:58vooraf, 08 uur 58.EK voetbal 2020 De boodschap van Jan Vertonghen: “Je hebt me laten schrikken, Chris” 08:41vooraf, 08 uur 41. Chris, je hebt ons allemaal laten schrikken. Iedereen in het team en in België leeft enorm met jou mee. Ik heb je even kunnen spreken en hoop dat alles goed komt. Veel sterkte voor jou en je familie! Jan Vertonghen.Chris, je hebt ons allemaal laten schrikken. Iedereen in het team en in België leeft enorm met jou mee. Ik heb je even kunnen spreken en hoop dat alles goed komt. Veel sterkte voor jou en je familie!Jan Vertonghen 08:39vooraf, 08 uur 39. Voetbalinternationals wensen Christian Eriksen veel beterschap (Jan Vertonghen na 43 seconden):.Voetbalinternationals wensen Christian Eriksen veel beterschap (Jan Vertonghen na 43 seconden):Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://www.youtube.com/watch?v=bQiJtb0jVco 08:37vooraf, 08 uur 37. Wat een weelde hebben we toch met zulke invallers. Wesley Sonck in Villa Sporza.Wat een weelde hebben we toch met zulke invallers.Wesley Sonck in Villa Sporza 08:36vooraf, 08 uur 36. Ik denk niet dat Kevin De Bruyne aan de aftrap zal staan. Hij doet ook beter voorzichtig. Youri Mulder in Villa Sporza.Ik denk niet dat Kevin De Bruyne aan de aftrap zal staan. Hij doet ook beter voorzichtig.Youri Mulder in Villa Sporza 08:35vooraf, 08 uur 35. Axel zal waarschijnlijk 30 minuten spelen, Eden een uur. Een verzwakking zal dat niet zijn. Steven Defour in Villa Sporza over Axel Witsel en Eden Hazard.Axel zal waarschijnlijk 30 minuten spelen, Eden een uur. Een verzwakking zal dat niet zijn.Steven Defour in Villa Sporza over Axel Witsel en Eden Hazard 08:34vooraf, 08 uur 34. Villa Sporza over de opties van Martinez: “Hoeft hij wel te wisselen?”.Villa Sporza over de opties van Martinez: “Hoeft hij wel te wisselen?”alles weergevenalles weergeven , EK voetbal 2020 Denemarken België Rode Duivels taal- of schrijffout opgemerkt?

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Atletiek

Elise Vanderelst (archieffoto)

Advertisement