Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Formule 1

LIVESTREAM: Droomstart voor Oranje, Depay opent de score vanaf de penaltystip

LIVESTREAM: Droomstart voor Oranje, Depay opent de score vanaf de penaltystip

Fase per fase 47'tweede helft, minuut 47. Veelbelovend begin van Oostenrijk met Lainer die meteen uitpakt met een rush op rechts. Zijn lage voorzet wordt nog net weggewerkt. .Veelbelovend begin van Oostenrijk met Lainer die meteen uitpakt met een rush op rechts. Zijn lage voorzet wordt nog net weggewerkt. 46'tweede helft, minuut 46. 2e helft. Geen wissels bij de start van de tweede helft. Kan Oostenrijk nog een vuist maken of geeft Oranje de kwalificatie voor de 1/8e finales niet meer weg? .2e helftGeen wissels bij de start van de tweede helft. Kan Oostenrijk nog een vuist maken of geeft Oranje de kwalificatie voor de 1/8e finales niet meer weg? 46' tweede helfttweede helft, minuut 46 match begonnen 45+2' eerste helfteerste helft, minuut 47 match afgelopen 45+1'eerste helft, minuut 46. Rust. Flitsend, overweldigend of wervelend is het niet bij Oranje. Maar de Nederlanders zijn wel duidelijk baas tegen een onmachtig Oostenrijk. Depay zorgde al na amper 10 minuten voor de 1-0 vanaf de penaltystip. .RustFlitsend, overweldigend of wervelend is het niet bij Oranje. Maar de Nederlanders zijn wel duidelijk baas tegen een onmachtig Oostenrijk. Depay zorgde al na amper 10 minuten voor de 1-0 vanaf de penaltystip. 45+1'eerste helft, minuut 46. Stekelenburg heeft nog geen halve bal moeten pakken. Aster Nzeyimana.Stekelenburg heeft nog geen halve bal moeten pakken.Aster Nzeyimana 43'eerste helft, minuut 43. 42'eerste helft, minuut 42. Depay laat een dubbele voorsprong liggen.Depay laat een dubbele voorsprong liggen 42'eerste helft, minuut 42. Wijnaldum afgeblokt. Weer een kans voor Oranje, dat nog even een versnelling hoger schakelt met de rust in zicht. Van Aanholt zet zich door in de zestien en legt de bal goed terug op Wijnaldum, maar diens schot wordt nog afgeblokt. Oostenrijk ontsnapt opnieuw. .Wijnaldum afgebloktWeer een kans voor Oranje, dat nog even een versnelling hoger schakelt met de rust in zicht. Van Aanholt zet zich door in de zestien en legt de bal goed terug op Wijnaldum, maar diens schot wordt nog afgeblokt. Oostenrijk ontsnapt opnieuw. 41'eerste helft, minuut 41. Stevige misser van Depay! Weghorst wordt randje buitenspel gelanceerd. Hij behoudt het overzicht en legt goed breed voor Depay, maar die besluit wild over aan de tweede paal. Wat een misser, Frank de Boer grijpt zich naar de haren. .Stevige misser van Depay!Weghorst wordt randje buitenspel gelanceerd. Hij behoudt het overzicht en legt goed breed voor Depay, maar die besluit wild over aan de tweede paal. Wat een misser, Frank de Boer grijpt zich naar de haren. 39'eerste helft, minuut 39. Het was een goed begin, maar na de strafschop besloot Nederland om te controleren en Oostenrijk is niet bij machte om er iets aan te doen. Aster Nzeyimana.Het was een goed begin, maar na de strafschop besloot Nederland om te controleren en Oostenrijk is niet bij machte om er iets aan te doen.Aster Nzeyimana 35'eerste helft, minuut 35. Verre knal van Hinteregger. Oostenrijk kan zich eindelijk eens manifesteren op de helft van Nederland. De aanval eindigt met een verre knal van Hinteregger. Stekelenburg ziet de bal niet zo gek ver over doel gaan. .Verre knal van HintereggerOostenrijk kan zich eindelijk eens manifesteren op de helft van Nederland. De aanval eindigt met een verre knal van Hinteregger. Stekelenburg ziet de bal niet zo gek ver over doel gaan. 29'eerste helft, minuut 29. Sabitzer stuurt Baumgartner de zestien in, maar De Ligt pakt uit met een prima interventie. Hij is zijn ongelukkig moment van zojuist al te boven. .Sabitzer stuurt Baumgartner de zestien in, maar De Ligt pakt uit met een prima interventie. Hij is zijn ongelukkig moment van zojuist al te boven. 28'eerste helft, minuut 28. De Ligt ziet sterretjes. Eindelijk eens een gevaarlijke actie van de Oostenrijkers. Baumgartner snijdt goed naar binnen en haalt hard uit. Pal op het hoofd van De Ligt en die krijgt de botsende bal ook nog eens waar je die liever niet krijgt. Stekelenburg kan zo wel ingrijpen. De Ligt moet even bekomen. .De Ligt ziet sterretjesEindelijk eens een gevaarlijke actie van de Oostenrijkers. Baumgartner snijdt goed naar binnen en haalt hard uit. Pal op het hoofd van De Ligt en die krijgt de botsende bal ook nog eens waar je die liever niet krijgt. Stekelenburg kan zo wel ingrijpen. De Ligt moet even bekomen. 27'eerste helft, minuut 27. Depay knalt in het zijnet.Depay knalt in het zijnet 27'eerste helft, minuut 27. Depay met een flits van zijn klasse. Depay ontbindt nog eens zijn duivels op een verre inworp. Hij pakt de bal na de stuit goed mee en haalt verschroeiend uit, maar zijn knal strandt hoog in het zijnet. Toch een knappe poging van de Nederlandse sterspeler. .Depay met een flits van zijn klasseDepay ontbindt nog eens zijn duivels op een verre inworp. Hij pakt de bal na de stuit goed mee en haalt verschroeiend uit, maar zijn knal strandt hoog in het zijnet. Toch een knappe poging van de Nederlandse sterspeler. 21'eerste helft, minuut 21. Nederland neemt nu toch wat gas terug. Oostenrijk vormt voorlopig geen enkele bedreiging voor de jongens van De Boer. .Nederland neemt nu toch wat gas terug. Oostenrijk vormt voorlopig geen enkele bedreiging voor de jongens van De Boer. 19'Geen schande om net na Lukaku te komen. eerste helft, minuut 19.Geen schande om net na Lukaku te komen.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1405605198006034434 16'eerste helft, minuut 16. Oostenrijk heeft de handen vol met een gretig Oranje. Weghorst stelt Alaba op de proef, maar die laat zich niet nog eens vangen. Oostenrijk wordt nu wel voortdurend in het defensief gedrongen. .Oostenrijk heeft de handen vol met een gretig Oranje. Weghorst stelt Alaba op de proef, maar die laat zich niet nog eens vangen. Oostenrijk wordt nu wel voortdurend in het defensief gedrongen. 16'eerste helft, minuut 16.alles weergevenalles weergeven

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Schaken

Na 16 dagen over-the-board schaken in Wijk aan Zee, keren we weer terug naar het “nieuwe normaal”: weer een online toernooi dat onderdeel uitmaakt...

Golf

Tiger Woods ondervindt al enkele jaren hinder van zijn rug. Ook tijdens het PNC Championship vorige maand, waar hij samen met zijn zoontje Charlie...

voetbal

Joan Laporta wordt de “nieuwe” president van voetbalclub FC Barcelona. De 58-jarige advocaat was eerder voorzitter van de Catalaanse topclub tussen 2003 en 2010....

Atletiek

Op de lijst van wereldrecordhouders – Bolt, El Gueros, Bekal, Komen, Gebrselsssie – staat ook een Belg. je kent haar niet? Vlaanderen van de...

Schaken

Caruana was zaterdag te sterk voor de Pool Jan-Krzysztof Duda. Hij kwam daarmee op negen punten en sloeg een onoverkoombaar gat met de Noorse...

voetbal

Dankzij Federico Chiesa’s late aansluitingstreffer in de heenwedstrijd hield Juventus zijn kansen op de kwartfinales intact, al moest het natuurlijk nog de 2-1 nederlaag...

Golf

Het WGC-golftoernooi is gisteren gewijzigd in rood en zwart voor Tiger Woods. Golfers en personeel waren gekleed in rode en zwarte kleding met de...

voetbal

za 15 mei 2021 18:35 Het seizoen 2020-2021 loopt op zijn laatste benen en dus kijken heel wat clubs al uit naar de nieuwe...

voetbal

Jacob Bruun Larsen kwam bij Hoffenheim niet veel aan spelen toe in de Bundesliga. Er werd naar een oplossing gezocht voor de de Deense...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Advertisement