Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Basketbal

Belgian Cats beginnen straks aan EK: “Goede start zou druk van de ketel halen”

Belgian Cats beginnen straks aan EK: “Goede start zou druk van de ketel halen”

do 17 juni 2021 07:13 EK basketbalBosnië België 17/06 15u00 De Belgian Cats zetten vandaag hun jacht in op eremetaal op het Europees kampioenschop. Openen ze hun EK in stijl tegen Bosnië? Volg het hier met livestream vanaf 14.40 uur.  , Bosnië-België 14:0014 uur .Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1405494909071679488 13:5913 uur 59.Belgian Cats Oproep Linde Merckpoel: steek Jana Raman een hart onder de riem met sms’je 13:1713 uur 17.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1405471471242186753 07:1307 uur 13. Een goede start tegen Bosnië zou ons alvast vertrouwen en een goed gevoel geven, de druk wat van de ketel halen. Emma Meesseman.Een goede start tegen Bosnië zou ons alvast vertrouwen en een goed gevoel geven, de druk wat van de ketel halen.Emma Meesseman 07:1207 uur 12. Meesseman na woelige voorbereiding: “Trein op rails krijgen”. Een vals-positief corona-alarm, het uitvallen van Jana Raman… De aanloop van de Belgian Cats naar het EK liep niet van een leien dakje.  “Het forfait van Jama Raman geeft ons wel een tik”, zegt sterspeelster Emma Meesseman. “Bovendien heb ik door een verstoorde voorbereiding nauwelijks kunnen samenspelen met Kim Mestdagh en Julie Allemand. We moeten de trein zo snel mogelijk weer op de rails krijgen.” .Meesseman na woelige voorbereiding: “Trein op rails krijgen”Een vals-positief corona-alarm, het uitvallen van Jana Raman… De aanloop van de Belgian Cats naar het EK liep niet van een leien dakje. “Het forfait van Jama Raman geeft ons wel een tik”, zegt sterspeelster Emma Meesseman. “Bovendien heb ik door een verstoorde voorbereiding nauwelijks kunnen samenspelen met Kim Mestdagh en Julie Allemand. We moeten de trein zo snel mogelijk weer op de rails krijgen.” 07:0607 uur 06. Belgian Cats een van de favorieten. De Belgian Cats beginnen in Straatsburg aan hun drukke zomer: eerst het EK, dan de Olympische Spelen. Op het EK zijn de Belgische basketbalvrouwen een van de kanshebbers op eremetaal naast Frankrijk, Spanje en Servië. De groepswedstrijd tegen Bosnië moet de Cats lanceren. Daarna nemen ze het nog op tegen Slovenië (vrijdag) en Turkije (zondag). De groepswinnaars plaatst zich rechtstreeks voor de kwartfinales, die in Valencia worden gespeeld. De tweede en derde spelen barrages. Alleen de vierde moet meteen de koffers pakken. .Belgian Cats een van de favorietenDe Belgian Cats beginnen in Straatsburg aan hun drukke zomer: eerst het EK, dan de Olympische Spelen. Op het EK zijn de Belgische basketbalvrouwen een van de kanshebbers op eremetaal naast Frankrijk, Spanje en Servië.De groepswedstrijd tegen Bosnië moet de Cats lanceren. Daarna nemen ze het nog op tegen Slovenië (vrijdag) en Turkije (zondag).De groepswinnaars plaatst zich rechtstreeks voor de kwartfinales, die in Valencia worden gespeeld. De tweede en derde spelen barrages. Alleen de vierde moet meteen de koffers pakken. 07:0207 uur 02. “Op dit EK zijn we de underdogrol kwijt”.”Op dit EK zijn we de underdogrol kwijt” 07:0207 uur 02.Opvallend Het moderne interview: geopereerde Belgian Cat doet gesprek via FaceTime 07:0107 uur 01. Op het EK is een medaille zoals in 2017 het doel en bovendien is een plaats in de top 6 nodig om volgend jaar naar het WK te kunnen. Kris Meertens, commentator.Op het EK is een medaille zoals in 2017 het doel en bovendien is een plaats in de top 6 nodig om volgend jaar naar het WK te kunnen.Kris Meertens, commentator 07:0107 uur 01.Belgian Cats “Raman was perfecte “6th woman”, maar Massey is waardige vervangster” Belgian Cats EK basketbal basketbal zaalsporten taal- of schrijffout opgemerkt?

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Atletiek

Elise Vanderelst (archieffoto)

Advertisement