Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Formule 1

Lampaert klopt topfavoriet Evenepoel en snelt naar nieuwe BK-titel tijdrijden

Lampaert klopt topfavoriet Evenepoel en snelt naar nieuwe BK-titel tijdrijden

Gigantisch volksfeest barst los na de Belgische tijdrittitel van Yves Lampaert Door de afwezigheid van Wout van Aert leek de rode loper uitgerold voor Remco Evenepoel, maar Yves Lampaert had beloofd om zijn huid duur te verkopen.    In zijn achtertuin vertrok Lampaert alleszins als een speer. Na 12 kilometer, een derde van de totale afstand, had Lampaert – die vooruit werd geschreeuwd door zijn dolenthousiaste aanhang – al een bonus van 10 seconden op zijn ploegmakker te pakken.    De rest wist daar al dat ze niet op de foto zouden staan en de bal belandde 12 kilometer verder nog wat meer in het kamp van de West-Vlaming.    Lampaert bouwde de marge uit tot 17 seconden, Evenepoel zou een huzarenstukje uit zijn mouw moeten schudden.    Dat was te hoog gegrepen, ook al werd de kloof min of meer geconsolideerd in de slotfase.   In de bakoven van Ingelmunster won Lampaert zijn thuismatch, voor Evenepoel en Victor Campenaerts.    De gastheer werd aan de finish in de lucht gegooid door zijn fanclub na zijn tweede nationale tijdrittitel, het begin van een klein volksfeest. Bekijk het verslag in het journaal Bekijk de aankomst van Yves Lampaert: Remco Evenepoel moet opletten voor een verdwaalde chauffeur: Emotionele Lampaert: “Ingelmunster stond als een blok achter mij” Evenepoel: “Als er iemand anders mocht winnen vandaag, dan was het Yves” Campenaerts: “Nu heb ik alle kleuren gehad op het BK tijdrijden” Lees ook: BK wielrennen Evenepoel zucht na BK-nederlaag: “Dit is wel een dreun met het oog op Tokio” wielrennen Lampaert na tijdrittitel voor eigen volk: “Ging uit van een 2e plaats” BK wielrennen Zotte taferelen in Ingelmunster na triomf van lokale held Lampaert: “Een… Rituitslag BK tijdrijdenRituitslag BK tijdrijden  naamresultaat1Yves Lampaertin 44'49″2Remco Evenepoelop 20″3Victor Campenaerts41″4Ilan Van Wilder1'01″5Florian Vermeersch1'06″6Nathan Van Hooydonck1'13″7Frederik Frison1'17″8Brent Van Moer1'55″9Stan Dewulf2'05″10Gilles De Wilde2'13″alles weergevenalles weergeven Fase per fase 17:0517 uur 05. Lampaert geniet met volle teugen van het enthousiasme. Het kleine delirium doet hem duidelijk deugd.  .Lampaert geniet met volle teugen van het enthousiasme. Het kleine delirium doet hem duidelijk deugd.  17:0317 uur 03. Helemaal volgens het boekje is het in deze tijden niet, maar Lampaert wordt in de lucht gegooid door zijn fanclub en thuispubliek. Wat is de ontlading er groot! .Helemaal volgens het boekje is het in deze tijden niet, maar Lampaert wordt in de lucht gegooid door zijn fanclub en thuispubliek. Wat is de ontlading er groot! 17:0317 uur 03. Ja, dit is een verrassing, maar geen enorme verrassing. . Michel Wuyts .Ja, dit is een verrassing, maar geen enorme verrassing. Michel Wuyts 17:0217 uur 02. Lampaert is Belgisch kampioen! Yves Lampaert wint dit BK in Ingelmunster. Remco Evenepoel redt het niet. 19 seconden, dat is het verschil tussen de ploegmaats. .Lampaert is Belgisch kampioen!Yves Lampaert wint dit BK in Ingelmunster. Remco Evenepoel redt het niet. 19 seconden, dat is het verschil tussen de ploegmaats. 17:0217 uur 02. Aankomst Campenaerts: hij is 40 seconden langzamer dan Lampaert. Dat wordt brons.  .Aankomst Campenaerts: hij is 40 seconden langzamer dan Lampaert. Dat wordt brons.  17:02Op naar een nieuwe Belgische titel? 17 uur 02.Op naar een nieuwe Belgische titel? 17:0217 uur 02. Lampaert zet een absolute toptijd neer.Lampaert zet een absolute toptijd neer 17:0117 uur 01. Lampaert gaat nog niet backstage en wacht het resultaat op straat af met zijn verzorger in zijn nabijheid. Na 2017 hangt er een nieuw nummertje in de lucht. .Lampaert gaat nog niet backstage en wacht het resultaat op straat af met zijn verzorger in zijn nabijheid. Na 2017 hangt er een nieuw nummertje in de lucht. 16:5916 uur 59. Lampaert, Evenepoel, Campenaerts: dat moet in principe het podium worden. Of krijgen we nog wissels in het slot? .Lampaert, Evenepoel, Campenaerts: dat moet in principe het podium worden. Of krijgen we nog wissels in het slot? 16:5916 uur 59. Florian Vermeersch rijdt Van Hooydonck eindelijk uit de hotseat.Florian Vermeersch rijdt Van Hooydonck eindelijk uit de hotseat 16:5816 uur 58. Lampaert geniet van de aanmoedigingen, maar puft ook uit na de inspanningen. Hij ademt warme lucht in en dreigt even te kapseizen bij het afstappen van zijn fiets.  .Lampaert geniet van de aanmoedigingen, maar puft ook uit na de inspanningen. Hij ademt warme lucht in en dreigt even te kapseizen bij het afstappen van zijn fiets.  16:5816 uur 58. Ook Lampaert glijdt bijna onderuit in een bocht.Ook Lampaert glijdt bijna onderuit in een bocht 16:5616 uur 56. Lampaert: 44'49”. Is de winnaar over de finish gereden? Yves Lampaert duwt zijn voorwiel over de streep. Wordt het een klein volksfeest in zijn achtertuin? Hij is alleszins tot het gaatje gegaan.  .Lampaert: 44'49″Is de winnaar over de finish gereden? Yves Lampaert duwt zijn voorwiel over de streep. Wordt het een klein volksfeest in zijn achtertuin? Hij is alleszins tot het gaatje gegaan.  16:56De wielergekke West-Vlamingen. 16 uur 56.De wielergekke West-Vlamingen.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1405176917792378883 16:5516 uur 55. We hebben nu natuurlijk geen referentiepunten meer, maar een ommekeer zou ons toch verbazen. Qua stijl blijft Evenepoel een streling voor het oog, maar er gaat misschien net iets minder kracht van uit.  .We hebben nu natuurlijk geen referentiepunten meer, maar een ommekeer zou ons toch verbazen. Qua stijl blijft Evenepoel een streling voor het oog, maar er gaat misschien net iets minder kracht van uit.  16:53De stand bij tussenpunt 2 (na ruim 25 kilometer). 16 uur 53.De stand bij tussenpunt 2 (na ruim 25 kilometer) 16:5216 uur 52. Lampaert is in principe eerste reserve voor de Tour, maar met zijn vorm zit het wel snor. Misschien voeren de blauwhemden toch nog een wissel door?  .Lampaert is in principe eerste reserve voor de Tour, maar met zijn vorm zit het wel snor. Misschien voeren de blauwhemden toch nog een wissel door?  16:5016 uur 50. Lampaert is normaal sterker in het kortere werk tegen de klok, maar als het verval niet te groot is, zal hij voor de tweede keer Belgisch kampioen worden. En dat is toch enigszins verrassend.  .Lampaert is normaal sterker in het kortere werk tegen de klok, maar als het verval niet te groot is, zal hij voor de tweede keer Belgisch kampioen worden. En dat is toch enigszins verrassend.  16:4816 uur 48. Het stukje werk wordt voor Evenepoel een karwei. Michel Wuyts .Het stukje werk wordt voor Evenepoel een karwei.Michel Wuyts 16:47Tussenpunt 2: Lampaert loopt verder weg. Na twee derden ziet het er nog altijd rooskleurig uit voor Lampaert: de achterstand van Evenepoel loopt op van 10 naar 17 seconden. . 16 uur 47. Tussenpunt 2: Lampaert loopt verder wegNa twee derden ziet het er nog altijd rooskleurig uit voor Lampaert: de achterstand van Evenepoel loopt op van 10 naar 17 seconden.alles weergevenalles weergeven ritdatumtype ritstart-finishtotaalwinnaarleiderwielrennen22/09 09u30/>Anzegem – Anzegem132 kmLotte Kopecky

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Atletiek

Elise Vanderelst (archieffoto)

Advertisement