Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Basketbal

Kan Turkije de Italiaanse kater doorspoelen tegen counterploeg Wales?

Kan Turkije de Italiaanse kater doorspoelen tegen counterploeg Wales?

wo 16 juni 2021 09:02 Turkije Wales 18u00Europees KampioenschapSpeeldag 216-06-2021 18:00 De gemiste start van Turkije (3-0 tegen Italië) op het EK heeft enkele dagen nagezinderd in de selectie. “De twee dagen na de wedstrijd waren we erg kwetsbaar, we zaten in zak en as”, vertelde  aanvoerder Burak Yilmaz zelfs. Kunnen ze – onder het gejoel van hun supporters – zich herpakken tegen het stugge Wales?  Fase per fase 09:00vooraf, 09 uur . Bakoe is een beetje thuiskomen voor de Turken. Woensdag (18u) in Bakoe zullen de Turken kunnen genieten van de massale steun van de supporters. 4.000 Turks fans maken de verplaatsing naar Azerbeidzjan, waar de lokale bevolking ook supportert voor Turkije vanwege de nauwe historische en culturele banden die beide landen onderhouden. “Ik wil de Azerbeidzjaanse burgers bedanken”, ging de 35-jarige Yilmaz verder. “Zij zijn onze vrienden, onze broeders. Vanaf de eerste dag hebben ze ons dat gevoel gegeven. In Italië waren we 100 procent in het buitenland, morgen hoop ik dat het zoals thuis zal zijn.” Turkije moet winnen om uitzicht te behouden op de achtste finales, Wales heeft na het 1-1 gelijkspel tegen Zwitserland op de eerste speeldag iets meer marge. .Bakoe is een beetje thuiskomen voor de TurkenWoensdag (18u) in Bakoe zullen de Turken kunnen genieten van de massale steun van de supporters. 4.000 Turks fans maken de verplaatsing naar Azerbeidzjan, waar de lokale bevolking ook supportert voor Turkije vanwege de nauwe historische en culturele banden die beide landen onderhouden.”Ik wil de Azerbeidzjaanse burgers bedanken”, ging de 35-jarige Yilmaz verder. “Zij zijn onze vrienden, onze broeders. Vanaf de eerste dag hebben ze ons dat gevoel gegeven. In Italië waren we 100 procent in het buitenland, morgen hoop ik dat het zoals thuis zal zijn.”Turkije moet winnen om uitzicht te behouden op de achtste finales, Wales heeft na het 1-1 gelijkspel tegen Zwitserland op de eerste speeldag iets meer marge. 08:59vooraf, 08 uur 59. De twee dagen na de wedstrijd waren we erg kwetsbaar, we zaten in zak en as. We waren echt moe en negatief. Maar we hebben dan productieve gesprekken gehad met de bondscoach. Daarna voelden we ons beter en begon alles weer in de plooi te vallen. Burak Yilmaz, aanvoerder van Turkije.De twee dagen na de wedstrijd waren we erg kwetsbaar, we zaten in zak en as. We waren echt moe en negatief. Maar we hebben dan productieve gesprekken gehad met de bondscoach. Daarna voelden we ons beter en begon alles weer in de plooi te vallenBurak Yilmaz, aanvoerder van Turkije08:59 – VoorafVooraf, 08 uur 59 Opstelling Turkije. Ugurcan Cakir, Zeki Çelik, Merih Demiral, Caglar Söyüncü, Umut Meras, Kaan Ayhan, Ozan Tufan, Hakan Çalhanoglu, Irfan Kahveci, Cengiz Ünder, Burak YilmazOpstelling TurkijeUgurcan Cakir, Zeki Çelik, Merih Demiral, Caglar Söyüncü, Umut Meras, Kaan Ayhan, Ozan Tufan, Hakan Çalhanoglu, Irfan Kahveci, Cengiz Ünder, Burak Yilmaz Opstelling Wales. Danny Ward, Connor Roberts, Chris Mepham, Joe Rodon, Ben Davies, Gareth Bale, Joe Morrell, Aaron Ramsey, Joe Allen, Daniel James, Kieffer MooreOpstelling WalesDanny Ward, Connor Roberts, Chris Mepham, Joe Rodon, Ben Davies, Gareth Bale, Joe Morrell, Aaron Ramsey, Joe Allen, Daniel James, Kieffer Moore – ploegopstellingen , EK voetbal 2020 Turkije Wales taal- of schrijffout opgemerkt?

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Schaken

Na 16 dagen over-the-board schaken in Wijk aan Zee, keren we weer terug naar het “nieuwe normaal”: weer een online toernooi dat onderdeel uitmaakt...

Golf

Tiger Woods ondervindt al enkele jaren hinder van zijn rug. Ook tijdens het PNC Championship vorige maand, waar hij samen met zijn zoontje Charlie...

voetbal

Joan Laporta wordt de “nieuwe” president van voetbalclub FC Barcelona. De 58-jarige advocaat was eerder voorzitter van de Catalaanse topclub tussen 2003 en 2010....

Atletiek

Op de lijst van wereldrecordhouders – Bolt, El Gueros, Bekal, Komen, Gebrselsssie – staat ook een Belg. je kent haar niet? Vlaanderen van de...

Schaken

Caruana was zaterdag te sterk voor de Pool Jan-Krzysztof Duda. Hij kwam daarmee op negen punten en sloeg een onoverkoombaar gat met de Noorse...

voetbal

Dankzij Federico Chiesa’s late aansluitingstreffer in de heenwedstrijd hield Juventus zijn kansen op de kwartfinales intact, al moest het natuurlijk nog de 2-1 nederlaag...

Golf

Het WGC-golftoernooi is gisteren gewijzigd in rood en zwart voor Tiger Woods. Golfers en personeel waren gekleed in rode en zwarte kleding met de...

voetbal

za 15 mei 2021 18:35 Het seizoen 2020-2021 loopt op zijn laatste benen en dus kijken heel wat clubs al uit naar de nieuwe...

voetbal

Jacob Bruun Larsen kwam bij Hoffenheim niet veel aan spelen toe in de Bundesliga. Er werd naar een oplossing gezocht voor de de Deense...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Advertisement