Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Basketbal

Kan Turkije de Italiaanse kater doorspoelen tegen counterploeg Wales?

Kan Turkije de Italiaanse kater doorspoelen tegen counterploeg Wales?

wo 16 juni 2021 09:02 Turkije Wales 18u00Europees KampioenschapSpeeldag 216-06-2021 18:00 De gemiste start van Turkije (3-0 tegen Italië) op het EK heeft enkele dagen nagezinderd in de selectie. “De twee dagen na de wedstrijd waren we erg kwetsbaar, we zaten in zak en as”, vertelde  aanvoerder Burak Yilmaz zelfs. Kunnen ze – onder het gejoel van hun supporters – zich herpakken tegen het stugge Wales?  Fase per fase 09:00vooraf, 09 uur . Bakoe is een beetje thuiskomen voor de Turken. Woensdag (18u) in Bakoe zullen de Turken kunnen genieten van de massale steun van de supporters. 4.000 Turks fans maken de verplaatsing naar Azerbeidzjan, waar de lokale bevolking ook supportert voor Turkije vanwege de nauwe historische en culturele banden die beide landen onderhouden. “Ik wil de Azerbeidzjaanse burgers bedanken”, ging de 35-jarige Yilmaz verder. “Zij zijn onze vrienden, onze broeders. Vanaf de eerste dag hebben ze ons dat gevoel gegeven. In Italië waren we 100 procent in het buitenland, morgen hoop ik dat het zoals thuis zal zijn.” Turkije moet winnen om uitzicht te behouden op de achtste finales, Wales heeft na het 1-1 gelijkspel tegen Zwitserland op de eerste speeldag iets meer marge. .Bakoe is een beetje thuiskomen voor de TurkenWoensdag (18u) in Bakoe zullen de Turken kunnen genieten van de massale steun van de supporters. 4.000 Turks fans maken de verplaatsing naar Azerbeidzjan, waar de lokale bevolking ook supportert voor Turkije vanwege de nauwe historische en culturele banden die beide landen onderhouden.”Ik wil de Azerbeidzjaanse burgers bedanken”, ging de 35-jarige Yilmaz verder. “Zij zijn onze vrienden, onze broeders. Vanaf de eerste dag hebben ze ons dat gevoel gegeven. In Italië waren we 100 procent in het buitenland, morgen hoop ik dat het zoals thuis zal zijn.”Turkije moet winnen om uitzicht te behouden op de achtste finales, Wales heeft na het 1-1 gelijkspel tegen Zwitserland op de eerste speeldag iets meer marge. 08:59vooraf, 08 uur 59. De twee dagen na de wedstrijd waren we erg kwetsbaar, we zaten in zak en as. We waren echt moe en negatief. Maar we hebben dan productieve gesprekken gehad met de bondscoach. Daarna voelden we ons beter en begon alles weer in de plooi te vallen. Burak Yilmaz, aanvoerder van Turkije.De twee dagen na de wedstrijd waren we erg kwetsbaar, we zaten in zak en as. We waren echt moe en negatief. Maar we hebben dan productieve gesprekken gehad met de bondscoach. Daarna voelden we ons beter en begon alles weer in de plooi te vallenBurak Yilmaz, aanvoerder van Turkije08:59 – VoorafVooraf, 08 uur 59 Opstelling Turkije. Ugurcan Cakir, Zeki Çelik, Merih Demiral, Caglar Söyüncü, Umut Meras, Kaan Ayhan, Ozan Tufan, Hakan Çalhanoglu, Irfan Kahveci, Cengiz Ünder, Burak YilmazOpstelling TurkijeUgurcan Cakir, Zeki Çelik, Merih Demiral, Caglar Söyüncü, Umut Meras, Kaan Ayhan, Ozan Tufan, Hakan Çalhanoglu, Irfan Kahveci, Cengiz Ünder, Burak Yilmaz Opstelling Wales. Danny Ward, Connor Roberts, Chris Mepham, Joe Rodon, Ben Davies, Gareth Bale, Joe Morrell, Aaron Ramsey, Joe Allen, Daniel James, Kieffer MooreOpstelling WalesDanny Ward, Connor Roberts, Chris Mepham, Joe Rodon, Ben Davies, Gareth Bale, Joe Morrell, Aaron Ramsey, Joe Allen, Daniel James, Kieffer Moore – ploegopstellingen , EK voetbal 2020 Turkije Wales taal- of schrijffout opgemerkt?

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Formule 1

hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Advertisement