Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Ronaldo voor 5e EK-deelname: “Hongarije is niet te onderschatten”

Ronaldo voor 5e EK-deelname: “Hongarije is niet te onderschatten”

di 15 juni 2021 13:58 Hongarije Portugal 18u00Europees KampioenschapSpeeldag 115-06-2021 18:00 Titelverdediger Portugal begint tegen Hongarije aan een nieuw EK-avontuur, voor sterspeler Cristiano Ronaldo al de vijfde deelname in zijn carrière. Openen de Portugezen met een klinkende zege in de “Groep des doods”? Fase per fase 13:59vooraf, 13 uur 59.EK voetbal 2020 Hongarije-Portugal in een vol (!) stadion met 67.000 fans: normaal of waanzin? 13:56vooraf, 13 uur 56. De eerste wedstrijd winnen is cruciaal. We zijn goed voorbereid, maar Hongarije is niet te onderschatten. Het is een goed team dat bovendien de steun heeft van heel veel fans. . Cristiano Ronaldo.De eerste wedstrijd winnen is cruciaal. We zijn goed voorbereid, maar Hongarije is niet te onderschatten. Het is een goed team dat bovendien de steun heeft van heel veel fans. Cristiano Ronaldo 13:54vooraf, 13 uur 54.EK voetbal 2020 Het ego van Ronaldo als risico: indrukwekkend Portugal hoopt dat zijn ster geen spookrijder wordt 13:54vooraf, 13 uur 54.ek voetbal 2020 opvallend “Drink water!”: Cristiano Ronaldo toont afkeer voor frisdrank op persconferentie 13:54vooraf, 13 uur 54. Ronaldo focust voorlopig op EK. Blijft Cristiano Ronaldo nog langer bij Juventus? Het is een vraag die de Portugese sterspeler voorlopig ontwijkt. “Ik speel al 18 jaar op topniveau”, zei hij op de persconferentie. “Ik lig er niet van wakker. Wat er ook gebeurt, het zal de beste beslissing zijn. Voorlopig ben ik gefocust op het winnen van het EK.” .Ronaldo focust voorlopig op EKBlijft Cristiano Ronaldo nog langer bij Juventus? Het is een vraag die de Portugese sterspeler voorlopig ontwijkt. “Ik speel al 18 jaar op topniveau”, zei hij op de persconferentie. “Ik lig er niet van wakker. Wat er ook gebeurt, het zal de beste beslissing zijn. Voorlopig ben ik gefocust op het winnen van het EK.” 13:51vooraf, 13 uur 51.EK voetbal 2020 Het EK van alle records: Ronaldo wil geschiedenisboeken op zijn eentje domineren 13:51vooraf, 13 uur 51.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1404118301970780160 13:51vooraf, 13 uur 51.EK voetbal 2020 Hongarije-Portugal in een vol (!) stadion met 67.000 fans: normaal of waanzin?13:51 – VoorafVooraf, 13 uur 51 Opstelling Hongarije. Péter Gulácsi, Attila Fiola, Willi Orban, Attila Szalai, Gergo Lovrencsics, László Kleinheisler, Ádám Nagy, András Schäfer, Filip Holender, Roland Sallai, Ádám SzalaiOpstelling HongarijePéter Gulácsi, Attila Fiola, Willi Orban, Attila Szalai, Gergo Lovrencsics, László Kleinheisler, Ádám Nagy, András Schäfer, Filip Holender, Roland Sallai, Ádám Szalai Opstelling Portugal. Rui Patrício, Nélson Semedo, Rúben Dias, Pepe, Raphaël Guerreiro, Danilo Pereira, Bruno Fernandes, William Carvalho, Bernardo Silva, Cristiano Ronaldo, Diogo JotaOpstelling PortugalRui Patrício, Nélson Semedo, Rúben Dias, Pepe, Raphaël Guerreiro, Danilo Pereira, Bruno Fernandes, William Carvalho, Bernardo Silva, Cristiano Ronaldo, Diogo Jota – ploegopstellingen  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement