Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Ronaldo voor 5e EK-deelname: “Hongarije is niet te onderschatten”

Ronaldo voor 5e EK-deelname: “Hongarije is niet te onderschatten”

di 15 juni 2021 13:58 Hongarije Portugal 18u00Europees KampioenschapSpeeldag 115-06-2021 18:00 Titelverdediger Portugal begint tegen Hongarije aan een nieuw EK-avontuur, voor sterspeler Cristiano Ronaldo al de vijfde deelname in zijn carrière. Openen de Portugezen met een klinkende zege in de “Groep des doods”? Fase per fase 13:59vooraf, 13 uur 59.EK voetbal 2020 Hongarije-Portugal in een vol (!) stadion met 67.000 fans: normaal of waanzin? 13:56vooraf, 13 uur 56. De eerste wedstrijd winnen is cruciaal. We zijn goed voorbereid, maar Hongarije is niet te onderschatten. Het is een goed team dat bovendien de steun heeft van heel veel fans. . Cristiano Ronaldo.De eerste wedstrijd winnen is cruciaal. We zijn goed voorbereid, maar Hongarije is niet te onderschatten. Het is een goed team dat bovendien de steun heeft van heel veel fans. Cristiano Ronaldo 13:54vooraf, 13 uur 54.EK voetbal 2020 Het ego van Ronaldo als risico: indrukwekkend Portugal hoopt dat zijn ster geen spookrijder wordt 13:54vooraf, 13 uur 54.ek voetbal 2020 opvallend “Drink water!”: Cristiano Ronaldo toont afkeer voor frisdrank op persconferentie 13:54vooraf, 13 uur 54. Ronaldo focust voorlopig op EK. Blijft Cristiano Ronaldo nog langer bij Juventus? Het is een vraag die de Portugese sterspeler voorlopig ontwijkt. “Ik speel al 18 jaar op topniveau”, zei hij op de persconferentie. “Ik lig er niet van wakker. Wat er ook gebeurt, het zal de beste beslissing zijn. Voorlopig ben ik gefocust op het winnen van het EK.” .Ronaldo focust voorlopig op EKBlijft Cristiano Ronaldo nog langer bij Juventus? Het is een vraag die de Portugese sterspeler voorlopig ontwijkt. “Ik speel al 18 jaar op topniveau”, zei hij op de persconferentie. “Ik lig er niet van wakker. Wat er ook gebeurt, het zal de beste beslissing zijn. Voorlopig ben ik gefocust op het winnen van het EK.” 13:51vooraf, 13 uur 51.EK voetbal 2020 Het EK van alle records: Ronaldo wil geschiedenisboeken op zijn eentje domineren 13:51vooraf, 13 uur 51.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1404118301970780160 13:51vooraf, 13 uur 51.EK voetbal 2020 Hongarije-Portugal in een vol (!) stadion met 67.000 fans: normaal of waanzin?13:51 – VoorafVooraf, 13 uur 51 Opstelling Hongarije. Péter Gulácsi, Attila Fiola, Willi Orban, Attila Szalai, Gergo Lovrencsics, László Kleinheisler, Ádám Nagy, András Schäfer, Filip Holender, Roland Sallai, Ádám SzalaiOpstelling HongarijePéter Gulácsi, Attila Fiola, Willi Orban, Attila Szalai, Gergo Lovrencsics, László Kleinheisler, Ádám Nagy, András Schäfer, Filip Holender, Roland Sallai, Ádám Szalai Opstelling Portugal. Rui Patrício, Nélson Semedo, Rúben Dias, Pepe, Raphaël Guerreiro, Danilo Pereira, Bruno Fernandes, William Carvalho, Bernardo Silva, Cristiano Ronaldo, Diogo JotaOpstelling PortugalRui Patrício, Nélson Semedo, Rúben Dias, Pepe, Raphaël Guerreiro, Danilo Pereira, Bruno Fernandes, William Carvalho, Bernardo Silva, Cristiano Ronaldo, Diogo Jota – ploegopstellingen  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Schaken

Na 16 dagen over-the-board schaken in Wijk aan Zee, keren we weer terug naar het “nieuwe normaal”: weer een online toernooi dat onderdeel uitmaakt...

Golf

Tiger Woods ondervindt al enkele jaren hinder van zijn rug. Ook tijdens het PNC Championship vorige maand, waar hij samen met zijn zoontje Charlie...

voetbal

Joan Laporta wordt de “nieuwe” president van voetbalclub FC Barcelona. De 58-jarige advocaat was eerder voorzitter van de Catalaanse topclub tussen 2003 en 2010....

Atletiek

Op de lijst van wereldrecordhouders – Bolt, El Gueros, Bekal, Komen, Gebrselsssie – staat ook een Belg. je kent haar niet? Vlaanderen van de...

Schaken

Caruana was zaterdag te sterk voor de Pool Jan-Krzysztof Duda. Hij kwam daarmee op negen punten en sloeg een onoverkoombaar gat met de Noorse...

voetbal

Dankzij Federico Chiesa’s late aansluitingstreffer in de heenwedstrijd hield Juventus zijn kansen op de kwartfinales intact, al moest het natuurlijk nog de 2-1 nederlaag...

Golf

Het WGC-golftoernooi is gisteren gewijzigd in rood en zwart voor Tiger Woods. Golfers en personeel waren gekleed in rode en zwarte kleding met de...

voetbal

za 15 mei 2021 18:35 Het seizoen 2020-2021 loopt op zijn laatste benen en dus kijken heel wat clubs al uit naar de nieuwe...

voetbal

Jacob Bruun Larsen kwam bij Hoffenheim niet veel aan spelen toe in de Bundesliga. Er werd naar een oplossing gezocht voor de de Deense...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Advertisement