Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Schotland treedt na 23 jaar nog eens aan op EK: “De druk is nu wel minder”

Schotland treedt na 23 jaar nog eens aan op EK: “De druk is nu wel minder”

ma 14 juni 2021 11:15 Schotland Tsjechië 15u00Europees KampioenschapSpeeldag 114-06-2021 15:00 Na 23 jaar maken de Schotten eindelijk weer hun opwachting op een groot toernooi. Dat ze in Hampden Park meteen kunnen profiteren van het puntenverlies van Kroatië, is een extra motivatie. Krijgen ze Tsjechië klein in hun openingsmatch? Fase per fase 14:04vooraf, 14 uur 04.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1404404592830464003 14:04Geen verrassingen bij de Tsjechen, bondscoach Silhavy kiest voor de verwachte basiself. Schick moet voor de aanvallende impulsen zorgen, ondersteund door vleugelspelers Masopust en Jankto. . vooraf, 14 uur 04.Geen verrassingen bij de Tsjechen, bondscoach Silhavy kiest voor de verwachte basiself. Schick moet voor de aanvallende impulsen zorgen, ondersteund door vleugelspelers Masopust en Jankto. Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1404404614657622023 11:06vooraf, 11 uur 06. Toch wat spanning tussen Schotland en Tsjechië. Tsjechië lijkt achterin kwetsbaar, onder meer door het ontbreken van vaste waarde Ondrej Kudela (Slavia Praag). De verdediger kreeg een schorsing van 10 matchen van de UEFA nadat hij in de Europa League een racistische opmerking had gemaakt tegen Glen Kamara van Rangers FC, een Schotse ploeg. Dat Tsjechië nu uitgerekend zijn EK opent tegen Schotland, geeft het duel wat extra kleur.  .Toch wat spanning tussen Schotland en TsjechiëTsjechië lijkt achterin kwetsbaar, onder meer door het ontbreken van vaste waarde Ondrej Kudela (Slavia Praag). De verdediger kreeg een schorsing van 10 matchen van de UEFA nadat hij in de Europa League een racistische opmerking had gemaakt tegen Glen Kamara van Rangers FC, een Schotse ploeg. Dat Tsjechië nu uitgerekend zijn EK opent tegen Schotland, geeft het duel wat extra kleur.  10:59vooraf, 10 uur 59. In tegenstelling tot de Schotten doet Tsjechië voor de zevende keer op rij mee aan het EK. In 2016 konden ze wel maar één punt pakken in de poulefase. Toont het tegen Schotland wel hoe het de Rode Duivels op een 1-1-gelijkspel kon houden in de WK-kwalificatiecampagne? .In tegenstelling tot de Schotten doet Tsjechië voor de zevende keer op rij mee aan het EK. In 2016 konden ze wel maar één punt pakken in de poulefase. Toont het tegen Schotland wel hoe het de Rode Duivels op een 1-1-gelijkspel kon houden in de WK-kwalificatiecampagne? 10:57vooraf, 10 uur 57. Steve Clarke, de Schotse held. Bondscoach Steve Clarke wordt op handen gedragen in Schotland, omdat hij zijn land naar het EK kon loodsen. Hij nam pas in mei 2019 het roer over van Alex McLeish (ex-Genk), maar met zijn pragmatische aanpak kon hij wel een stevig team boetseren. Verwacht geen spektakel, maar wel een stug blok. .Steve Clarke, de Schotse heldBondscoach Steve Clarke wordt op handen gedragen in Schotland, omdat hij zijn land naar het EK kon loodsen. Hij nam pas in mei 2019 het roer over van Alex McLeish (ex-Genk),  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Formule 1

hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

Advertisement