Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Schotland treedt na 23 jaar nog eens aan op EK: “De druk is nu wel minder”

Schotland treedt na 23 jaar nog eens aan op EK: “De druk is nu wel minder”

ma 14 juni 2021 11:15 Schotland Tsjechië 15u00Europees KampioenschapSpeeldag 114-06-2021 15:00 Na 23 jaar maken de Schotten eindelijk weer hun opwachting op een groot toernooi. Dat ze in Hampden Park meteen kunnen profiteren van het puntenverlies van Kroatië, is een extra motivatie. Krijgen ze Tsjechië klein in hun openingsmatch? Fase per fase 14:04vooraf, 14 uur 04.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1404404592830464003 14:04Geen verrassingen bij de Tsjechen, bondscoach Silhavy kiest voor de verwachte basiself. Schick moet voor de aanvallende impulsen zorgen, ondersteund door vleugelspelers Masopust en Jankto. . vooraf, 14 uur 04.Geen verrassingen bij de Tsjechen, bondscoach Silhavy kiest voor de verwachte basiself. Schick moet voor de aanvallende impulsen zorgen, ondersteund door vleugelspelers Masopust en Jankto. Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1404404614657622023 11:06vooraf, 11 uur 06. Toch wat spanning tussen Schotland en Tsjechië. Tsjechië lijkt achterin kwetsbaar, onder meer door het ontbreken van vaste waarde Ondrej Kudela (Slavia Praag). De verdediger kreeg een schorsing van 10 matchen van de UEFA nadat hij in de Europa League een racistische opmerking had gemaakt tegen Glen Kamara van Rangers FC, een Schotse ploeg. Dat Tsjechië nu uitgerekend zijn EK opent tegen Schotland, geeft het duel wat extra kleur.  .Toch wat spanning tussen Schotland en TsjechiëTsjechië lijkt achterin kwetsbaar, onder meer door het ontbreken van vaste waarde Ondrej Kudela (Slavia Praag). De verdediger kreeg een schorsing van 10 matchen van de UEFA nadat hij in de Europa League een racistische opmerking had gemaakt tegen Glen Kamara van Rangers FC, een Schotse ploeg. Dat Tsjechië nu uitgerekend zijn EK opent tegen Schotland, geeft het duel wat extra kleur.  10:59vooraf, 10 uur 59. In tegenstelling tot de Schotten doet Tsjechië voor de zevende keer op rij mee aan het EK. In 2016 konden ze wel maar één punt pakken in de poulefase. Toont het tegen Schotland wel hoe het de Rode Duivels op een 1-1-gelijkspel kon houden in de WK-kwalificatiecampagne? .In tegenstelling tot de Schotten doet Tsjechië voor de zevende keer op rij mee aan het EK. In 2016 konden ze wel maar één punt pakken in de poulefase. Toont het tegen Schotland wel hoe het de Rode Duivels op een 1-1-gelijkspel kon houden in de WK-kwalificatiecampagne? 10:57vooraf, 10 uur 57. Steve Clarke, de Schotse held. Bondscoach Steve Clarke wordt op handen gedragen in Schotland, omdat hij zijn land naar het EK kon loodsen. Hij nam pas in mei 2019 het roer over van Alex McLeish (ex-Genk), maar met zijn pragmatische aanpak kon hij wel een stevig team boetseren. Verwacht geen spektakel, maar wel een stug blok. .Steve Clarke, de Schotse heldBondscoach Steve Clarke wordt op handen gedragen in Schotland, omdat hij zijn land naar het EK kon loodsen. Hij nam pas in mei 2019 het roer over van Alex McLeish (ex-Genk),  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Schaken

Na 16 dagen over-the-board schaken in Wijk aan Zee, keren we weer terug naar het “nieuwe normaal”: weer een online toernooi dat onderdeel uitmaakt...

Golf

Tiger Woods ondervindt al enkele jaren hinder van zijn rug. Ook tijdens het PNC Championship vorige maand, waar hij samen met zijn zoontje Charlie...

voetbal

Joan Laporta wordt de “nieuwe” president van voetbalclub FC Barcelona. De 58-jarige advocaat was eerder voorzitter van de Catalaanse topclub tussen 2003 en 2010....

Atletiek

Op de lijst van wereldrecordhouders – Bolt, El Gueros, Bekal, Komen, Gebrselsssie – staat ook een Belg. je kent haar niet? Vlaanderen van de...

Schaken

Caruana was zaterdag te sterk voor de Pool Jan-Krzysztof Duda. Hij kwam daarmee op negen punten en sloeg een onoverkoombaar gat met de Noorse...

voetbal

Dankzij Federico Chiesa’s late aansluitingstreffer in de heenwedstrijd hield Juventus zijn kansen op de kwartfinales intact, al moest het natuurlijk nog de 2-1 nederlaag...

Golf

Het WGC-golftoernooi is gisteren gewijzigd in rood en zwart voor Tiger Woods. Golfers en personeel waren gekleed in rode en zwarte kleding met de...

voetbal

za 15 mei 2021 18:35 Het seizoen 2020-2021 loopt op zijn laatste benen en dus kijken heel wat clubs al uit naar de nieuwe...

voetbal

Jacob Bruun Larsen kwam bij Hoffenheim niet veel aan spelen toe in de Bundesliga. Er werd naar een oplossing gezocht voor de de Deense...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Advertisement