Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Formule 1

LIVESTREAM: Triomfeert Schotland na 23 jaar afwezigheid op EK tegen Tsjechië?

LIVESTREAM: Triomfeert Schotland na 23 jaar afwezigheid op EK tegen Tsjechië?

Kijk hier naar Schotland – Tsjechië Fase per fase 1'eerste helft, minuut 1. Aftrap. De Schotten trappen na 23 jaar eindelijk nog eens een wedstrijd op een groot toernooi af. Kunnen ze meteen ook winnen tegen Tsjechië? .AftrapDe Schotten trappen na 23 jaar eindelijk nog eens een wedstrijd op een groot toernooi af. Kunnen ze meteen ook winnen tegen Tsjechië? 1' eerste helfteerste helft, minuut 1 match begonnen 14:58vooraf, 14 uur 58. De Schotten hebben gezongen alsof ze met 50.000 zijn. Eddy Demarez.De Schotten hebben gezongen alsof ze met 50.000 zijn.Eddy Demarez 14:57vooraf, 14 uur 57. Jong en oud zingt uit volle borst mee. De Schotse supporters gaan uit hun dak bij het Schotse volkslied en ook de spelers laten zich niet onbetuigd. Wordt het een feestelijke terugkeer op een groot toernooi voor de Schotten? .Jong en oud zingt uit volle borst meeDe Schotse supporters gaan uit hun dak bij het Schotse volkslied en ook de spelers laten zich niet onbetuigd. Wordt het een feestelijke terugkeer op een groot toernooi voor de Schotten? 14:53vooraf, 14 uur 53.Schotse supporters steunen Christian Eriksen. met een vlag. 14:36vooraf, 14 uur 36. Kieran Tierney heeft op training een kleine blessure opgelopen Hij is niet klaar voor deze wedstrijd, hopelijk raakt hij weer fit voor de volgende match. Steve Clarke, bondscoach Schotland.Kieran Tierney heeft op training een kleine blessure opgelopen Hij is niet klaar voor deze wedstrijd, hopelijk raakt hij weer fit voor de volgende match.Steve Clarke, bondscoach Schotland 14:26vooraf, 14 uur 26. Schotland nog nooit voorbij groepsfase. Schotland is er in 10 deelnames nog nooit in geslaagd om voorbij de groepsfase te komen op een groot toernooi. Ook nu dreigt dat weer een moeilijke klus te worden als op papier zwakke broertje in Groep D. De Schotten hebben natuurlijk wel het thuisvoordeel in Hampden Park. .Schotland nog nooit voorbij groepsfaseSchotland is er in 10 deelnames nog nooit in geslaagd om voorbij de groepsfase te komen op een groot toernooi. Ook nu dreigt dat weer een moeilijke klus te worden als op papier zwakke broertje in Groep D. De Schotten hebben natuurlijk wel het thuisvoordeel in Hampden Park. 14:18Callum McGregor wordt 28 jaar vandaag. Mag hij de Celtic-speler straks 2 keer vieren? vooraf, 14 uur 18.Callum McGregor wordt 28 jaar vandaag. Mag hij de Celtic-speler straks 2 keer vieren?Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1404368513679122432 14:04Schotland moet het in zijn opener stellen zonder Kieran Tierney. De verdediger van Arsenal zit zelfs niet op de bank en heeft vermoedelijk dus in de aanloop naar deze wedstrijd nog een blessure opgelopen. vooraf, 14 uur 04.Schotland moet het in zijn opener stellen zonder Kieran Tierney. De verdediger van Arsenal zit zelfs niet op de bank en heeft vermoedelijk dus in de aanloop naar deze wedstrijd nog een blessure opgelopen.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1404404592830464003 14:04Geen verrassingen bij de Tsjechen, bondscoach Silhavy kiest voor de verwachte basiself. Schick moet voor de aanvallende impulsen zorgen, ondersteund door vleugelspelers Masopust en Jankto. . vooraf, 14 uur 04.Geen verrassingen bij de Tsjechen, bondscoach Silhavy kiest voor de verwachte basiself. Schick moet voor de aanvallende impulsen zorgen, ondersteund door vleugelspelers Masopust en Jankto. Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1404404614657622023 11:06vooraf, 11 uur 06. Toch wat spanning tussen Schotland en Tsjechië. Tsjechië lijkt achterin kwetsbaar, onder meer door het ontbreken van vaste waarde Ondrej Kudela (Slavia Praag). De verdediger kreeg een schorsing van 10 matchen van de UEFA nadat hij in de Europa League een racistische opmerking had gemaakt tegen Glen Kamara van Rangers FC, een Schotse ploeg. Dat Tsjechië nu uitgerekend zijn EK opent tegen Schotland, geeft het duel wat extra kleur.  .Toch wat spanning tussen Schotland en TsjechiëTsjechië lijkt achterin kwetsbaar, onder meer door het ontbreken van vaste waarde Ondrej Kudela (Slavia Praag). De verdediger kreeg een schorsing van 10 matchen van de UEFA nadat hij in de Europa League een racistische opmerking had gemaakt tegen Glen Kamara van Rangers FC, een Schotse ploeg. Dat Tsjechië nu uitgerekend zijn EK opent tegen Schotland, geeft het duel wat extra kleur.  10:59vooraf, 10 uur 59. In tegenstelling tot de Schotten doet Tsjechië voor de zevende keer op rij mee aan het EK. In 2016 konden ze wel maar één punt pakken in de poulefase. Toont het tegen Schotland wel hoe het de Rode Duivels op een 1-1-gelijkspel kon houden in de WK-kwalificatiecampagne? .In tegenstelling tot de Schotten doet Tsjechië voor de zevende keer op rij mee aan het EK. In 2016 konden ze wel maar één punt pakken in de poulefase. Toont het tegen Schotland wel hoe het de Rode Duivels op een 1-1-gelijkspel kon houden in de WK-kwalificatiecampagne? 10:57vooraf, 10 uur 57. Steve Clarke, de Schotse held. Bondscoach Steve Clarke wordt op handen gedragen in Schotland, omdat hij zijn land naar het EK kon loodsen. Hij nam pas in mei 2019 het roer over van Alex McLeish (ex-Genk), maar met zijn pragmatische aanpak kon hij wel een stevig team boetseren. Verwacht geen spektakel, maar wel een stug blok. .Steve Clarke, de Schotse heldBondscoach Steve Clarke wordt op handen gedragen in Schotland, omdat hij zijn land naar het EK kon loodsen. Hij nam pas in mei 2019 het roer over van Alex McLeish (ex-Genk), maar met zijn pragmatische aanpak kon hij wel een stevig team boetseren. Verwacht geen spektakel, maar wel een stug blok. 10:55vooraf, 10 uur 55. Als je je voor de eerste keer in 23 jaar kwalificeert, dan voel je wat minder druk. We gaan er het beste van maken. Steve Clarke, bondscoach Schotland.Als je je voor de eerste keer in 23 jaar kwalificeert, dan voel je wat minder druk. We gaan er het beste van maken.Steve Clarke, bondscoach Schotland 10:54vooraf, 10 uur 54. Lange wachten beloond voor Schotland. Schotland heeft zich maar op het nippertje weten te plaatsen voor het EK. Na een 3-0-nederlaag tegen de Rode Duivels was rechtstreekse plaatsing onmogelijk, maar de Schotten worstelden zich in de play-offs voorbij Israël en Servië. Twee keer werd het een gelijkspel, twee keer toonden ze zich de sterkste in strafschoppen. .Lange wachten beloond voor SchotlandSchotland heeft zich maar op het nippertje weten te plaatsen voor het EK. Na een 3-0-nederlaag tegen de Rode Duivels was rechtstreekse plaatsing onmogelijk, maar de Schotten worstelden zich in de play-offs voorbij Israël en Servië. Twee keer werd het een gelijkspel, twee keer toonden ze zich de sterkste in strafschoppen. 10:51vooraf, 10 uur 51.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/140435155319309107210:51 – VoorafVooraf, 10 uur 51 Opstelling Schotland. David Marshall, Grant Hanley, Liam Cooper, Jack Hendry, Stephen O'Donnell, Stuart Armstrong, John McGinn, Scott McTominay, Andrew Robertson, Ryan Christie, Lyndon DykesOpstelling SchotlandDavid Marshall, Grant Hanley, Liam Cooper, Jack Hendry, Stephen O’Donnell, Stuart Armstrong, John McGinn, Scott McTominay, Andrew Robertson, Ryan Christie, Lyndon Dykes Opstelling Tsjechië. Tomáš Vaclík, Vladimír Coufal, Ondrej Celustka, Tomáš Kalas, Jan Boril, Lukáš Masopust, Tomáš Soucek, Vladimír Darida, Alex Král, Jakub Jankto, Patrik SchickOpstelling TsjechiëTomáš Vaclík, Vladimír Coufal, Ondrej Celustka, Tomáš Kalas, Jan Boril, Lukáš Masopust, Tomáš Soucek, Vladimír Darida, Alex Král, Jakub Jankto, Patrik Schick – ploegopstellingen

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Formule 1

hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Advertisement