Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Basketbal

EK Kort: Denemarken schort training en media-activiteiten op

EK Kort: Denemarken schort training en media-activiteiten op

zo 13 juni 2021 09:48 De derde dag van het EK voetbal wordt op gang getrapt met de klepper Engeland-Kroatië (15.00 u). Ook Oostenrijk, Noord-Macedonië, Nederland en Oekraïne komen een eerste keer in actie. Volg al het EK-nieuws in onze blog. , UEFA Euro 2020 – dag 3 09:3709 uur 37. Denemarken schort training en media-activiteiten op. De Deense nationale ploeg heeft – na het incident met Christian Eriksen – de voor zondag geplande training opgeschort. Ook alle media-activiteiten gaan niet door. De Deense federatie heeft de spelers van de nationale ploeg intussen psychologische hulp aangeboden. Ze zullen vandaag ook niet op het trainingsveld verschijnen of persactiviteiten doen. Eriksen heeft intussen ook contact gehad met zijn ploeg, Inter Milaan. De CEO van Inter, Giuseppe Marotta, verklaarde bij tv-zender Sky Sport alvast dat Eriksen enkele uren na het voorval een bericht heeft gepost in een chatgroep van Inter. “Het gaat veel beter met hem. Hij heeft de ploeg gerustgesteld en zei dat hij snel zal terugkeren”, aldus Marotta. Donderdag spelen de Rode Duivels in Kopenhagen tegen Denemarken. .Denemarken schort training en media-activiteiten opDe Deense nationale ploeg heeft – na het incident met Christian Eriksen – de voor zondag geplande training opgeschort. Ook alle media-activiteiten gaan niet door.De Deense federatie heeft de spelers van de nationale ploeg intussen psychologische hulp aangeboden. Ze zullen vandaag ook niet op het trainingsveld verschijnen of persactiviteiten doen.Eriksen heeft intussen ook contact gehad met zijn ploeg, Inter Milaan. De CEO van Inter, Giuseppe Marotta, verklaarde bij tv-zender Sky Sport alvast dat Eriksen enkele uren na het voorval een bericht heeft gepost in een chatgroep van Inter. “Het gaat veel beter met hem. Hij heeft de ploeg gerustgesteld en zei dat hij snel zal terugkeren”, aldus Marotta.Donderdag spelen de Rode Duivels in Kopenhagen tegen Denemarken. 09:30Het speelschema van de dag:. 09 uur 30.Het speelschema van de dag:Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1403970392113528835 EK voetbal 2020 voetbal taal- of schrijffout opgemerkt?

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement