Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Formule 1

Doet debutant Noord-Macedonië het tegen Oostenrijk zoals Finland?

Doet debutant Noord-Macedonië het tegen Oostenrijk zoals Finland?

    Fase per fase 16:56Geen verrassingen bij debutant Noord-Macedonië. De elf spelers die de scalp van Duitsland in een oefenmatch krijgen het vertrouwen. Het is voorin uitkijken naar oude krijger Pandev die gekoppeld wordt aan Trajkovski (ex-Zulte Waregem en ex-KV Mechelen). vooraf, 16 uur 56.Geen verrassingen bij debutant Noord-Macedonië. De elf spelers die de scalp van Duitsland in een oefenmatch krijgen het vertrouwen. Het is voorin uitkijken naar oude krijger Pandev die gekoppeld wordt aan Trajkovski (ex-Zulte Waregem en ex-KV Mechelen).Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1404086189796343812 16:55De opvallendste afwezige in de basisploeg van Oostenrijk is Marko Arnautovic. Er komt veel gewicht op de schouders van aanvoerder Alaba, die bij Oostenrijk doorgaans een stuk hoger speelt dan bij Bayern. vooraf, 16 uur 55.De opvallendste afwezige in de basisploeg van Oostenrijk is Marko Arnautovic. Er komt veel gewicht op de schouders van aanvoerder Alaba, die bij Oostenrijk doorgaans een stuk hoger speelt dan bij Bayern.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1404087953530490883 13:38vooraf, 13 uur 38.EK voetbal 2020 Van oud-strijder tot halfgod: de vedettes van de kleinere EK-broertjes 13:38vooraf, 13 uur 38.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/140402600700317696513:38 – VoorafVooraf, 13 uur 38 Opstelling Oostenrijk. Daniel Bachmann, Stefan Lainer, Aleksandar Dragovic, Martin Hinteregger, Andreas Ulmer, Christoph Baumgartner, Konrad Laimer, Marcel Sabitzer, Xaver Schlager, David Alaba, Sasa KalajdzicOpstelling OostenrijkDaniel Bachmann, Stefan Lainer, Aleksandar Dragovic, Martin Hinteregger, Andreas Ulmer, Christoph Baumgartner, Konrad Laimer, Marcel Sabitzer, Xaver Schlager, David Alaba, Sasa Kalajdzic Opstelling Noord-Macedonië. Stole Dimitrievski, Boban Nikolov, Stefan Ristovski, Darko Velkovski, Visar Musliu, Ezgjan Alioski, Enis Bardhi, Arijan Ademi, Eljif Elmas, Goran Pandev, Aleksandar TrajkovskiOpstelling Noord-MacedoniëStole Dimitrievski, Boban Nikolov, Stefan Ristovski, Darko Velkovski, Visar Musliu, Ezgjan Alioski, Enis Bardhi, Arijan Ademi, Eljif Elmas, Goran Pandev, Aleksandar Trajkovski – ploegopstellingen

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement