Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Formule 1

Doet debutant Noord-Macedonië het tegen Oostenrijk zoals Finland?

Doet debutant Noord-Macedonië het tegen Oostenrijk zoals Finland?

    Fase per fase 16:56Geen verrassingen bij debutant Noord-Macedonië. De elf spelers die de scalp van Duitsland in een oefenmatch krijgen het vertrouwen. Het is voorin uitkijken naar oude krijger Pandev die gekoppeld wordt aan Trajkovski (ex-Zulte Waregem en ex-KV Mechelen). vooraf, 16 uur 56.Geen verrassingen bij debutant Noord-Macedonië. De elf spelers die de scalp van Duitsland in een oefenmatch krijgen het vertrouwen. Het is voorin uitkijken naar oude krijger Pandev die gekoppeld wordt aan Trajkovski (ex-Zulte Waregem en ex-KV Mechelen).Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1404086189796343812 16:55De opvallendste afwezige in de basisploeg van Oostenrijk is Marko Arnautovic. Er komt veel gewicht op de schouders van aanvoerder Alaba, die bij Oostenrijk doorgaans een stuk hoger speelt dan bij Bayern. vooraf, 16 uur 55.De opvallendste afwezige in de basisploeg van Oostenrijk is Marko Arnautovic. Er komt veel gewicht op de schouders van aanvoerder Alaba, die bij Oostenrijk doorgaans een stuk hoger speelt dan bij Bayern.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1404087953530490883 13:38vooraf, 13 uur 38.EK voetbal 2020 Van oud-strijder tot halfgod: de vedettes van de kleinere EK-broertjes 13:38vooraf, 13 uur 38.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/140402600700317696513:38 – VoorafVooraf, 13 uur 38 Opstelling Oostenrijk. Daniel Bachmann, Stefan Lainer, Aleksandar Dragovic, Martin Hinteregger, Andreas Ulmer, Christoph Baumgartner, Konrad Laimer, Marcel Sabitzer, Xaver Schlager, David Alaba, Sasa KalajdzicOpstelling OostenrijkDaniel Bachmann, Stefan Lainer, Aleksandar Dragovic, Martin Hinteregger, Andreas Ulmer, Christoph Baumgartner, Konrad Laimer, Marcel Sabitzer, Xaver Schlager, David Alaba, Sasa Kalajdzic Opstelling Noord-Macedonië. Stole Dimitrievski, Boban Nikolov, Stefan Ristovski, Darko Velkovski, Visar Musliu, Ezgjan Alioski, Enis Bardhi, Arijan Ademi, Eljif Elmas, Goran Pandev, Aleksandar TrajkovskiOpstelling Noord-MacedoniëStole Dimitrievski, Boban Nikolov, Stefan Ristovski, Darko Velkovski, Visar Musliu, Ezgjan Alioski, Enis Bardhi, Arijan Ademi, Eljif Elmas, Goran Pandev, Aleksandar Trajkovski – ploegopstellingen

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Schaken

Na 16 dagen over-the-board schaken in Wijk aan Zee, keren we weer terug naar het “nieuwe normaal”: weer een online toernooi dat onderdeel uitmaakt...

Golf

Tiger Woods ondervindt al enkele jaren hinder van zijn rug. Ook tijdens het PNC Championship vorige maand, waar hij samen met zijn zoontje Charlie...

voetbal

Joan Laporta wordt de “nieuwe” president van voetbalclub FC Barcelona. De 58-jarige advocaat was eerder voorzitter van de Catalaanse topclub tussen 2003 en 2010....

Atletiek

Op de lijst van wereldrecordhouders – Bolt, El Gueros, Bekal, Komen, Gebrselsssie – staat ook een Belg. je kent haar niet? Vlaanderen van de...

Schaken

Caruana was zaterdag te sterk voor de Pool Jan-Krzysztof Duda. Hij kwam daarmee op negen punten en sloeg een onoverkoombaar gat met de Noorse...

voetbal

Dankzij Federico Chiesa’s late aansluitingstreffer in de heenwedstrijd hield Juventus zijn kansen op de kwartfinales intact, al moest het natuurlijk nog de 2-1 nederlaag...

Golf

Het WGC-golftoernooi is gisteren gewijzigd in rood en zwart voor Tiger Woods. Golfers en personeel waren gekleed in rode en zwarte kleding met de...

voetbal

za 15 mei 2021 18:35 Het seizoen 2020-2021 loopt op zijn laatste benen en dus kijken heel wat clubs al uit naar de nieuwe...

voetbal

Jacob Bruun Larsen kwam bij Hoffenheim niet veel aan spelen toe in de Bundesliga. Er werd naar een oplossing gezocht voor de de Deense...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Advertisement