Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Formule 1

Carapaz triomfeert in Ronde van Zwitserland, Mäder wint slotetappe voor eigen volk

Carapaz triomfeert in Ronde van Zwitserland, Mäder wint slotetappe voor eigen volk

Later meer. Rituitslag Rit 8Rituitslag Rit 8  naamploegresultaat1Gino MäderTBV4:06:252Michael WoodsISN+03Mattia CattaneoDQT+94Eddie DunbarIGD+95Richard CarapazIGD+96Rui CostaUAD+9 Fase per fase 16:5516 uur 55. Enkele seconden later bolt ook Richard Carapaz binnen. Hij sleept de eindwinst van de Ronde van Zwitserland in de wacht.  .Enkele seconden later bolt ook Richard Carapaz binnen. Hij sleept de eindwinst van de Ronde van Zwitserland in de wacht.  16:5416 uur 54. Gino Mäder wint! De Zwitser triomfeert voor eigen volk. Hij klopt Woods in een spurt met twee.  .Gino Mäder wint!De Zwitser triomfeert voor eigen volk. Hij klopt Woods in een spurt met twee.  16:5216 uur 52. Laatste kilometer! Jakob Fuglsang geeft er in de groep der favorieten nog een snok aan. Carapaz lijkt zijn leiderspositie vast te houden.  .Laatste kilometer!Jakob Fuglsang geeft er in de groep der favorieten nog een snok aan. Carapaz lijkt zijn leiderspositie vast te houden.  16:5016 uur 50. Het ziet er naar uit dat Mäder en Woods het zullen uitvechten voor de dagzege. Wie gaat er met de overwinning aan de haal? .Het ziet er naar uit dat Mäder en Woods het zullen uitvechten voor de dagzege. Wie gaat er met de overwinning aan de haal? 16:4716 uur 47. We gaan de laatste vijf kilometer in van deze Ronde van Zwitserland. Krijgen we nog een aanval van Uran?  .We gaan de laatste vijf kilometer in van deze Ronde van Zwitserland. Krijgen we nog een aanval van Uran?  16:4516 uur 45. In de afdaling sluit Gino Mäder aan bij Michael Woods. De Zwitser wil wel een gooi doen naar de ritzege.  .In de afdaling sluit Gino Mäder aan bij Michael Woods. De Zwitser wil wel een gooi doen naar de ritzege.  16:3816 uur 38. Woods komt als eerste boven op de laatste klim van deze Ronde van Zwitserland. Niet veel later volgen ook Carapaz en Uran in een fel uitgedund groepje.  .Woods komt als eerste boven op de laatste klim van deze Ronde van Zwitserland. Niet veel later volgen ook Carapaz en Uran in een fel uitgedund groepje.  16:3716 uur 37. Uran gaat opnieuw! Daar is de volgende speldenprik van Rigoberto Uran. Carapaz is echter op zijn hoede en remonteert de Colombiaan van EF Education-Nippo.  .Uran gaat opnieuw!Daar is de volgende speldenprik van Rigoberto Uran. Carapaz is echter op zijn hoede en remonteert de Colombiaan van EF Education-Nippo.  16:3616 uur 36. Michael Woods gaat nu solo. Hij kletst Cattaneo uit het wiel. De Canadees doet hier een gooi naar de ritzege. .Michael Woods gaat nu solo. Hij kletst Cattaneo uit het wiel. De Canadees doet hier een gooi naar de ritzege. 16:3516 uur 35. Ondertussen zit Uran weer in het wiel van Carapaz. Zal hij straks nog eens proberen aan te vallen?  .Ondertussen zit Uran weer in het wiel van Carapaz. Zal hij straks nog eens proberen aan te vallen?  16:3316 uur 33. Woods is de volgende die aan de boom schudt. Mattia Cattaneo van Deceuninck-Quick Step reageert en rijdt mee naar de kop van de koers. .Woods is de volgende die aan de boom schudt. Mattia Cattaneo van Deceuninck-Quick Step reageert en rijdt mee naar de kop van de koers. 16:3216 uur 32. Nu gaat Uran! Rigoberto Uran heeft  zijn moment gekozen. Hij probeert nu weg te springen naar zijn ploegmaat Powless. Carapaz zit meteen in het wiel van Uran.  .Nu gaat Uran!Rigoberto Uran heeft  zijn moment gekozen. Hij probeert nu weg te springen naar zijn ploegmaat Powless. Carapaz zit meteen in het wiel van Uran.  16:3116 uur 31.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1404083622202777604 16:3016 uur 30. Bij INEOS blijven ze gewoon tempo rijden. Met Powless vooraan heeft Uran straks misschien een springplank. Zo kan hij misschien nog iets forceren.  .Bij INEOS blijven ze gewoon tempo rijden. Met Powless vooraan heeft Uran straks misschien een springplank. Zo kan hij misschien nog iets forceren.  16:2816 uur 28. Powless raapt de laatste vluchter van de dag op. Pernsteiner heeft zijn stinkende best gedaan, maar nu is het aan de klassementsmannen.  .Powless raapt de laatste vluchter van de dag op. Pernsteiner heeft zijn stinkende best gedaan, maar nu is het aan de klassementsmannen.  16:2216 uur 22. Powless, ploegmaat van Uran, steekt het vuur aan de lont. Hij probeert te versnellen op zo'n 18 kilometer van de streep. Wat doet INEOS? .Powless, ploegmaat van Uran, steekt het vuur aan de lont. Hij probeert te versnellen op zo’n 18 kilometer van de streep. Wat doet INEOS? 16:2016 uur 20. Benoot wordt nu opgeraapt door het peloton. Zijn avontuur zit er dus op voor vandaag. Hoe lang kan Pernsteiner het nog uitzingen?  .Benoot wordt nu opgeraapt door het peloton. Zijn avontuur zit er dus op voor vandaag. Hoe lang kan Pernsteiner het nog uitzingen?  16:1416 uur 14. Benoot moet lossen. Pernsteiner heeft nog een versnelling in de benen en rijdt er nu ook Benoot af. De Oostenrijker gaat nog even alleen door.  .Benoot moet lossenPernsteiner heeft nog een versnelling in de benen en rijdt er nu ook Benoot af. De Oostenrijker gaat nog even alleen door.  16:1016 uur 10. De voorsprong van de twee vluchters Benoot en Pernsteiner bedraagt nog 22 seconden. Het is nu Benoot die het tempo bepaalt.  .De voorsprong van de twee vluchters Benoot en Pernsteiner bedraagt nog 22 seconden. Het is nu Benoot die het tempo bepaalt.  16:0916 uur 09.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1404078370124709889alles weergevenalles weergeven Ronde van Zwitserlandzo 06 juni – zo 13 juni 2021ritdatumtype ritstart-finishtotaalwinnaarleider106/06 14u17/>Frauenfeld – Frauenfeld10.9 kmKüngKüng207/06 13u10/>/>Neuhausen – Lachen178 kmvan der PoelKüng308/06 12u51/>/>Lachen – Pfaffnau182.1 kmvan der Poelvan der Poel409/06 13u17/>/>St. Urban – Gstaad171 kmBisseggervan der Poel510/06 13u00/>/>Gstaad – Leukerbad175.2 kmCarapazCarapaz611/06 13u55/>/>Andermatt – Disentis130.1 kmKronCarapaz712/06 12u33/>Disentis – Andermatt23.2 kmUránCarapaz813/06 12u52/>/>Andermatt – Andermatt159.5 kmMäder

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Schaken

Na 16 dagen over-the-board schaken in Wijk aan Zee, keren we weer terug naar het “nieuwe normaal”: weer een online toernooi dat onderdeel uitmaakt...

Golf

Tiger Woods ondervindt al enkele jaren hinder van zijn rug. Ook tijdens het PNC Championship vorige maand, waar hij samen met zijn zoontje Charlie...

voetbal

Joan Laporta wordt de “nieuwe” president van voetbalclub FC Barcelona. De 58-jarige advocaat was eerder voorzitter van de Catalaanse topclub tussen 2003 en 2010....

Atletiek

Op de lijst van wereldrecordhouders – Bolt, El Gueros, Bekal, Komen, Gebrselsssie – staat ook een Belg. je kent haar niet? Vlaanderen van de...

Schaken

Caruana was zaterdag te sterk voor de Pool Jan-Krzysztof Duda. Hij kwam daarmee op negen punten en sloeg een onoverkoombaar gat met de Noorse...

voetbal

Dankzij Federico Chiesa’s late aansluitingstreffer in de heenwedstrijd hield Juventus zijn kansen op de kwartfinales intact, al moest het natuurlijk nog de 2-1 nederlaag...

Golf

Het WGC-golftoernooi is gisteren gewijzigd in rood en zwart voor Tiger Woods. Golfers en personeel waren gekleed in rode en zwarte kleding met de...

voetbal

za 15 mei 2021 18:35 Het seizoen 2020-2021 loopt op zijn laatste benen en dus kijken heel wat clubs al uit naar de nieuwe...

voetbal

Jacob Bruun Larsen kwam bij Hoffenheim niet veel aan spelen toe in de Bundesliga. Er werd naar een oplossing gezocht voor de de Deense...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Advertisement