Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Basketbal

Caleb Ewan voor drie op een rij in de Baloise Belgium Tour?

Caleb Ewan voor drie op een rij in de Baloise Belgium Tour?

zo 13 juni 2021 09:48 Baloise Belgium Tour: Rit 5over 29 min/>wegwedstrijd VertrekTurnhout – 10:38 AankomstBeringen – 14:42 Afstand178,7 km0306090120150178.7 De slotrit in de Baloise Belgium Tour moet een kolfje naar de hand van de sprinters worden. Een vlakke aanloop brengt het peloton van Turnhout dwars door de Kempen naar het plaatselijke parcours in Beringen. Daar moeten de renners drie rondes afwerken van 22 kilometer.  Spek naar de bek van de sprinters dus. Zorgt Caleb Ewan vandaag voor een hattrick? Volg het live op Eén of via de livestream vanaf 13.30 u. Fase per fase 09:5809 uur 58. Het strijdlustklassement. Krijgen we vandaag ook nog een strijd voor het strijdlustklassement? Na de uitsluiting van Van Schip, staat Beullens (Sport Vlaanderen-Baloise) aan de leiding met 38 punten. Dat zijn er slechts 3 meer dan Rickaert (Alpecin-Fenix). Zoccarato (Bardiani) staat derde met 31 punten, Goeman (Tarteletto-Isorex) op vier met 30 punten en Sweeck (Pauwels Sauzen-Bingoal) sluit de top 5 met 26 punten. We krijgen vandaag nog 3 tussensprints onderweg waar de renners punten kunnen sprokkelen. .Het strijdlustklassementKrijgen we vandaag ook nog een strijd voor het strijdlustklassement?Na de uitsluiting van Van Schip, staat Beullens (Sport Vlaanderen-Baloise) aan de leiding met 38 punten. Dat zijn er slechts 3 meer dan Rickaert (Alpecin-Fenix).Zoccarato (Bardiani) staat derde met 31 punten, Goeman (Tarteletto-Isorex) op vier met 30 punten en Sweeck (Pauwels Sauzen-Bingoal) sluit de top 5 met 26 punten.We krijgen vandaag nog 3 tussensprints onderweg waar de renners punten kunnen sprokkelen. 09:5209 uur 52. Twee jaar geleden was Bryan Coquard de snelste in de slotrit. De sprint werd toen ontsierd door een valpartij.Twee jaar geleden was Bryan Coquard de snelste in de slotrit. De sprint werd toen ontsierd door een valpartij.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://www.youtube.com/watch?v=uslVx4yLKjY 09:4809 uur 48.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1403980205199351810 09:3509 uur 35. Wat staat er op het menu? Vandaag brengt de vlakke rit ons via brede wegen van Turnhout dwars door de Kempen richting Beringen. De finish vandaag ligt net als twee jaar geleden in Beringen. Na een eerste passage aan de finish aan de mijnsite volgen nog drie lokale rondes van 22,5 kilometer. Tijd en ruimte genoeg dus voor de sprinters om hun treintjes op de rails te krijgen. Gaat Ewan voor een hattrick of steekt iemand daar nog een stokje voor? .Wat staat er op het menu?Vandaag brengt de vlakke rit ons via brede wegen van Turnhout dwars door de Kempen richting Beringen.De finish vandaag ligt net als twee jaar geleden in Beringen. Na een eerste passage aan de finish aan de mijnsite volgen nog drie lokale rondes van 22,5 kilometer.Tijd en ruimte genoeg dus voor de sprinters om hun treintjes op de rails te krijgen. Gaat Ewan voor een hattrick of steekt iemand daar nog een stokje voor? 09:3309 uur 33.Ronde van België Ewan overleeft koninginnenrit voor tweede zege op rij in Ronde van België 09:3209 uur 32.wielrennen Uw gids voor de Baloise Belgium Tour: topsprinters en Evenepoel als titelverdediger Baloise Belgium Tourwo 09 juni – zo 13 juni 2021ritdatumtype ritstart-finishtotaalwinnaarleider109/06 12u48/>/>Beveren – Maarkedal175.3 kmGhysEvenepoel210/06 14u24/>Knokke-Heist – Knokke-Heist11.2 kmEvenepoelEvenepoel311/06 12u49/>/>Gingelom – Scherpenheuvel174.4 kmEwanEvenepoel412/06 11u09/>/>Hamoir – Hamoir152.7 kmEwanEvenepoel513/06 10u38/>/>Turnhout – Beringen178.7 km , Ronde van België Nicholas Dlamini wielrennen taal- of schrijffout opgemerkt?

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Schaken

Na 16 dagen over-the-board schaken in Wijk aan Zee, keren we weer terug naar het “nieuwe normaal”: weer een online toernooi dat onderdeel uitmaakt...

Golf

Tiger Woods ondervindt al enkele jaren hinder van zijn rug. Ook tijdens het PNC Championship vorige maand, waar hij samen met zijn zoontje Charlie...

voetbal

Joan Laporta wordt de “nieuwe” president van voetbalclub FC Barcelona. De 58-jarige advocaat was eerder voorzitter van de Catalaanse topclub tussen 2003 en 2010....

Atletiek

Op de lijst van wereldrecordhouders – Bolt, El Gueros, Bekal, Komen, Gebrselsssie – staat ook een Belg. je kent haar niet? Vlaanderen van de...

Schaken

Caruana was zaterdag te sterk voor de Pool Jan-Krzysztof Duda. Hij kwam daarmee op negen punten en sloeg een onoverkoombaar gat met de Noorse...

voetbal

Dankzij Federico Chiesa’s late aansluitingstreffer in de heenwedstrijd hield Juventus zijn kansen op de kwartfinales intact, al moest het natuurlijk nog de 2-1 nederlaag...

Golf

Het WGC-golftoernooi is gisteren gewijzigd in rood en zwart voor Tiger Woods. Golfers en personeel waren gekleed in rode en zwarte kleding met de...

voetbal

za 15 mei 2021 18:35 Het seizoen 2020-2021 loopt op zijn laatste benen en dus kijken heel wat clubs al uit naar de nieuwe...

voetbal

Jacob Bruun Larsen kwam bij Hoffenheim niet veel aan spelen toe in de Bundesliga. Er werd naar een oplossing gezocht voor de de Deense...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Advertisement