Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Basketbal

Caleb Ewan voor drie op een rij in de Baloise Belgium Tour?

Caleb Ewan voor drie op een rij in de Baloise Belgium Tour?

zo 13 juni 2021 09:48 Baloise Belgium Tour: Rit 5over 29 min/>wegwedstrijd VertrekTurnhout – 10:38 AankomstBeringen – 14:42 Afstand178,7 km0306090120150178.7 De slotrit in de Baloise Belgium Tour moet een kolfje naar de hand van de sprinters worden. Een vlakke aanloop brengt het peloton van Turnhout dwars door de Kempen naar het plaatselijke parcours in Beringen. Daar moeten de renners drie rondes afwerken van 22 kilometer.  Spek naar de bek van de sprinters dus. Zorgt Caleb Ewan vandaag voor een hattrick? Volg het live op Eén of via de livestream vanaf 13.30 u. Fase per fase 09:5809 uur 58. Het strijdlustklassement. Krijgen we vandaag ook nog een strijd voor het strijdlustklassement? Na de uitsluiting van Van Schip, staat Beullens (Sport Vlaanderen-Baloise) aan de leiding met 38 punten. Dat zijn er slechts 3 meer dan Rickaert (Alpecin-Fenix). Zoccarato (Bardiani) staat derde met 31 punten, Goeman (Tarteletto-Isorex) op vier met 30 punten en Sweeck (Pauwels Sauzen-Bingoal) sluit de top 5 met 26 punten. We krijgen vandaag nog 3 tussensprints onderweg waar de renners punten kunnen sprokkelen. .Het strijdlustklassementKrijgen we vandaag ook nog een strijd voor het strijdlustklassement?Na de uitsluiting van Van Schip, staat Beullens (Sport Vlaanderen-Baloise) aan de leiding met 38 punten. Dat zijn er slechts 3 meer dan Rickaert (Alpecin-Fenix).Zoccarato (Bardiani) staat derde met 31 punten, Goeman (Tarteletto-Isorex) op vier met 30 punten en Sweeck (Pauwels Sauzen-Bingoal) sluit de top 5 met 26 punten.We krijgen vandaag nog 3 tussensprints onderweg waar de renners punten kunnen sprokkelen. 09:5209 uur 52. Twee jaar geleden was Bryan Coquard de snelste in de slotrit. De sprint werd toen ontsierd door een valpartij.Twee jaar geleden was Bryan Coquard de snelste in de slotrit. De sprint werd toen ontsierd door een valpartij.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://www.youtube.com/watch?v=uslVx4yLKjY 09:4809 uur 48.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1403980205199351810 09:3509 uur 35. Wat staat er op het menu? Vandaag brengt de vlakke rit ons via brede wegen van Turnhout dwars door de Kempen richting Beringen. De finish vandaag ligt net als twee jaar geleden in Beringen. Na een eerste passage aan de finish aan de mijnsite volgen nog drie lokale rondes van 22,5 kilometer. Tijd en ruimte genoeg dus voor de sprinters om hun treintjes op de rails te krijgen. Gaat Ewan voor een hattrick of steekt iemand daar nog een stokje voor? .Wat staat er op het menu?Vandaag brengt de vlakke rit ons via brede wegen van Turnhout dwars door de Kempen richting Beringen.De finish vandaag ligt net als twee jaar geleden in Beringen. Na een eerste passage aan de finish aan de mijnsite volgen nog drie lokale rondes van 22,5 kilometer.Tijd en ruimte genoeg dus voor de sprinters om hun treintjes op de rails te krijgen. Gaat Ewan voor een hattrick of steekt iemand daar nog een stokje voor? 09:3309 uur 33.Ronde van België Ewan overleeft koninginnenrit voor tweede zege op rij in Ronde van België 09:3209 uur 32.wielrennen Uw gids voor de Baloise Belgium Tour: topsprinters en Evenepoel als titelverdediger Baloise Belgium Tourwo 09 juni – zo 13 juni 2021ritdatumtype ritstart-finishtotaalwinnaarleider109/06 12u48/>/>Beveren – Maarkedal175.3 kmGhysEvenepoel210/06 14u24/>Knokke-Heist – Knokke-Heist11.2 kmEvenepoelEvenepoel311/06 12u49/>/>Gingelom – Scherpenheuvel174.4 kmEwanEvenepoel412/06 11u09/>/>Hamoir – Hamoir152.7 kmEwanEvenepoel513/06 10u38/>/>Turnhout – Beringen178.7 km , Ronde van België Nicholas Dlamini wielrennen taal- of schrijffout opgemerkt?

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Atletiek

Elise Vanderelst (archieffoto)

Advertisement