Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Formule 1

LIVESTREAM: Kan Finland, met Pukki en Uronen, de Deense grote broer verrassen?

LIVESTREAM: Kan Finland, met Pukki en Uronen, de Deense grote broer verrassen?

Bekijk de livestream: Fase per fase 8'Wind op Hradecky. De Denen nemen de wedstrijd resoluut in handen. Een ziedend schot van Wind wordt door Hradecky gered, maar er volgt wel een hoekschop. . eerste helft, minuut 8. Wind op HradeckyDe Denen nemen de wedstrijd resoluut in handen. Een ziedend schot van Wind wordt door Hradecky gered, maar er volgt wel een hoekschop. 6'eerste helft, minuut 6. Heeft Hradecky last van de druk? De Finse doelman grabbelt een paar keer vooraleer hij de bal kan klemmen. .Heeft Hradecky last van de druk? De Finse doelman grabbelt een paar keer vooraleer hij de bal kan klemmen. 5'eerste helft, minuut 5. Lod hakt Braithwaite omver en denkt zonder straf weg te komen, maar scheids Taylor houdt het kort. Een vroege kaart voor de Finnen. .Lod hakt Braithwaite omver en denkt zonder straf weg te komen, maar scheids Taylor houdt het kort. Een vroege kaart voor de Finnen. 4'Gele kaart voor Robin Lod van Finland tijdens eerste helft, minuut 4Robin LodFinland 4'Een vol Parkenstadion, dat hebben we gemist! eerste helft, minuut 4.Een vol Parkenstadion, dat hebben we gemist!Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1403744615992266753 1'eerste helft, minuut 1. Aftrap! Eindelijk is het zover voor de Finnen! Zij maken hun debuut op een groot toernooi, maar kunnen ze in Kopenhagen iets uitrichten tegen het veel sterker in te schatten Denemarken? .Aftrap!Eindelijk is het zover voor de Finnen! Zij maken hun debuut op een groot toernooi, maar kunnen ze in Kopenhagen iets uitrichten tegen het veel sterker in te schatten Denemarken? 1' eerste helfteerste helft, minuut 1 match begonnen 17:50vooraf, 17 uur 50. De Finnen gaan een verdedigende muur optrekken. Daar moeten de Denen met hun technisch vermogen doorheen geraken. Arnar Vidarsson.De Finnen gaan een verdedigende muur optrekken. Daar moeten de Denen met hun technisch vermogen doorheen geraken.Arnar Vidarsson 17:47vooraf, 17 uur 47. De Finnen hebben dit jaar weinig vertrouwen kunnen tanken. Ze begonnen met draws tegen Bosnië en Oekraïne in de voorronde van het wereldkampioenschap en verloren vervolgens van Zwitserland, Zweden en zelfs dwergbroertje Estland. Denemarken zit in een bijzonder sterke periode. Sinds oktober 2018 verloor het slechts twee interlands, allebei tegen onze Rode Duivels. Recent speelden de Denen gelijk tegen Duitsland en wonnen ze vlot van Bosnië. .De Finnen hebben dit jaar weinig vertrouwen kunnen tanken. Ze begonnen met draws tegen Bosnië en Oekraïne in de voorronde van het wereldkampioenschap en verloren vervolgens van Zwitserland, Zweden en zelfs dwergbroertje Estland.Denemarken zit in een bijzonder sterke periode. Sinds oktober 2018 verloor het slechts twee interlands, allebei tegen onze Rode Duivels. Recent speelden de Denen gelijk tegen Duitsland en wonnen ze vlot van Bosnië. 17:36vooraf, 17 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1403736350256513027 17:35vooraf, 17 uur 35.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1403737035198828544 17:31vooraf, 17 uur 31. Finland speelt niet thuis, maar hoeft in deze groep nooit lang te reizen. Kopenhagen is niet ver en Sint-Petersburg, waar de Finnen tegen Rusland en de Rode Duivels spelen, ligt op een steenworp van de Finse grens. .Finland speelt niet thuis, maar hoeft in deze groep nooit lang te reizen. Kopenhagen is niet ver en Sint-Petersburg, waar de Finnen tegen Rusland en de Rode Duivels spelen, ligt op een steenworp van de Finse grens. 17:251966. 55 jaar. Het is al een eeuwigheid geleden dat Finland nog eens kon winnen van Denemarken. Sindsdien volgden zestien Deense zeges en zeven gelijke spelen. Winst voor Finland zou dus een klein mirakel zijn. . vooraf, 17 uur 25. 196655 jaar. Het is al een eeuwigheid geleden dat Finland nog eens kon winnen van Denemarken. Sindsdien volgden zestien Deense zeges en zeven gelijke spelen. Winst voor Finland zou dus een klein mirakel zijn. 17:16Geen grote verrassingen bij Denemarken, waar we met Joakim Maehle een andere speler met een Genk-verleden tegenkomen. Veel zal afhangen van de vorm van draaischijf Christian Eriksen. Vooraan zien we onder meer Barcelona-spits Braithwaite. vooraf, 17 uur 16.Geen grote verrassingen bij Denemarken, waar we met Joakim Maehle een andere speler met een Genk-verleden tegenkomen. Veel zal afhangen van de vorm van draaischijf Christian Eriksen. Vooraan zien we onder meer Barcelona-spits Braithwaite.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1403727115703525379 17:15Bij Finland begint goaltjesdief Teemu Pukki, nog maar net terug na een blessure, gewoon in de aanval. Genk-speler Uronen zorgt voor een kleine Belgische toets bij de basiself. vooraf, 17 uur 15.Bij Finland begint goaltjesdief Teemu Pukki, nog maar net terug na een blessure, gewoon in de aanval. Genk-speler Uronen zorgt voor een kleine Belgische toets bij de basiself.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1403726249307119617 13:34Niet alleen in Nederland, maar ook in Denemarken bracht een vliegtuigje een boodschap aan de spelers. . vooraf, 13 uur 34.Niet alleen in Nederland, maar ook in Denemarken bracht een vliegtuigje een boodschap aan de spelers. Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1403645779043028994 12:39vooraf, 12 uur 39. We hebben geen enkel excuus om deze wedstrijd minder graag te willen winnen dan onze tegenstander. Het is aan ons om op het veld te komen en er alles aan te doen om de 3 punten te pakken. Kasper Hjulmand, bondscoach Denemarken.We hebben geen enkel excuus om deze wedstrijd minder graag te willen winnen dan onze tegenstander. Het is aan ons om op het veld te komen en er alles aan te doen om de 3 punten te pakken.Kasper Hjulmand, bondscoach Denemarken 12:33vooraf, 12 uur 33. Denen als torenhoge favoriet . Bij Denemarken vinden we toch een hoop bekendere namen terug op het wedstrijdblad. Christian Eriksen is de spelmaker van dienst. Verder is er ook nog Kjaer (AC Milan), Champions League-winnaar Christensen (Chelsea) en Braithwaite (Barcelona). De Denen zijn naast de Rode Duivels favoriet om de 1/8e finales te halen. .Denen als torenhoge favoriet Bij Denemarken vinden we toch een hoop bekendere namen terug op het wedstrijdblad. Christian Eriksen is de spelmaker van dienst. Verder is er ook nog Kjaer (AC Milan), Champions League-winnaar Christensen (Chelsea) en Braithwaite (Barcelona).De Denen zijn naast de Rode Duivels favoriet om de 1/8e finales te halen. 12:33vooraf, 12 uur 33.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1403437505077252106 12:32vooraf, 12 uur 32. Denemarken heeft een geweldig team met veel individuele klasse. Dat hebben ze de voorbije maanden ook laten zien. Het is aan ons om daar iets tegenover te zetten, we hebben de voorbije maanden bewezen dat we zelfs grotere teams kunnen uitdagen. Markku Kanerva, bondscoach Finland.Denemarken heeft een geweldig team met veel individuele klasse. Dat hebben ze de voorbije maanden ook laten zien. Het is aan ons om daar iets tegenover te zetten, we hebben de voorbije maanden bewezen dat we zelfs grotere teams kunnen uitdagen.Markku Kanerva, bondscoach Finlandalles weergevenalles weergeven

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Formule 1

hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Advertisement