Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Basketbal

Denemarken-Finland is gestaakt, beslissing over wedstrijd volgt later

Denemarken-Finland is gestaakt, beslissing over wedstrijd volgt later

za 12 juni 2021 19:58 Denemarken Finland gestaakt004' – Geel – Robin LodEuropees KampioenschapSpeeldag 112-06-2021 18:00 Wat een feest moest worden voor thuisland Denemarken en debutant Finland is op een verschrikking uitgedraaid. Op het einde van de eerste helft viel Christian Eriksen plots neer. Intussen werd bekendgemaakt dat Eriksen stabiel en bij bewustzijn is. Meer nieuws over de match volgt nog. Lees ook: EK voetbal 2020 Christian Eriksen weer bij bewustzijn na reanimatie, zijn toestand is stabiel Fase per fase 19:56rust, 19 uur 56. De meeste toerschouwers zitten nog in het stadion in Kopenhagen. Daar wordt nu de boodschap meegedeeld dat Christian Eriksen stabiel en bij bewustzijn is. Over het eventuele vervolg van de wedstrijd wordt later gecommuniceerd. .De meeste toerschouwers zitten nog in het stadion in Kopenhagen. Daar wordt nu de boodschap meegedeeld dat Christian Eriksen stabiel en bij bewustzijn is. Over het eventuele vervolg van de wedstrijd wordt later gecommuniceerd. 45+16'eerste helft, minuut 61.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1403758869839593476 45+11'eerste helft, minuut 56. Ook scheids Taylor en zijn assistenten gaan naar binnen. Eriksen wordt verscholen achter een wit doek weggedragen. .Ook scheids Taylor en zijn assistenten gaan naar binnen. Eriksen wordt verscholen achter een wit doek weggedragen. 45+9'eerste helft, minuut 54. Kjaer en aanvoerder Schmeichel omhelzen en troosten de vrouw van Eriksen, die ondertussen naast het veld staat. De Finnen stappen ondertussen naar hun kleedkamer. .Kjaer en aanvoerder Schmeichel omhelzen en troosten de vrouw van Eriksen, die ondertussen naast het veld staat. De Finnen stappen ondertussen naar hun kleedkamer. 45+6'eerste helft, minuut 51. Hoe kan je in hemelsnaam nu nog gaan voetballen? Stef Wijnants.Hoe kan je in hemelsnaam nu nog gaan voetballen?Stef Wijnants 45+4'eerste helft, minuut 49. Delaney en Højbjerg kunnen hun tranen niet bedwingen. Wat een verschrikkelijke situatie. .Delaney en Højbjerg kunnen hun tranen niet bedwingen. Wat een verschrikkelijke situatie. 45+4'eerste helft, minuut 49. 45+3'eerste helft, minuut 48. De Finnen staan er wat beduusd bij. Ook zij zijn natuurlijk begaan met Eriksen. .De Finnen staan er wat beduusd bij. Ook zij zijn natuurlijk begaan met Eriksen. 45+1'eerste helft, minuut 46. Koude rillingen lopen over onze rug. Eriksen moet gereanimeerd worden. .Koude rillingen lopen over onze rug. Eriksen moet gereanimeerd worden. 45'eerste helft, minuut 45. Even is het muisstil in Kopenhagen, tot er applaus opstijgt. Enkele ploegmaats schermen Eriksen af van de camera's. Wij hopen vooral dat alles goed komt met de Deense tovenaar. .Even is het muisstil in Kopenhagen, tot er applaus opstijgt. Enkele ploegmaats schermen Eriksen af van de camera’s. Wij hopen vooral dat alles goed komt met de Deense tovenaar. 43'Vreselijke beelden… Christian Eriksen valt plots neer. Ploegmaats en tegenstanders zwaaien druk met hun armen en de verzorgers zijn er snel bij. Hopelijk is het niet te ernstig… . eerste helft, minuut 43. Vreselijke beelden…Christian Eriksen valt plots neer. Ploegmaats en tegenstanders zwaaien druk met hun armen en de verzorgers zijn er snel bij. Hopelijk is het niet te ernstig… 42'eerste helft, minuut 42. Het is stil geworden in het Parkenstadion. Stef Wijnants.Het is stil geworden in het Parkenstadion.Stef Wijnants 39'eerste helft, minuut 39. Het vlotte eerste kwartier van Denemarken is vergeten. De thuisploeg moet de motor weer aanzwengelen, want ze riskeert ondertussen dat de Finnen echt in de match komen. .Het vlotte eerste kwartier van Denemarken is vergeten. De thuisploeg moet de motor weer aanzwengelen, want ze riskeert ondertussen dat de Finnen echt in de match komen. 37'eerste helft, minuut 37. Finland wil er een fysieke slag van maken. Op die manier houden ze de fijner besnaarde Denen in bedwang. .Finland wil er een fysieke slag van maken. Op die manier houden ze de fijner besnaarde Denen in bedwang. 34'Bloedneus. O'Shaughnessy lijkt de bal recht in zijn gezicht te krijgen. Weer een Fin die verzorgd moet worden. . eerste helft, minuut 34. BloedneusO’Shaughnessy lijkt de bal recht in zijn gezicht te krijgen. Weer een Fin die verzorgd moet worden. 33'eerste helft, minuut 33. De Finnen zijn het eerste halfuur zonder kleerscheuren doorgekomen. De laatste minuten hebben ze bovendien amper nog wat weggegeven. Het Deense dynamiet moet nog ontploffen. .De Finnen zijn het eerste halfuur zonder kleerscheuren doorgekomen. De laatste minuten hebben ze bovendien amper nog wat weggegeven. Het Deense dynamiet moet nog ontploffen. 31'eerste helft, minuut 31. Voorlopig staat het nog 0-0, maar academisch zijn de tussenkomsten van Hradecky nog niet geweest. Stef Wijnants.Voorlopig staat het nog 0-0, maar academisch zijn de tussenkomsten van Hradecky nog niet geweest.Stef Wijnants 31'eerste helft, minuut 31. Hradecky en Uronen kwakken vol tegen elkaar.Hradecky en Uronen kwakken vol tegen elkaar 30'Harde botsing. Hradecky en Uronen kwakken vol tegen elkaar. De flankverdediger van Genk is er het ergst aan toe en het duurt een poos vooraleer hij weer overeind komt. . eerste helft, minuut 30. Harde botsingHradecky en Uronen kwakken vol tegen elkaar. De flankverdediger van Genk is er het ergst aan toe en het duurt een poos vooraleer hij weer overeind komt. 28'Pukki geveld. Heel Finland houdt zijn adem in. Pukki is tegen de zwaaiende arm van Christensen gelopen en is even het noorden kwijt. . eerste helft, minuut 28. Pukki geveldHeel Finland houdt zijn adem in. Pukki is tegen de zwaaiende arm van Christensen gelopen en is even het noorden kwijt.alles weergevenalles weergeven , EK voetbal 2020 Denemarken Finland taal- of schrijffout opgemerkt?

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Formule 1

hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Advertisement