Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Nesta en Totti geven vrijdagavond in Rome startschot van EK voetbal

Nesta en Totti geven vrijdagavond in Rome startschot van EK voetbal

do 10 juni 2021 19:39 Turkije Italië 11/06 21u00Europees KampioenschapSpeeldag 111-06-2021 21:00 Turkije-Italië is vrijdagavond de openingsmatch van het EK. Bij Sporza bent u uiteraard aan het juiste adres om de wedstrijd live te volgen. Al het nieuws in de aanloop naar de wedstrijd leest u hier. Fase per fase 19:37vooraf, 19 uur 37. Nesta en Totti zijn ook van de partij. De Italiaanse voetballegendes Alessandro Nesta en Francesco Totti trappen vrijdagavond voor de wedstrijd het 16e EK voetbal in Rome af. Nadien maken ze plaats voor Andrea Bocelli en een virtueel optreden van Martin Garrix, Bono en The Edge .Nesta en Totti zijn ook van de partijDe Italiaanse voetballegendes Alessandro Nesta en Francesco Totti trappen vrijdagavond voor de wedstrijd het 16e EK voetbal in Rome af. Nadien maken ze plaats voor Andrea Bocelli en een virtueel optreden van Martin Garrix, Bono en The Edge 19:36vooraf, 19 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1402959399568744450 19:34vooraf, 19 uur 34. Voor mij wordt het bijzonder om in en tegen Italië te spelen. Ik heb nog met Bonucci gebeld. Beide landen kennen elkaar goed. Er is veel wederzijds respect. Milan-speler en Turkije-middenvelder Hakan Calhanoglu.Voor mij wordt het bijzonder om in en tegen Italië te spelen. Ik heb nog met Bonucci gebeld. Beide landen kennen elkaar goed. Er is veel wederzijds respect.Milan-speler en Turkije-middenvelder Hakan Calhanoglu 19:31vooraf, 19 uur 31.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1402996521881063429 19:30vooraf, 19 uur 30. Het is doodjammer dat Lorenzo Pellegrini er niet bij kan zijn. Hij is een belangrijke speler en kan op verschillende posities uit de voeten. Zijn blessure is een grote teleurstelling. Italiaans bondscoach Roberto Mancini.Het is doodjammer dat Lorenzo Pellegrini er niet bij kan zijn. Hij is een belangrijke speler en kan op verschillende posities uit de voeten. Zijn blessure is een grote teleurstelling.Italiaans bondscoach Roberto Mancini 19:29vooraf, 19 uur 29.EK voetbal 2020 Italiaanse kopzorgen: ook Lorenzo Pellegrini valt weg uit EK-middenveld 19:27vooraf, 19 uur 27. We moeten respect hebben voor Turkije, een ploeg die bulkt van het talent. De eerste wedstrijd op een groot toernooi is altijd lastig, maar we moeten uitgaan van ons eigen spel. Italiaans bondscoach Roberto Mancini.We moeten respect hebben voor Turkije, een ploeg die bulkt van het talent. De eerste wedstrijd op een groot toernooi is altijd lastig, maar we moeten uitgaan van ons eigen spel.Italiaans bondscoach Roberto Mancini 19:27vooraf, 19 uur 27.EK voetbal 2020 Met Mancini als magiër: rond Italië zweeft (poreus?) aura van onoverwinnelijkheid 19:24vooraf, 19 uur 24. Openingsmatch. Turkije-Italië is vrijdagavond de openingsmatch van het EK. Bij Sporza bent u uiteraard aan het juiste adres om de wedstrijd live te volgen. Al het nieuws in de aanloop naar de wedstrijd leest u hier. .OpeningsmatchTurkije-Italië is vrijdagavond de openingsmatch van het EK.  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement