Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Basketbal

Belgian Cats zijn een maatje te groot voor Griekenland in oefenpot

Belgian Cats zijn een maatje te groot voor Griekenland in oefenpot

do 10 juni 2021 21:38 oefenmatch Belgian CatsBelgië  quartersGriekenland 161152128143141641667 53 In hun voorbereiding op het EK basketbal hebben de Belgian Cats overtuigend gewonnen van Griekenland: 67-53. De wedstrijd werd bijgewoond door een beperkt aantal toeschouwers. Voor de oefenmatch tegen Griekenland mochten de Belgian Cats voor het eerst sinds lang weer eens voor publiek spelen. 550 toeschouwers, die allemaal een sneltest moesten afleggen en netjes verspreid werden over de zaal, mochten de Belgische vrouwen aanmoedigen.   De aanwezige fans zagen de Cats vooral flink doorduwen in het 2e quarter, waarin België een kloof sloeg die de Griekse vrouwen niet meer gedicht kregen. Bij de rust prijkte er 37-23 op het scorebord.   Bondscoach Philip Mestdagh kon iedereen speelminuten geven. Ook Becky Massey mocht vanavond opdraven. Zij verving haar zus Billie, die wel in de EK-selectie zit, maar vanavond rust kreeg.   Kim Mestdagh was de topschutter met 22 punten, Emma Meesseman was goed voor 21 punten. Zaterdag oefenen de Cats opnieuw tegen Griekenland, de laatste oefenmatch op Belgische bodem voor ze maandag naar Straatsburg trekken voor het EK. België: Kim Mestdagh 22, Meesseman 21, Linskens 7, Hanne Mestdagh 6,  Allemand 5, Delaere 4, Vanloo 2 Carpreaux 0, Geldof 0, Becky Massey 0, Nauwelaers 0, Raman 0 Bondscoach: “We zijn nog niet in EK-modus” “Ik heb vanavond heel mooie dingen gezien, maar als coach zie je ook altijd zaken die beter kunnen”, sprak Philip Mestdagh na de wedstrijd.   “Ons 2e quarter was heel goed, met tempo en veel extra passes om open shots te vinden. In de 2e helft zag ik een goeie reactie in de defensieve rebound. Voor de rust lieten we daar te veel liggen. In vergelijking met onze vorige matchen leden we ook minder balverlies.”   “We zijn nog niet in EK-modus, maar ik hoop dat we zaterdag ons niveau opnieuw wat kunnen opkrikken met het oog op volgende week.”   “Billie Massey? Zaterdag zal ze er nog niet bij zijn, maar ik verwacht haar fit voor de start van het EK.” Kim Mestdagh: “Nog 1x knallen en dan met goed gevoel naar EK” Delaere: “Superleuk om de fans terug te zien” , België – Griekenland 21:4521 uur 45. Bekijk het vierde kwart tussen de Belgian Cats en Griekenland.Bekijk het vierde kwart tussen de Belgian Cats en Griekenland 21:3621 uur 36. Cats winnen vlot. De Belgian Cats komen niet meer in de problemen tegen Griekenland. Ze winnen deze oefenwedstrijd, mét publiek, met ruim verschil: 67-53. .Cats winnen vlotDe Belgian Cats komen niet meer in de problemen tegen Griekenland. Ze winnen deze oefenwedstrijd, mét publiek, met ruim verschil: 67-53. 21:1521 uur 15. Bekijk het derde kwart tussen de Belgian Cats en Griekenland.Bekijk het derde kwart tussen de Belgian Cats en Griekenland 20:58De Belgian Cats spelen eindelijk weer met fans in de tribune. 20 uur 58.De Belgian Cats spelen eindelijk weer met fans in de tribune 20:5220 uur 52. Bekijk het tweede kwart tussen de Belgian Cats en Griekenland.Bekijk het tweede kwart tussen de Belgian Cats en Griekenland 20:4520 uur 45. Cats rusten met ruime bonus. Na een evenwichtig 1e quarter hebben de Belgian Cats even doorgeduwd in het tweede kwart. Dankzij deze flukse tussenspurt trekken ze met een comfortabele bonus naar de kleedkamer: 37-23. Kim Mestdagh (15) en Emma Meesseman (13) zijn samen al goed voor 28 punten bij de rust. .Cats rusten met ruime bonusNa een evenwichtig 1e quarter hebben de Belgian Cats even doorgeduwd in het tweede kwart. Dankzij deze flukse tussenspurt trekken ze met een comfortabele bonus naar de kleedkamer: 37-23.Kim Mestdagh (15) en Emma Meesseman (13) zijn samen al goed voor 28 punten bij de rust. 20:2020 uur 20. Bekijk het eerste kwart tussen de Belgian Cats en Griekenland.Bekijk het eerste kwart tussen de Belgian Cats en Griekenland 11:5011 uur 50.Belgian Cats Belgian Cats verwelkomen toeschouwers bij dubbele oefenmatch tegen Griekenland 11:5011 uur 50.Opvallend Heerlijke beelden: Koningin Mathilde verbaast Belgian Cats met 2 rake worpen Belgian Cats basketbal zaalsporten taal- of schrijffout opgemerkt?

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Formule 1

hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Advertisement